Internautų širdis tirpdo neišnešiotą naujagimį pagimdžiusi mama

Kas gali būti jautriau už akimirką, kai mama paima ant rankų naujagimį? Ar gali būti kas nors maloniau už jausmą, kai priglaudi jį prie krūtinės?

Youtube.com nuotr.
Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 10:52 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 6:44 PM

Kiekviena mama galėtų patvirtinti, kad ta akimirka, kai gali prie savęs priglausti ilgus mėnesius nešiotą kūdikį, yra neįkainojama. Tai momentas, kurio nepamirši visą gyvenimą.

Filmuota medžiaga, kurioje matyti, kaip prieš kelias paras pagimdžiusi Jessica paima ant rankų neišnešiotuką sūnų Hugo, akimirksniu ištirptė internautų širdis.

Mažylis Hugo gimė dešimt savaičių anksčiau nei buvo nustatytas terminas. Iškart po gimimo jis turėjo 60 valandų praleisti intensyvios terapijos skyriuje, kuriame jam buvo atliktos visos procedūros, reikalingos neišnešiotiems naujagimiams.

Daugiau nei po trijų parų medikai pirmą kartą leido mamai paimti ant rankų naujagimį.

Jautri akimirka, kai mama priglaudžia prie krūtinės vos prieš kelias dienas gimusį visiškai mažutį kūdikėlį, įspūdinga. Čia susipina daugybė emocijų – šiluma, meilė, rūpestingumas. Internautai negailėjo gražių žodžių apie pagimdžiusią mamą ir naujagimį. Jie tvirtino, kad šis filmukas – tai pačios tikriausios meilės įrodymas.

Kiti sakė, kad už mamos meilę kūdikiui nėra nieko jautriau.

Vos per savaitę šį 15 sekundžių filmuką peržiūrėjo beveik 7 milijonai žmonių.

Ypač jautriai į šį filmuką sureagavo mamos, kurios taip pat pagimdė neišnešiotus naujagimius ir kurie dėl sveikatos problemų bei reikiamų procedūrų kelioms dienoms buvo nuo jų atskirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.