Keisčiausi vardai, kuriuos savo vaikams davė žvaigždės

Lietuvių vaikams duodamus keistus vardus palyginę su užsienio garsenybių išmone, nustebtume kur kas labiau. Kai kurie pasaulio garsenybės savo atžalas šaukia, atrodytų, su žmogaus vardu niekuo nesusijusiais žodžiais.

Kim Kardashian dukrytės vardas North West – Šiaurės Vakarai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kim Kardashian dukrytės vardas North West – Šiaurės Vakarai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian<br>„ViDA Press“ nuotr.
Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian<br>„ViDA Press“ nuotr.
Serialo „Skaičiai“ žvaigždė Robas Morrow
Serialo „Skaičiai“ žvaigždė Robas Morrow
Holivudo aktorė Gwyneth Paltrow
Holivudo aktorė Gwyneth Paltrow
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas
Alicia Silverstone
Alicia Silverstone
Holivudo žvaigždė Forestas Whitakeris
Holivudo žvaigždė Forestas Whitakeris
Britų virėjas Jamie Oliveris
Britų virėjas Jamie Oliveris
Daugiau nuotraukų (8)

„Lietuvos rytas“

Oct 12, 2015, 8:00 AM, atnaujinta Oct 10, 2017, 5:21 PM

North West, arba Šiaurės Vakarai, – taip realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (34 m.) bei jos vyras dainininkas Kanye Westas pavadino savo dukrą.

Tu Morrow – tokį vardą savo vaikui davė aktorius, serialo „Skaičiai“ žvaigždė Robas Morrow (52 m.). Išvertus iš anglų kalbos šis vardas skamba kaip vienas žodis „rytoj“. Tiesa, dabar žinomas vyras prisipažįsta pasigailėjęs savo pasirinkimo, tačiau nieko keisti nebegalintis.

Holivudo aktorė Gwyneth Paltrow (42 m.) ir grupės „Coldplay“ vokalistas Chrisas Martinas savo pirmagimę pavadino Apple, o tai išvertus reiškia „obuolys“. Pora dažnai sulaukia kritikos dėl savo pasirinkimo, tačiau atkerta, esą obuolys turi biblinę prasmę ir vizualiai yra labai mielas vaisius.

Ocean, arba Vandenynas, galbūt nėra pats geriausias vardas vaikui, tačiau tokį pasirinko Holivudo žvaigždė Forestas Whitakeris (54 m.). Aktorius paaiškino, kad suteikdamas sūnui tokį vardą linki jam būti plačiam kaip vandenynas ir pasiekti kuo daugiau.

Alicia Silverstone (38 m.) yra viena iš trijų žinomų žmonių, kurie savo sūnui davė Bear, arba Meškos, vardą. Nors toks jos pasirinkimas taip pat neretai išjuokiamas, pačiai Aliciai jis atrodo visiškai normalus.

Harper Seven – taip skamba žymiosios britų poros Beckhamų jaunėlės dukros vardas. Žodis „seven“, arba septyni, šalia pirmojo vardo atsidūrė neatsitiktinai. Šiuo numeriu pažymėtus marškinėlius Davidas Beckhamas (40 m.) vilkėjo žaisdamas Anglijos nacionalinėje futbolo rinktinėje.

O vienus keisčiausių vardų savo vaikams parinko garsus britų virėjas Jamie Oliveris (40 m.). Visi jie pasirinkti iš pasakų knygų: Poppy Honey – Aguonų Medus, Daisy Boo – Saulutė, Petal Blossom Rainbow – Žiedlapis Vaivorykštė ir Buddy Bear – Bičiulis Meškinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.