Mokytojai papasakojo, iš ko sprendžia, kad auga nusikaltėlis

Visi, kurie aimanuoja, kad mokytojų darbas labai lengvas, turėtų pakeisti savo nuomonę. Mokytojai išties gali mėgautis gan ilgomis atostogomis, tačiau paskaičius šias istorijas, tampa aišku, kad jie tokių atostogų tikrai nusipelnė, rašo „The Sun“.

Kai kurių mokinių poelgiai mokytojus įtikino, kad jie užaugę taps nusikaltėliais.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Kai kurių mokinių poelgiai mokytojus įtikino, kad jie užaugę taps nusikaltėliais.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2016, 12:12 PM, atnaujinta May 21, 2017, 5:46 AM

Vienas socialinio tinklo „Reddit“ vartotojas užvirė išties įdomią diskusiją. Jis paklausė mokytojų, kokie įvykiai juos įtikino, kad jų mokiniai užaugę taps nusikaltėliai.

Atsakymai pasipylė greitai ir jie buvo sukrečiantys.

Pats susižeidė koją

Vartotoja „Sunshine_Yellow“ prisiminė akimirką, kai įsitikino, kad vienas vaikas tikrai sukels problemų: „Jis įsiuto ant manęs, kai liepiau jam perrašyti matematikos testą, tad jis nuėjo link klasės durų“.

Mokytoja perspėjo jaunuolį, kad jei šis išeis pro duris be leidimo, jai teks pranešti apie šį įvykį mokyklos valdybai. Tada jis pasielgė išties netikėtai. Mokinys penkis kartus trenkė durimis per savo koją ir rėžė: „Dabar mano koja sužeista ir aš visiems pasakysiu, kad tu tai padarei.“

„Tuomet supratau, kad šioje klasėje turėsiu daugiau sunkumų, nei pajėgsiu aprėpti“, – sakė „Reddit“ vartotoja.

Viena gamtos mokslų mokytoja, vardu Hiscana, papasakojo, kokias blogas emocijas jai sukėlė mokinio seksualinio pobūdžio replikos.

Kai ji pasilenkė pakelti nukritusio pieštuko, jaunuolis atsistojo prie mokytojos ir pavadino ją „gera mergaite“. Bet tai buvo tik pradžia.

„Buvau gan sukrėsta, tad paprasčiausiai paklausiau: „Atsiprašau?“, – pasakojo Hiscana.

O mokinys geidulingai nužvelgė ją nuo galvos iki kojų ir tėškė: „Ar mieliau būtum bloga mergaitė?“

„Iš pasibaisėjimo visa atšokau. Vėliau jis buvo pašalintas už tai, nes seksualiai priekabiavo prie kitos mokinės“, – sakė ji.

Vartotojai „TakeTheCatDoor“ teko susidurti su mokiniu, kuris manipuliuodavo ir grasindavo.

Dalyvauti vienoje pamokoje buvo pakviestas psichologas, tačiau jos metu mokinys elgėsi nepriekaištingai.

Kai pamoka pasibaigė, berniūkštis pamerkė savo mokytojai akį ir paklausė kaip jam sekėsi. Tokiu būdu jis parodė, kad žinojo, jog buvo stebimas, nors jam buvo vos septyneri.

Žudė kaimyno papūgas

Labiausiai šiurpino daugybė istorijų, kuriose pasakojama apie tai, kaip mokiniai žudė įvairius gyvūnus.

„Jis įsilaužė į savo kaimyno namus, pavogė jo papūgėlę, nužudė ją, nulupo jai odą ir prikabino ją prie kaimyno namų durų. Taip jis pasielgė ne kartą“, – rašė „Reddit“ vartotojas „alwayslurkeduntilnow“.

„Puppers-n-Playdoh“ taip pat papasakojo siaubingą istoriją: „Vaikas buvo sučiuptas, kai svetainėje esančioje odinėje sofoje bandė uždusinti savo trimetį broliuką.

Tas pat vaikas nužudė antį. Jis buvo jaunas, bet puikiai mesdavo beisbolo kamuoliuką. Vaikščiodamas parke jis pagriebė akmenį ir paleido tiesiai į anties galvą.

Antis akimirką sustingo ir mirė vandenyje. Pasak jo motinos, vaikas į tai visiškai nereagavo.“

Kitas internautas prisiminė žiaurų savo klasioko poelgį. Jis iš akvariumo ištraukė žuvį ir žirklėmis nukirpo jos pelekus.

Susmeigė žirkles į koją

Daug mokytojo pasakojo apie mokinius, kurių visiškai negąsdino žiaurus elgesys ir vaikus, kurie savo amžiui atrodė per daug klastingi.

„Vsstryker“ pasakojo: „Mokinys mums pasakojo šią istoriją, ir jis pakankamai bjaurus, kad aš juo patikėčiau. Būdamas dar vaikas jis įkrito į baseiną, o jo mama iškėlė ieškinį.

Tuomet jis ėmė terorizuoti savo motiną, kad jei ši neduos jam dalies pinigų, jis visiems pasakys, kad išties nebuvo įkritęs, o ji neva privertė meluoti jį teisme.“

Kitas mokytojas papasakojo apie septynių metų mergaitę, kuri buvo kruopščiai suplanavusi, kaip nužudyti jį ir jo kolegą.

Vartotojas „Chosen_Watcher“ pasidalino dviem istorijom, kurios, pasak jo, įrodo, kad žirklės mokyklose turėtų būti draudžiamos.

Vieną kartą mokinys nukirpo mergaitės plaukus, ir ši paskendo ašarose. Tačiau kita istorija gerokai baisesnė.

„Aš aiškinau gramatiką ir akies krašteliu pastebėjau, kaip 12 metų berniukas išsitraukė iš savo pieštukinės žirkles. Liepiau jam padėti įrankį į šalį, nes jų dabar nereikia. O vaikas pažiūrėjo tiesiai man į akis ir susmeigė žirkles į greta sėdėjusios mergaitės koją. Jis net nesudrebėjo, nejautė jokios kaltės ir įrodinėjo, kad tai tebuvo nelaimingas atsitikimas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.