Trečiajame dvynių konkurse „Twins Peak 2016“ dalyvaus ir tryniai

Trečius metus portalas lrytas.lt ir prekybos ir renginių centras VCUP organizuoja dvynių konkursą, kuriame kviečiama balsuoti už panašiausius dvynius. Šiemet konkursas išsiplėtė – jame jau pakviesti dalyvauti ir tryniai. Finalinis konkurso renginys tradiciškai vyks lapkričio 25 d. VCUP.

Justinos ir Ramūno Klyvių trynukai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Justinos ir Ramūno Klyvių trynukai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Justinos ir Ramūno Klyvių trynukai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Justinos ir Ramūno Klyvių trynukai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Justinos ir Ramūno Klyvių trynukai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Justinos ir Ramūno Klyvių trynukai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 10, 2016, 5:03 PM, atnaujinta May 11, 2017, 4:14 AM

Lietuvos Statistikos departamento duomenimis, nuo 2013 m. gimstamumas auga – pernai Lietuvoje gimė 1 106 (3,6 proc.) kūdikiais daugiau nei 2014 m. – iš viso 31,5 tūkst., tačiau vis dar nepasiekiamas 2009 metų rekordas, kai gimė 32,2 tūkst. kūdikių.

Pernai Lietuvoje gimė 416 dvynukų poros, o 11 šeimų susilaukė trynukų.

Viena iš šių šeimų – vilniečiai Justina ir Ramūnas Klyviai.

Justina, anksčiau nei tikėjosi susilaukusi trynių, su mažyliais kelias savaites prabuvo Santariškių Neišnešiotų naujagimių skyriuje, kur susipažino dar su dviem trynukų susilaukusiomis mamomis, su jomis bendrauja iki šiol. Moterys feisbuke turi sukūrusios trynukų šeimas vienijančią grupę, kurioje mielai dalijasi rūpesčiais ir džiaugsmais.

Kaip jaučiasi būsimoji mama, kai sužino, jog turės ne vieną, ne du, o tris vaikučius?

Su Dvynių konkurso organizatoriais kalbėjusi vilnietė Justina Klyvienė pasakojo, kad šią žinią sutiko santūriai – reikėjo laiko apsiprasti su situacija ir mintimis apie ateitį.

„Kai pradėjau lauktis, iš pradžių daktarai sakė, kad bus dvynukai, tik vėlesnių apžiūrų metu sužinojome, kad gims trys kūdikiai“, – pasakojo Justina, su vyru Ramūnu auginantys metų ir keturių mėnesių trynius Mykolą, Gabrielių ir Rapolą. Tačiau tik du iš trijulės yra identiški dvyniai.

Verslo konsultacijų įmonei vadovaujantis Ramūnas turi du vyresnius vaikus – dukrą Gabiją ir sūnų Vakarį, kurie padeda prižiūrėti tris jaunesnius brolius.

Anot Justinos, trynukai – itin aktyvūs ir smalsūs vaikinai. Nuo gimimo tėvai berniukus nutarė rengti skirtingai – taip formuoti savarankiškas asmenybes.

„Visų charakteriai skirtingi, – pasakojo trynukų mama. – Mykolas gal bus virėjas, nes mėgstamiausia jo namų vieta – virtuvė, kur mielai šeimininkauja su tėčiu. Gabrielius, nors ir mažiausias, bet aktyviausias iš visų trijų – jis labiausiai mėgsta kompaniją. Rapolas – ramiausias, nuo mažens niekada neverkė ir visuomet pats randa užsiėmimą.“

Nors broliai tarpusavyje jau mielai savaip bendrauja, savaime suprantama, tarp brolių kyla ir peštynės. Anot Justinos, dažniausiai dėl to paties žaislo.

Trynių šeimos mielai prisijungs prie gražia tradicija tapusio konkurso „Twins Peak 2016“ ir dalyvaus finaliniame renginyje, kuris vyks lapkričio 25 d. VCUP 5 aukšte.

Dvynių ir trynių tėvai, broliai ir seserys, o taip pat ir suaugę dvyniai ir tryniai kviečiami siųsti nuotraukas ir registruotis portale lrytas.lt. Daugiausiai balsų surinkę dvyniai ir tryniai bus apdovanoti lrytas.lt ir VCUP prizais renginio metu.

Už labiausias patikusias dvynių ir trynių nuotraukas prašome balsuoti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.