Apsukri būsima mama sugalvojo lengvą būdą pralobti

„Leiskite man padėti jums padaryti išdaigą savo antrajai pusei, o gal norite jį pašantažuoti?“ – sako būsima mama, kuri internete pardavinėdama teigiamus nėštumo testus per dieną užsidirba apie 190 eurų. Moteris už tuos pinigus moka už mokslus universitete.

Pirkėjas moteris kviečia į savo namus – joms atvykus ji nusišlapina ant testo lazdelės ir pasirodžius dviem juostelėms atiduoda ją pirkėjai.<br>123rf nuotr.
Pirkėjas moteris kviečia į savo namus – joms atvykus ji nusišlapina ant testo lazdelės ir pasirodžius dviem juostelėms atiduoda ją pirkėjai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 12:33 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:15 PM

Moterys, norėdamos greitesnių piršlybų, šia paslauga naudojasi labai noriai, o įstatymas apsimesti nėščiai nedraudžia.

Kūdikio besilaukianti moteris sugalvojo puikų būdą, kaip pasipelnyti – ji internete pardavinėja teigiamus nėštumo testus ir savo šlapimo pavydžius. Kad susimokėtų mokesčius už universitetą, nėštukė iš pirkėjų prašo po beveik 24 eurus.

Būsima mama iš Džeksono, Floridos, kuri nori išlikti nežinoma, skelbimą įdėjo internete ir teigia taip per dieną užsidirbanti nemenką sumelę. Tiesa, dabar jos skelbimas jau ištrintas.

Nėščioji teigė, kad jai visiškai nerūpi, ar pirkėja nori savo mylimajam iškrėsti smagų pokštą, ar jos pirkinys skirtas šantažui.

„Esu tris mėnesius nėščia ir siūlau produktą, kuris užtikrins teigiamą nėštumo testą – savo šlapimo mėginius bei pačius nėštumo testus. Man absoliučiai nesvarbu, kaip ir kur jūs ketinate panaudoti pirkinį – ar tai bus šantažas namuose ar darbe, ar tik smagus pokštas, – savo skelbime rašo moteris. – Aš jūsų nieko neklausiu, jūs tik pasakykite, kokios prekės norite. Kaina tikrai nesikandžioja, neketinu iš jūsų nuplėšti kosminės sumos, tad nuolaidų neprašykite. Parašykite man elektroniniu paštu, tuomet atsiųsiu savo telefono numerį – vengdama sukčių jo čia neskelbiu“.

Moteris skelbime taip pat rašo, kad su ja susisiekti galima bet kada – savo verslo vardan ji elektroninį paštą tikrina kas valandą. Du teigiamus nėštumo testus ji siūlo įsigyti pigiau – už 33 eurus.

Pirkėjas moteris kviečia į savo namus – joms atvykus ji nusišlapina ant testo lazdelės ir pasirodžius dviem juostelėms atiduoda ją pirkėjai.

Moteris pasakojo, kad teigiamus nėštumo testus nusprendė pardavinėti po to, kai nesėkmingai būdama nėščia bandė susirasti darbą, kad galėtų susimokėti už studijas universitete.

„Iš kitų moterų patirties mačiau, kad toks būdas užsidirbti – labai lengvas“, – sakė ji. Floridoje gyvenanti nėštukė – ne pirmoji, pardavinėjanti teigiamus nėštumo testus. Tokių skelbimų internete yra buvę ir anksčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.