Mugėje pristatys sauskelnes net iš Japonijos

Sauskelnės – nepakeičiamas vaikelio priežiūros atributas. Juk su jomis jis praleidžia net iki 24 valandų per parą, todėl dažniausiai rekomenduojama rinktis tokias, kurios gaminamos tik iš aukščiausios kokybės medžiagų, tai yra be chloro, genetiškai modifikuotų produktų, sintetinių kvapų, latekso.

Sauskelnės – nepakeičiamas vaikelio priežiūros atributas.<br>123rf nuotr.
Sauskelnės – nepakeičiamas vaikelio priežiūros atributas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 11:13 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:59 AM

Ekologiškos sauskelnės yra pažymėtos specialiaisiais ženklais, jos yra draugiškos ne tik vaikeliui, bet ir gamtai, kadangi suyra daug greičiau nei įprastos.

„Netiesa, kad kokybiškos sauskelnės itin brangios. Tai – vienas mitų, kurį norime sulaužyti mugės metu“, – sako kūdikių prekių ekspertė, „Assorti.lt“ kūdikių prekių grupės vadovė Akvilė Sadauskaitė.

Dar vienas mitas, kurį nori paneigti kūdikių prekių ekspertai – tai, kad geriausias sauskelnes gamina žinomų prekės ženklų įmonės.

„Mamos turės galimybę pačios palyginti skirtingas sauskelnes iš visų pasaulio kampelių. Aukščiausios kokybės sauskelnes gamina ne tik JAV ar Skandinavijos šalys, tačiau ir Meksika, Vokietija, Danija, Japonija.

Mugėje pirmą kartą sauskelnes atstovaus tiek daug šalių gamintojų. Kiekvienos jų turi skirtingų savybių, skiriasi ir kaina, ir sudėtimi, ir kitomis charakteristikomis. Taigi, geriausias būdas išrinkti savo vaikui tinkamiausias sauskelnes, jas išbandyti. Tam ir skirta ši mugė“, – priminė A. Sadauskaitė.

Profesionalūs konsultantai mugės metu mokys mamytes ne tik sutaupyti parenkant optimaliausias sauskelnes mažyliui, bet ir pasidalins praktiškomis gudrybėmis sauskelnių keitimo, išaugimo ir kitais klausimais. Jei mažylio odelė itin jautri, ją beria, šių problemų dažnai galima išvengti tiesiog parenkant tinkamiausias sauskelnes.

„Kai kurios mamos visas sauskelnes vadina pampersais. Šioje mugėje jos turės galimybę apžiūrėti, įvertinti ir pasirinkti iš bene didžiausio sauskelnių asortimento Europoje – kur kas daugiau nei vieno žinomo ar pamėgto prekės ženklo“, – sakė kūdikių prekių ekspertė.

Visų mamyčių džiaugsmui, jau šį šeštadienį, balandžio 11 dieną, Lietuvoje įvyks pirmoji edukacinė sauskelnių mugė. Jos metu mamos galės ne tik susipažinti su skirtingų gamintojų naujausia produkcija ar ją išbandyti, bet ir aptarti sauskelnių ypatumus su profesionaliais konsultantais. Visų apsilankiusiųjų laukia nemokamos konsultacijos, interaktyvūs pristatymai ir dovanos. Sauskelnių mugė vyks  „Assorti.lt“ parduotuvėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.