Seminarų ciklas išpildys Saugų vaikų globos namų svajonę

Pernai birželio mėn. vykusi pirmoji Saugų vaikų globos namų vaikų stovykla Kintuose vaikams ir jos savanoriams paliko nepakartojamus įspūdžius. Sėkmingai „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje dalyvaujantis rusniškis Valdas Lacko surengė koncertą vaikams, renginių vedėjas Žiogas iš Klaipėdos išjudino jaunimą sporto rungtyse, o Klaipėdos breiko šokio komanda „West Coast Bboys“ kartu su vaikais judėjo šokio ritmu. Vasariškai šilti ir smagūs stovyklos Kintuose prisiminimai paskatino V.Grajauskienę, Saugų vaikų globos namų globėją ir Viktorijos Grajauskienės paramos fondo steigėją, organizuoti stovyklą ir šiais metais.

Saugų vaikų globos namai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Saugų vaikų globos namai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-22 08:52, atnaujinta 2017-06-07 03:52

Stovykla šiais metais vyks birželio 28 d. – liepos 3 d. Kintuose. Tikimės savanorių palaikymo bei pagalbos organizuojant stovyklos programą. Tai didelė dovana vaikams vasaros atostogų metu ir puiki galimybė kartu su vaikais sportuoti, žaisti tinklinį, piešti, dainuoti, fotografuoti – suteikti savo meilę, dėmesį, šiltą apkabinimą ir vertingą patarimą.

Kviečiame visus prisidėti prie šios gražios svajonės išsipildymo. V.Grajauskienės paramos fondo seminarų ir paskaitų ciklo metu Jūs galite paaukoti stovyklai ir kartu praleisti turiningai laiką. Žymūs įvairių sričių specialistai dalinsis savo išmintimi ir patirtimi, o vesdami seminarus neatlygintinai parems vasarą organizuojamą Saugų vaikų globos namų stovyklą. Visos surinktos lėšos bus skirtos Saugų vaikų globos namų vaikams.

Pirmasis seminaras šį ketvirtadienį, vasario 25 d., Vilniuje. Rytietiškų kvapų žinovė ir Gamila beauty parfumes prekinio ženklo nišiniams kvepalams Lietuvoje atstovė Živilė Burdaitė pristatys kvepalų istoriją bei kvapų reikšmę psichoemocinei būsenai. Jūsų laukia įdomiausios istorijos, susijusios su kvepalais, patarimai, kaip kvepintis, bei rytietiškų kvepalų degustacija.

Prie šios labdaringos idėjos prisijungia mitybos specialistė Vaida Kurpienė, studijos „Sulieknėk sveikai“ vadovė, kuri praves seminarą kovo mėn. „Sveikai maitinuosi ar tik galvoju, kad valgau sveikai“ bei šios studijos maisto gamybos vadovė Aistė Švetkauskė, kuris praves sveiko maisto gaminimo seminarą. Ekskursija Vilniaus senamiestyje su gide Aušra Mikulskiene suteiks progą paklaidžioti po Vilniaus gatves ir pažinti gimtąjį miestą iš naujo, o su visažiste-stiliste Olga Vasileviče praleisime savaitgalio popietę seminare „Pati sau visažistė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.