Mobiliosios programėlės supertėčiui

Kiekvienas tėtis savo vaikui atrodo kažkiek supermenas. Jis ir varvantį čiaupą sutaisys, ir neatsidarantį stiklainį atidarys, ir sudėtingas instrukcijas geriausiai iš visų supranta.... Tačiau net ir tėčiui kartais reikia pagalbos, poilsio ir pramogų. Tad artėjant tėvo dienai, siūlome keletą vertingų programėlių, kurias verta atsiųsti į jo išmanųjį telefoną.

Net ir tėčiui kartais reikia pagalbos, poilsio ir pramogų.
Net ir tėčiui kartais reikia pagalbos, poilsio ir pramogų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 10:31 AM, atnaujinta May 23, 2017, 8:12 AM

Programėlė, kuri padės užsirišti kaklaraištį. Kaklaraištis – vienas iš tėčio simbolių. Tačiau, kad ir kaip bebūtų keista, dažniausiai jį suriša mama. Jeigu jūsų tėtis iš tiesų nemoka susirišti kaklaraiščio arba norėtų išbandyti naują mazgą, įrašykite jam programėlę „How to Tie a Tie“. Joje vizualiai pateikiami net 20-ies skirtingų kaklaraiščių rišimo būdų. Žingsnis po žingsnio sekant instrukcijas joks mazgas nebeatrodys neįveikiamas.

Programėlė – TV pultelis. Daugelis tėčių po sunkios darbo dienos mėgsta atsipūsti priešais televizorių. Tačiau lygiai taip pat daugelyje namų labai dažnai dingsta nuotoliniai valdymo pulteliai. Jeigu jo dažnai neranda ir jūsų tėčiai, pulteliu paverskite jo išmanųjį telefoną. Tai padaryti galima atsisiuntus tokias specialias programėles, kaip „Samsung Smart View“ – konkrečiai ji leidžia išmaniuoju telefonu ne tik perjunginėti kanalus, bet ir leisti turinį tiesiai iš įrenginio. O tai didelis privalumas – net futbolo varžybų metu, pasičiupęs telefoną, tėtis galės nulėkti į virtuvę susitepti sumuštinio, nerizikuodamas praleisti nė vieno įvarčio.

Programėlė vietoje įrankių dėžės. Tėčiai dažnai pasižymi gebėjimu sutaisyti viską – nesvarbu, ar tai būtų sustojęs laikrodis, ar sugedęs automobilis. Tam, kad jūsų auksarankiam tėčiui sandėliuke nereikėtų laikyti krūvos įrankių dėžių, atsiųskite jam programėlę „Smart Tools“. Su šia programėle jis galės išmatuoti viską – ilgį, aukštį, atstumą, kampą, lygumą bei garsumą. Taip pat programėlė turi kompasą, metalo detektoriaus funkciją. Kas jau kas, bet tėtis tikrai žinos, kur visa tai panaudoti.

Programėlė – instrukcija. „What Knot To Do“ – dar viena programėlė mazgams rišti, tik šį kartą ne kaklaraiščio. Aplikacija tiks jeigu jūsų tėtis mėgsta iškylas gamtoje, žvejybą, buriavimą ar kopti į kalnus. Joje vizualiai nupasakojama, kaip surišti daugiau nei 70 mazgų. Tai pravers bet kokioje išvykoje.

Sporto naujienų programėlė. Susilaukus atžalų, tėvams dažnai tenka aukoti savo pomėgius ir laisvalaikį. Mamos aukoja ilgus paplepėjimus su draugėmis, tėčiai – mėgstamas sporto varžybas. Tam, kad jūsų tėčiui būtų lengviau sekti mėgstamų sportininkų ar sporto klubų rezultatus, į jų telefonus įdiekite programėlę „Flashscore“. Ji pateikia naujienas, susijusias su visomis populiariausiomis sporto šakomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?