Šiemetinis naujagimių kraitis Kauno rajone – jau šimtas

Kauno rajono savivaldybėje

Mergaitė pasaulį išvydo vasario 1 dieną, lygiai 18 valandą ir dar užregistruota 100-uoju numeriu.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Mergaitė pasaulį išvydo vasario 1 dieną, lygiai 18 valandą ir dar užregistruota 100-uoju numeriu.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 9:09 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 3:35 PM

„Gimė tikra tiksliukė, – juokėsi gimimo liudijimo į savivaldybę atsiimti atvykęs pirmagimės tėtis Aivaras Katinas. – Mergaitė pasaulį išvydo vasario 1 dieną, lygiai 18 valandą ir dar užregistruota 100-uoju numeriu. Iš anksto žinojome, kad bus mergaitė, todėl ir vardą buvo lengva sugalvoti“.

Aivaras ir Giedrė Katinai prieš ketverius metus atsikraustė iš Kauno į Užliedžių seniūniją. 2013 m. jie Raudondvario dvare užregistravo savo santuoką, o štai šiemet sūpuoja mažylę. A. Katinas užsiima statybų verslu, o jo žmona iki nėštumo atostogų dirbo tarptautinėje įmonėje.

Kauno rajono savivaldybės vicemeras Kęstutis Povilaitis jaunajai šeimai perskaitė mero sveikinimą, įteikė gimimo liudijimą ir padovanojo knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“.

Kauno rajono savivaldybės pranešime pabrėžiama, kad praėjusiais metais „šimtukas“ registruotas keliomis dienomis vėliau nei šiemet. Tuomet 100-uoju registracijos numeriu vasario 12 d. buvo pažymėta naujagimė Melita iš Samylų seniūnijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.