Grožis iš kartos į kartą: močiutė, mama ir duktė – lyg seserys

Trys Londone gyvenančios gražuolės priklauso trims skirtingoms kartoms, tačiau viena su kita keičiasi drabužiais ir visos atrodo labai seksualiai. Jos kartais net palaikomos seserimis, nors jų amžiaus diapazonas – nuo 16 iki 65 metų.

Močiutė, motina ir duktė gali tarpusavyje keistis drabužiais.<br>Twitter nuotr.
Močiutė, motina ir duktė gali tarpusavyje keistis drabužiais.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2016, 2:42 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 12:48 PM

Nepaisant didžiulio amžiaus skirtumo, visos trys turi ilgus šviesius plaukus, nešioja 8 dydžio rūbus ir atrodo labai seksualiai.

65 m. močiutė Gwen Slade, 44 m. jos duktė Jemima Slade ir 16 m. anūkė Lily Slade tvirtina esančios labai artimos, o Motinos diena joms – pati gražiausia šventė.

Jos dažnai surengia viena kitos drabužių matavimosi vakarėlius ir žiūri, kuriai kuris rūbas geriausiai tinka.

Nors močiutė jau galėtų džiaugtis pensija, ji vis dar dirba plaukų grožio salone ir moko savo „mergaites“, kad darbas padeda išlikti jaunatviškai.

„Mes nuolat varžomės, kuriai suknelė tinka geriausiai, ir šokiruojame daugybę žmonių, kad visos galime vilkėti tą patį drabužį ir atrodyti pritrenkiančiai, – pasakojo Jemima. –

Mes esame labiau lyg seserys, ir dažnai mus laiko seserimis. Mes didžiuojamės, kad galime viena su kita dalintis drabužiais.

Mano mama, Lilly močiutė, yra karšta mamytė, o Lilly atrodo puikiai su visais mano drabužiais. Žinoma, kartais pavydžiu, bet gerąja prasme.

Nusipirkusi suknelę, batus ar palaidinę, turiu laikyti užrakinusi, kol pati apsivilksiu, kad mama ar paauglė duktė nepavogtų. Jeigu leisčiau joms nešioti – garantuoju, viena iš jų su tuo drabužiu atrodytų geriau, seksualiau ar karščiau“.

Jemima labai didžiuojasi tokiu artimu trijų kartų šeimos moterų bendravimu, ir mano, kad nemažai žmonių joms pavydi.

Gwen sako suprantanti, jog daugumoje šeimų močiutės vaidmuo būna labai tradiciškas, ir kad santykiai tarp motinų ir paauglių dukterų – griežtesni.

„Toks modelis mums netinka. Mums patinka kartu smagiai leisti laiką, lyg kiekviena diena būtų Motinos diena“, – sakė močiutė.

Trijulė gali kalbėtis apie viską – seksą, vyrus, santykius ir alkoholinius gėrimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.