Pasaulis nuščiuvo: dvimetė mergaitė prieš miegą pati ėmė melstis

Youtube.com nuotr.
Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 1:28 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:45 PM

Pasaulis apstulbęs – dvejų metukų mergytė prieš miegą savarankiškai meldėsi ir prašė Dievo malonės sau, savo šeimai ir net Kalėdų seneliui.

Pietų Karolinoje gyvenanti amerikiečių šeima – itin religinga. Jie kiekvieną vakarą eina miegoti tik po maldos. Tokius pačius įpročius jie diegia ir savo dvimetei mergytei Sutton Whitt.

Tarp žaidimų ir išdykavimų, kurie būdingi tokio amžiaus vaikams, mergaitė kalba poterius, meldžiasi kartu su tėveliais.

Tačiau vienas atvejis juos ypač šokiravo. Tėveliai paguldė dukrelę miegoti, liepė jai sukalbėti maldą, o patys išėjo iš kambario.

Pastačiusi vaizdo kamerą, kad galėtų matyti, ar ramiai užmiega dvimetė, mama nuščiuvo: mažoji Sutton kalbėjo visas jai žinomas maldeles ir net nežadėjo liautis. Niekas jos neragino, ji viską kalbėjo natūraliai, ką pati norėjo.

„Mes esame tikintys, dažnai einame į bažnyčią. Sutton supranta maldos jėgą. Tačiau tą vakarą, kai ji pati savarankiškai ėmė melstis, net aš buvau šokiruota. Savo vaikiškose maldose ji paminėjo savo šeimą, senelius ir net Kalėdų senelį“, – stebėjosi dvimetės mama Kathryn Whitt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.