Vaikas, nešantis turtus: už kūdikio vardą garsiai porai siūlo milijonus

Kingo Sobčiakas ar Kingo Vitorganas. Jei Rusijos televizijos laidų vedėja ir vakarėlių liūtė Ksenija Sobčiak (35 m.) su vyru aktoriumi ir režisieriumi Maksimu Vitorganu (44 m.) taip pavadintų pirmagimį, iki jo pilnametystės šeima kasmet į kišenę susižertų po 100 milijonų rublių (beveik 1,5 mln. eurų).

Skandalingoji K.Sobčiak susilaukė pirmagimio su režisieriumi M.Vitorganu.<br>ViDA Press nuotr.
Skandalingoji K.Sobčiak susilaukė pirmagimio su režisieriumi M.Vitorganu.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka („Lietuvos rytas“)

2016-12-07 11:31, atnaujinta 2018-02-10 00:07

Žinia apie nėštumą nepatikėjo

Tokio pasiūlymo garsi rusų pora sulaukė iš greitojo maisto restoranų tinklo „Burger King“. Kingo – skamba nuostabiai, vardą galima išversti kaip Mažas Karalius. Taip neseniai gimusiam sūnui vardo nespėjusiems išrinkti tėvams paaiškino „Burger King“ atstovai.

O kol naujagimio tėvai svarsto, kaip pasielgti, žurnalistai priminė Ksenijai, kad ji buvo nusiteikusi prieš vaikus.

„Pratęsti giminę ryžtasi tik nuobodžiaujantys žmonės arba tie, kuriems trūksta meilės“, – pareiškė šviesaus atminimo Sankt Peterburgo mero Anatolijaus Sobčiako (1937–2000) duktė.

Tad nieko nuostabaus, kad žinia apie K.Sobčiak nėštumą niekas nepatikėjo. Net išryškėjus pakitusioms kūno formoms sklandė kalbos apie pridedamus pilvus ir kitokias kvailystes.

Tačiau tuomet Ksenija pakeitė nuomonę apie vaikus: „Būdama 60-ies aš nenoriu neturėti vaikų, nors dabar nesuprantu, kam jie man reikalingi. Bet suprantu, kad pagal gamtos dėsnius šį klausimą reikia išspręsti iki 40-ies.“

K.Sobčiak prisipažino, kad Maksimas buvo pirmasis vyras, su kuriuo ji panoro auginti vaiką: „Maksimas – protingesnis, kaip ir turi būti šeimoje. Kvailė – boba. Man patinka paklusti Maksimui. Jis kasdien moko mane gyventi! Nusileisti, nusiraminti, gludinti kampus, būti normaliu žmogumi.“

O ką reiškia būti K.Sobčiak vyru? „Aš pasakyčiau: pamėginkite patys, bet ne – apsieisite. Šią paslaptį nusinešiu su savimi į kapą, – juokėsi Maksimas: – Mūsų šeiminis gyvenimas – ramus, laimingas, nuobodus.

Taip. Laimingas gyvenimas atrodo nuobodus tiems, kurie jį stebi iš šalies. Jei tokį gyvenimą nufilmuotume, televizijos žiūrovas užmigtų jau po pirmos serijos.“

Kartais ramų poros gyvenimą sudrumsčia tarpusavio ginčai.

„Kartą su Ksiuša taip karštai ginčijomės, kad vienu smūgiu išlaužiau duris! Išplėšiau vyrius, – prisipažino Maksimas. – Nepatikėsite, ginčo priežastimi tapo Pirmasis pasaulinis karas. Diskusijų metu esu karštas.“

Įtraukta į pagrindinių įžymybių sąrašą

Vos atsigavusi po gimdymo socialinio tinklo paskyroje Ksenija parašė: „Aš visada sakiau, jog tekėti reikia tik tuomet, kai jau tiksliai žinai, kad reikia vaikų, kad jie augtų šeimoje. Vienu metu maniau, kad to niekuomet nebus.“

Kai Ksenija pasirodė rusų aukštuomenės horizonte, niekam nekilo nė mažiausio įtarimo, kad ši iš pirmojo žvilgsnio lengvabūdė mergina gali užimti reikšmingą nišą šalies pramogų pasaulyje.

