Ar kūdikis išgelbsti byrančius santykius? Garsenybių patirtis

Ar į pasaulį besibeldžianti gyvybė gali išsaugoti jau sugriuvusius santykius? Į šį klausimą bandys atsakyti Holivudo aktoriai Megan Fox (29 m.) ir Brianas Austinas Greenas (42 m.). Daugiau nei metus atskirai gyvenę ir net prašymą skirtis pateikę sutuoktiniai dėl būsimo kūdikio atšaukė skyrybų procesą.

Holivudo aktoriai Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Holivudo aktoriai Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
M.Fox visus nustebino pasirodžiusi su juoda trumpa aptempta suknele, gerai išryškinusia jau gana didelį nėštukės pilvą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
M.Fox visus nustebino pasirodžiusi su juoda trumpa aptempta suknele, gerai išryškinusia jau gana didelį nėštukės pilvą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kalbama, kad kurį laiką pagyvenę atskirai M.Fox ir B.A.Greenas vėl įsikūrė po vienu stogu Los Andžele.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kalbama, kad kurį laiką pagyvenę atskirai M.Fox ir B.A.Greenas vėl įsikūrė po vienu stogu Los Andžele.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
H.Klum ir Sealas susitiko, kai manekenė laukėsi italų verslininko F.Briatore vaiko.<br>„ViDA Press“ nuotr.
H.Klum ir Sealas susitiko, kai manekenė laukėsi italų verslininko F.Briatore vaiko.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktoriaus Ch.Sheeno santuoka irgi pradėjo byrėti, kai žmona laukėsi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktoriaus Ch.Sheeno santuoka irgi pradėjo byrėti, kai žmona laukėsi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Rutherford laukėsi antro vaiko, kai nusprendė išsiskirti su D.Gierschu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Rutherford laukėsi antro vaiko, kai nusprendė išsiskirti su D.Gierschu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

„Lietuvos rytas“

May 14, 2016, 2:40 PM, atnaujinta May 25, 2017, 2:58 PM

Neseniai M.Fox visus nustebino Las Vegase (JAV) ant raudonojo kilimo pasirodžiusi su juoda trumpa aptempta suknele, gerai išryškinusia jau gana didelį nėštukės pilvą.

Atrodo, nebūtų nieko keista, jeigu ne tai, kad juodu su sutuoktiniu B.A.Greenu kartu nebegyvena beveik metus, o skyrybų prašymą M.Fox pateikė dar praėjusių metų rugpjūtį.

Kalbama, kad gražuolė brunetė skirtis panoro dėl dažnų barnių namuose.

O jie kildavo dėl to, kad dviejų vaikų motina retai būdavo namuose ir labai daug dėmesio skyrė savo karjerai.

Megan buvo tarsi apsėsta dėl naujų vaidmenų, o B.A.Greenui norėjosi ramesnio šeimos gyvenimo.

Prašė specialistų pagalbos

Tačiau net ir po Megan prašymo skirtis B.A.Greenas neskubėjo nuleisti rankų – trylika metų už žmoną vyresnis vyras paprašė šeimos santykių specialistų pagalbos.

Aktoriui šeima labai svarbi.

Juk 2010-aisiais susituokusi, o prieš tai vienuolika metų su pertraukomis susitikinėjusi pora jau augina du sūnus – Noah (3 m.) ir Bodhi (2 m.).

B.A.Greenas iš ankstesnių ryšių su savo kolege iš garsaus serialo „Beverli Hilsas, 90210“ Vanessa Marcil turi dar vieną sūnų – 14-metį Kassių.

Po prašymo skirtis kilo abejonių, ar serialo „Beverli Hilsas, 90210“ žvaigždė B.A.Greenas netrukus taps daugiavaikiu tėvu?

Buvo nuolat svarstoma, kas yra seksualiosios „Transformerių“ žvaigždės būsimo vaiko tėvas.

Humoro jausmo nestokojanti M.Fox pati pasimėgaudama erzino spėliotojus, kas jos trečio vaiko tėvas – socialinio tinklo paskyroje ji sudėjo savo ir buvusių kolegų nuotraukų koliažą su prierašu „ne tėvas“.

Nors iki šiol gražuolė nepatvirtino, apie tai pirmasis prabilo idealiu tėvu laikomas B.A.Greenas. Aktorius prisipažino, kad Megan nėštumas buvo neplanuotas ir netikėtas.

„Nė vienas jų nėra planuotas. Tu tiesiog tai priimi, – sakė aktorius ir juokdamasis pridūrė: – Mano amžiuje turėti tris mažus vaikus – beprotybė. Šiemet man bus 43-eji.“

Porai artimi bičiuliai abejoja, ar neplanuotas nėštumas turės įtakos tolesniems Megan ir Briano santykiams. Bet atrodo, kad aktorių pora stengiasi vėl įžiebti jaukių namų žiburį.

Iš karto po viešo nėštumo pademonstravimo Megan ir Brianas buvo pastebėti drauge užkandžiaujantys Santa Monikoje.

Kalbama, kad kurį laiką pagyvenę atskirai juodu ir vėl įsikūrė po vienu stogu.

Dabar jie gyvena kartu nedideliame kukliame nuomojamame name Los Andžele, kartu apsipirkinėja ir leidžia laiką su dviem sūnumis.

