I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė: atsiradus dukrytei tapau reiklesnė

Žinoma mama ir televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė – Morkūnienė gimus dukrelei nė neketina sustoti ir atsiriboti nuo mėgstamo darbo. Tačiau dabar jos šeimos gyvenimo planus koreguoja jauniausia šeimos narė, reikalaujanti nuolatinio dėmesio bei rūpesčio.

Labai džiaugiuosi atradusi „Philips“ „PowerPro Aqua“ siurblį – šluotą. Jis neįtikėtinai palengvino mano buitį, nes juo galima ne tik siurbti, bet ir plauti grindis, valyti sunkiai prieinamas vietas“, – patirtimi dalijasi I. Kavaliauskaitė.<br>Philips nuotr.
Labai džiaugiuosi atradusi „Philips“ „PowerPro Aqua“ siurblį – šluotą. Jis neįtikėtinai palengvino mano buitį, nes juo galima ne tik siurbti, bet ir plauti grindis, valyti sunkiai prieinamas vietas“, – patirtimi dalijasi I. Kavaliauskaitė.<br>Philips nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 9:59 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 9:51 PM

Nuolat visur skubėjusi moteris dabar daugiausiai dėmesio skiria motinystės džiaugsmams bei namų židinio kurstymui, kuris neatsiejamas nuo jaukių, o taip pat ir švarių namų. Nors Indrė save ir savo sutuoktinį, garsų renginių organizatorių Jogailą Morkūną, apibūdina kaip itin aktyvius žmones, tačiau jauna mama spėja pasirūpinti ir namų švara.

„Gimus vaikui į namų ruošą ir mus supančius daiktus pradėjau žvelgti visai kitaip. Tapau reiklesnė ne tik daiktų išvaizdai, bet ir jų efektyvumui. Noriu, kad kiekvienas namuose esantis daiktas būtų naudingas ir reikalingas, atliktų savo funkcijas ir nestovėtų be reikalo. Taip pat vertinu ir įrankius, skirtus namų tvarkymui. Man labai svarbu, kad vienu metu galėčiau nuveikti kuo daugiau. Kai ieškojome naujo siurblio, norėjau, kad jis būtų funkcionalus ir lengvai pritaikomas įvairiems paviršiams, kurių pas mus namuose apstu. Todėl labai džiaugiuosi atradusi „Philips“ „PowerPro Aqua“ siurblį – šluotą. Jis neįtikėtinai palengvino mano buitį, nes juo galima ne tik siurbti, bet ir plauti grindis, valyti sunkiai prieinamas vietas“, – patirtimi dalijasi I. Kavaliauskaitė.

Pasak garsios moters, „Philips“ „PowerPro Aqua“ siurblys – šluota atlieka tris funkcijas: dulkių siurblys be maišelio tinka visų tipų grindims, juo paprasta susiurbti visus nešvarumus, lengvai užsidedanti drėgna šluostė padės išvalyti įvairiausią purvą ir išplauti grindis. Dar vienas privalumas – lengvai nusiimantis rankinis siurblys, kuriuo galima pasiekti visus sunkiai prieinamus namų kampelius, baldų tarpelius, jų paviršius. I. Kavaliauskaitė sako, kad toks trigubas veikimas leidžia efektyviau tvarkyti namus, kuriuose auginant mažą vaiką netvarka atsiranda akimirksniu.

„Kiekviena mama žino, kad dulkės ir kiti nešvarumai kenkia visos šeimos sveikatai, ypatingai mažylio. Todėl mamytėms labai svarbus švarus ir grynas oras. Šis siurblys turi 3 sluoksnių plaunamą filtrą, jis sukurtas pritaikius vokiškas technologijas, sulaiko daugiau nei 90 proc. namuose tūnančių smulkiausių dalelių, mikroorganizmų, bakterijų, žiedadulkių ir alergenų. Todėl galiu būti tikra, kad aplinkoje, kurioje auga mano mažoji princesė, tvyro švarus ir gaivus oras“, – sako Indrė.

Siurblyje sumontuota „PowerCyclone“ technologija, kuri užtikrina puikius valymo rezultatus vienu kartu. Oras greitai patenka į „PowerCyclone“, ten yra pagreitinamas, kad susiurbtos dulkės ir oras būtų atskirti kuo veiksmingiau. „PowerPro Aqua“ dulkių siurblys neturi šiukšlių surinkimo maišelio, jo vietoje sumontuota patogi dėžutė, kurią galima ištuštinti neliečiant nešvarumų. Funkcionalus „TriActive“ turboantgalis užtikrina geriausius kietų grindų ir kilimų valymo rezultatus. Motorizuotas šepetys ir optimizuotas oro srautas vienu kartu surenka visus nešvarumus ir pūkelius. Norint išplauti grindis, nereiks vargti keičiant siurblio antgalius, dėl ant vandens bakelio esančio magneto, drėgnojo valymo sistema lengvai uždedama ir nuimama. Drėgnojo valymo sistema unikali dar ir tuo, kad kontroliuojamas vandens išskyrimas, bet kokios kietos grindys valant bus drėkinamos optimaliai, nepaliks vandens sankaupų.

„Mūsų namai pilni įvairių zonų, atskirų kambarių, tad didžiausias patogumas tvarkantis – galimybė laisvai judėti po namus, nes šis siurblys yra labai lengvas, modernios formos ir belaidis, o akumuliatorius ilgai neišsikrauna. Dabar galiu ramiai sukiotis su siurbliu ir nesirūpinti, kad laidas nesieks vietos, kurią tvarkau. Taip pat laisvai galiu stabtelėti ir rankiniu siurbliu išvalyti tarpelius tarp baldų ar retai atitraukiamas, sunkiai prieinamas vietas. Tikras džiaugsmas visoms mamoms“, – mirktelėjo I. Kavaliauskaitė – Morkūnienė.

„Philips“ „PowerPro Aqua“ dulkių siurblys šiais metais buvo įvertintas tarptautiniu mastu. Jam suteiktas reikšmingas „Red dot“ apdovanojimas už funkcionalumą bei išskirtinį dizainą. Produktą pamėgo ir Lietuvos gyventojai. Pasak jų, šis siurblys yra nepakeičiamas namų pagalbininkas. Daugiau informacijos čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.