Vėžiu sergančius vaikus aplankė ypatingas svečias iš Danijos

Jau daugiau nei dešimt metų iš eilės Danijos prekybos rūmai kartu su savo Kalėdų Seneliu vyko aplankyti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų į Vilniaus Santariškių klinikas.

V.Ščiavinsko nuotr.
V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 3:16 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:39 PM

Šįkart tai buvo pirmasis Kalėdų Senelis vaikams, besigydantiems Santariškių klinikose.

Danijos prekybos rūmai kasmet organizuoja įvairias akcijas ir taip renka pinigus jau ne vienerius metus gyvuojančiam DCC paramos fondui.

Rudenį prekybos rūmai inicijavo paramos važiavimą dviračiais kartu su „Vilnius Grand Prix“ organizatoriais, kurios metu buvo surinkta 1035 EUR į paramos fondą.

Danų verslininkai vaikų nepamiršta ir kalėdiniu laikotarpiu – gruodžio pradžioje organizuotoje loterijoje daniškos kalėdinės vakarienės bei praėjusį savaitgalį vykusio paramos koncerto su žymiais operos atlikėjais iš Danijos metu buvo surinkta dar 4632 EUR lėšų.

„Žinojimas, kad prisidėdamas prie didelio gėrio skatina mūsų asociacijos narius remti įvairias labdaros akcijas, kurias nuolat organizuojame, siekdami pildyti savo paramos fondą tol, kol galėsime didele suma prisidėti prie onkologinių ligų efektyvesnio gydymo, technologijų atnaujinimo Kauno ir Vilniaus klinikose.

Parama, kam to labiausiai reikia, tampa gera tradicija Danijoje, ir lyg geras „užkratas“ atkeliauja per verslą iki Lietuvos, iki mažųjų ligonių palatų“ – kalbėjo Dovilė Bružienė, Danijos prekybos rūmų direktorė.

Dar šią savaitę Danų verslininkai planuoja aplankyti mažuosius kovotojus ir Kauno klinikose – taigi, Kalėdų Senelis prieš šv. Kalėdas tikrai turės darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.