Sutrikusio vystymosi kūdikių namuose – esminės permainos

Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namuose – nenumatytos permainos. Direktoriaus postą po ketverių metų intensyvaus darbo paliko Viktorija Grežėnienė.

Viktorija Grežėnienė.
Viktorija Grežėnienė.
Viktorija Grežėnienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Viktorija Grežėnienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-09-08 11:36, atnaujinta 2017-05-13 18:01

Šiuo metu jos vietą užima laikinai einanti direktoriaus pareigas Renata Rimdžiuvienė.

R.Rimdžiuvienė naujienų portalui lrytas.lt tvirtino, kad vietoj V.Grežėnienės dirbs tol, kol savivaldybė paskelbs konkursą.

R.Rimdžiuvienė kūdikių namuose dirba jau 18 metų. Pradėjo dirbti darbo grupėje, vėliau buvo atsakinga už socialinį padalinį, socialinį ugdymą.

Laikinai einanti vadovaujamas pareigas moteris neapsisprendė, ar dalyvaus konkurse, kuriame kandidatuotų į kūdikių namų direktoriaus vietą.

Ji teigė, esą miesto savivaldybė konkursą paskelbs per kelias savaites.

Buvusi kūdikių namų direktorė V.Grežėnienė pareigas paliko liepos 28-ąją. Moteris gavo pasiūlymą dirbti paramos ir labdaros fonde Mamų unijoje. Ten ji dirba direktorės pavaduotoja.

„Ypatingų priežasčių, dėl ko palikau kūdikių namus, nebuvo. Susitikome su Mamų unijos direktore Egle Mėlinauskiene ir ji pakvietė mane dirbti. Būsiu dešinioji Eglės ranka.

Veikla Mamų unijoje bus labai prasminga. Jeigu ten reikalinga mano pagalba, privalau ten būti.

Dar neteko pabendrauti su onkologiniais ligoniais. Direktorei sakiau, kad tam reikia psichologinio pasirengimo. Kam važiuoti ir kartu su jais verkti? Geriau nuvažiuosiu tada, kada būsiu pasiruošusi suteikti reikiamą pagalbą.

Išėjimas iš kūdikių namų buvo labai skausmingas, tačiau tikiu, kad mano misija kūdikių namuose jau atlikta. Tai, ką buvau užsibrėžusi padaryti, padariau. Viską dariau širdimi, negailėdama nei laiko, nei sveikatos, nei jėgų“, – sakė V.Grežėnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.