„Brianas yra mano sielos dvynys. Jam tikrai skirta būti mano vaikų tėvu. Tai man padeda lengviau įveikti sunkumus. Man svarbi žaidimo pabaiga“, – taip apie santuoką ir kartais iškylančius sunkumus prieš porą metų kalbėjo M.Fox.

Galbūt dabar kaip tik tas atvejis, kai dėl vaikų gražuolė Megan turėtų pasistengti ir įveikti tarp jųdviejų su Brianu iškilusius sunkumus, taip pat pamiršti visus ankstesnius nesutarimus.

Ar į pasaulį besibeldžiantis kūdikis sutvirtins aktorių poros santykius?

Į šį klausimą atsakyti kol kas negali nei M.Fox, nei B.A.Greenas, tačiau jie labai stengiasi išsaugoti šeimą.

Santykius dar labiau sugriovė

Garsenybių pasaulyje yra ne viena pora, kurios santykių nėštumas ne tik nesutvirtino, bet ir galutinai juos sugriovė.

Štai aktorių Denise Richards (45 m.) ir Charlio Sheeno (50 m.) istorija labai panaši į M.Fox ir B.A.Greeno.

Gražuolė D.Richards laukėsi antrosios dukters Lolos Rose, kai nusprendė, kad jos trejus metus trukusiai santuokai su Ch.Sheenu atėjo galas.

Pora dar kurį laiką bandė taikytis, ieškojo pagalbos pas santykių specialistus, tačiau 2006-aisiais, praėjus šiek tiek daugiau nei pusmečiui po dukters gimimo, juodu vis tiek pasuko skirtingais keliais.

Panaši ir Holivudo aktorės, serialo „Liežuvautoja“ žvaigždės Kelly Rutherford (47 m.) istorija. Žavi blondinė laukėsi antro vaiko, kai 2008-aisiais, po dvejų santuokos metų, nusprendė išsiskirti su savo vaikų tėvu vokiečių verslininku Danieliu Gierschu.

Pora iš karto įsivėlė į didelius ginčus dėl sūnaus Hermes Gustafo Danielio ir dar tuo metu negimusio kūdikio globos.

Rezultatas skaudus žaviajai aktorei – dėl skyrybų ir vaikų globos teisininkams išleidusi milijonus dolerių, ji turėjo paskelbti savo bankrotą, o sūnus ir duktė Helena jau ketverius metus gyvena su tėvu Prancūzijoje.

Nėštumas neišgelbėjo ir vienos geriausiai apmokamų pasaulio manekenių Heidi Klum (42 m.) ir italų verslininko, buvusio lenktynių „Formulė 1“ dviejų komandų vadovo Flavio Briatore (66 m.) santykių.

Vos po trijų mėnesių audringo romano gražuolė manekenė sužinojo, kad laukiasi. Meilės romanais pagarsėjęs italas tikino, kad su Heidi įsivaizduoja laimingą šeiminį gyvenimą.

Tačiau sužinojusi apie būsimo vaiko tėvo neištikimybę su kita manekene, būdama trečią mėnesį nėščia H.Klum paliko savimylą milijonierių.

Netrukus gražuolė sutiko ir pamilo dainininką Sealą (53 m.).

Jis netgi dalyvavo H.Klum gimdant, įsivaikino jos ir F.Briatore dukrą Leni.

Manekenė tikino, kad biologinis tėvas į dukters gyvenimą visiškai nesikiša, o tikruoju tėvu ji laiko Sealą.

Praėjus metams po Leni gimimo H.Klum ir Sealas susituokė ir jau netrukus susilaukė bendrų vaikų – sūnų Henry, Johano ir dukters Lou.

Bet po septynerių santuokos metų ir ši pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Ieškodami įrodymų pasitelkia ir DNR tyrimus

Buvusi popgrupės „Spice Girls“ narė Melanie Brown (40 m.) su garsiu Holivudo aktoriumi Eddie Murphy (55 m.). išsiskyrė kaip tik tuomet, kai laukėsi savo antrosios atžalos – dukters Angel Iris. Iš pradžių amerikiečių komikas ir daugiavaikis tėvas neigė, kad po trumpalaikių, vos kelis mėnesius trukusių santykių užsimezgusi gyvybė yra jo atžala. Tačiau vėliau atliktas DNR testas įrodė, kad 2007-aisiais, kaip tik per E.Murphy gimtadienį, gimusi Angel yra biologinė aštuonių vaikų tėvo duktė.

Dar viena gražuolė aktorė turėjo įrodinėti, kad ją palikęs draugas – jos sūnaus tėvas. Trumpai su amerikiečiu verslininku ir filmų prodiuseriu Steve’u Bingu (51 m.) susitikėjusi britų aktorė ir modelis Elizabeth Hurley (50 m.) 2002-aisiais pagimdė jo sūnų Damieną Charlesą Hurley. S.Bingas taip pat iš pradžių neigė, kad buvusios draugės kūdikis yra jo, sakydamas, jog santykiai su seksualiąja E.Hurley buvo labai trumpi ir nereikšmingi. Tačiau DNR testas įrodė, kad berniukas – jo sūnus. Mažuoju Damienu bene daugiausia rūpinasi jo krikštatėvis, buvęs ilgametis E.Hurley mylimasis aktorius Hugh Grantas (55 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.