„Turiu stiprybių, bet ir silpnybių. Esu emocingas, nesusitvardantis žmogus. Nors kartais elgiuosi netinkamai, turiu savybę, kuri mane gali ištempti, – labai kritiškai vertinu save“, – 2012-aisiais kalbėjo K.Sobčiak.

Ir, atrodo, jai pavyko daug ko išmokti ir nusimesti nerūpestingos aukštuomenės vakarėlių liūtės įvaizdį. Ji kruopščiai, kaip skulptūrą lipdė savo veidą, figūrą, karjerą, likimą.

Jau septynerius metus žurnalas „Forbes“ K.Sobčiak įtraukia į 50 pagrindinių Rusijos įžymybių sąrašą.

Rusiškąja Paris Hilton vadinama Ksenija išmoko kalti pinigus iš savo paskyros socialiniame tinkle, parduodama reklamos žinutes po 200 tūkst. rublių (beveik 3 tūkst. eurų) už vieną. Tai Rusijoje – rekordas.

Ksenijos sutuoktinis M.Vitorganas žinomas mažiau. Garsaus aktoriaus Emanuilo Vitorgano (76 m.), gimusio Baku, Azerbaidžane, sūnus – neblogas aktorius ir režisierius, bet ne žvaigždė.

M.Vitorganas iki Ksenijos buvo dukart vedęs. Iš pirmosios santuokos turi du vaikus.

Už vakarą – 25 tūkst. eurų

Maskvos elitas buvo įsitikinęs, kad ši santuoka išsilaikys pusę metų – ne ilgiau. O Maksimas ir Ksenija gyvena jau ketverius metus ir, regis, abu laimingi.

Ksenija susidraugavo su Maksimo vaikais Danijilu (16 m.) ir Polina (20 m.).

Dabar K.Sobčiak gyvenimas pasidalijo į „iki gimdymo“ ir „po“. Lapkričio 18-ąją ji gimdė elitinėje Lapino ligoninėje Pamaskvyje dalyvaujant ne tik sutuoktiniui, bet ir motinai Liudmilai Narusovai.

„Aš taip išgyvenau dėl dukters, kad, atrodo, geriau būčiau buvusi jos vietoje.

Kai gydytojas sakė: „Kvėpuok giliau!“, kvėpavau kartu su ja, o kai baigiamąją akimirką Ksiuša suriko, iš manęs taip pat prasiveržė riksmas!“ – pasakojo senele tapusi buvusio Sankt Peterburgo mero našlė L.Narusova.

Mažylis gimė 3350 gramų svorio ir 52 cm ūgio. Ir jau kitą dieną gavo „biologinį draudimą“ – jo paties užšaldytų kamieninių placentos ir bambagyslės ląstelių, kurios bus laikomos Lapino medicinos centre.

Jau po dienos visa šeima išvyko iš klinikos, paklojusi daugiau nei 900 tūkstančių rublių (per 13 tūkst. eurų).

Bet naujagimis buvo nuvežtas ne į Staromonetno skersgatvį, kur elitiniame name Ksenija ir Maksimas už 180 milijonų rublių (2,6 mln. eurų) nusipirko prabangų butą.

Šeima nusprendė, kad iš pradžių motina su sūnumi gyvens garsiojoje Pamaskvio Rubliovkoje, gyvenvietėje „Gorki 9“, pas senelę L.Narusovą, kuri vėl gavo senatoriaus mandatą kaip Tuvos Respublikos, esančios Sibire, Federacijos Tarybos narė.

Ksenija sauskelnes naujagimiui keis neilgai. Koncertų rengimo direktoriui ji jau pažadėjo grįžti į darbą. K.Sobčiak – tarsi prekės ženklas, duodantis gerų pajamų.

Eilinėmis dienomis K.Sobčiak uždarbis siekia 25 tūkstančius eurų už vakarą, o jeigu dalyvauja jos vyras, tuomet jie susižeria 8–10 tūkstančių eurų daugiau.

Bet naujametę naktį kainų kartelė kyla dar aukščiau – pradedant nuo 45 tūkstančių eurų. Nors šį kartą Naujuosius metus Ksenija ketina sutikti namuose su šeima, dešimt jau suplanuotų šventinių vakarėlių jos piniginę turėtų papildyti apie 17 milijonų rublių (beveik 250 tūkst. eurų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.