Sūnų dėl patyčių sugėdijusi mama pati sulaukė pasmerkimo

Britė mama nusprendė paauklėti savo sūnų už tai, kad jis pasityčiojo iš mergaitės, ir išrėžė viešą pamokslą feisbuke. Tačiau netrukus pasigailėjo tai padariusi – žinutei išplitus kaip virusui, žmonės pradėjo pulti ir kritikuoti ją pačią.

Dėl sprendimo viešai pažeminti sūnų T.D.Evans užsipuolė ir pasmerkė daugybė žmonių.<br>Facebook nuotr.
Dėl sprendimo viešai pažeminti sūnų T.D.Evans užsipuolė ir pasmerkė daugybė žmonių.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 2:01 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 11:30 AM

Terri Day Evans pašiurpo sužinojusi, kad jos 12-metis sūnus Jacobas taip stipriai užmynė mergaitei koją, jog sulaužė jos batą. Motina nusprendė sūnų viešai sugėdinti socialiniame tinkle.

Pažymėjusi žyme #Iwillnothaveabullyinmyhouse, ji pareiškė, kad privers Jacobą iš jo gimtadieniui skirtų pinigų nupirkti mergaitei naujus batus ir puokštę gėlių kaip atsiprašymą.

„Visiškai pasibjaurėtina, kad mano 12 metų sūnus mokykloje sugalvojo tyčia užminti ant naujokės mergaitės kojos, ir mynė su tokia jėga, kad sulūžo jos nauji batai (nulūžo kulniukas)“, – parašė mama ir liepė sūnui atsisveikinti su savo gimtadienio pinigais.

Bet viskas baigėsi tuo, kad jaunai mamai pačiai teko aiškintis dėl savo veiksmų. Moters žinutė sulaukė daugybės neigiamų komentarų.

„Kam reikia tęsti žeminimą? Vargšas jūsų sūnus. Tai jam liks visam laikui. 12 metų padaryta klaida – ir dabar internete visi mato“, – parašė viena moteris.

Dėl sprendimo viešai pažeminti sūnų T.D.Evans užsipuolė ir pasmerkė daugybė žmonių – pasak kai kurių, ji sukėlė jam didelį pavojų, pažymėdama savo žinutėje.

Motina teisinosi, kad prieš parašydama viešą žinutę, ji pasikalbėjo su savo sūnumi ir pažymėjo jį tam, kad jis suprastų savo veiksmų pasekmes – jog tai nėra nei protinga, nei juokinga, nei šaunu. Ji bandė teisintis, kad sūnaus poelgis buvo išties baisus, kad ta maža mergaitė apsiverkė, kad mokyklą ji buvo priversta pakeisti dėl patyčių, tad dabar jaučiasi dar blogiau. Tačiau tai moters neapsaugojo nuo viešo pasmerkimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.