Nuotrauką „be cenzūros“ įkėlusi moteris parodė tikrą motinystės veidą

Paviešinusi vos vieną nuotrauką, amerikietė motina be pagražinimų visam pasauliui atskleidė, kokia yra tikroji motinystė. Amanda Bacon iš Wilmingtono, Šiaurė Karolinos, socialiniame tinkle paskelbė nuotrauką, kurioje – jos sužadėtinis Kenas Hardy, glėbyje laikantis jų naujagimį sūnų Piersoną.

Amanda pabrėžė, kad daugeliui į šią nuotrauką žiūrinčių žmonių bus nejauku.<br>Facebook nuotr.
Amanda pabrėžė, kad daugeliui į šią nuotrauką žiūrinčių žmonių bus nejauku.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2017, 12:48 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:50 PM

Antrajame nuotraukos plane matyti ir pati Amanda. Ji dėvi, kaip pati sako, „milžiniškas motinų sauskelnes“. Nuotrauką neseniai sūnų pagimdžiusi moteris pavadino „Motinystė be cenzūros“.

„Dalinuosi šia nuotrauka, nes ji yra reali, – rašė amerikietė. – Tokia yra motinystė: ji neapdorota, apsvaigusi, purvina ir iki ašarų juokinga. Viskas viename“.

Jos įrašas sulaukė stulbinamo populiarumo – juo socialiniame tinkle buvo pasidalinta daugiau nei 90 tūkst. kartų per mažiau nei 24 valandas. Amanda pabrėžė, kad daugeliui į šią nuotrauką žiūrinčių žmonių bus nejauku. Ji taip pat pastebėjo, kad labiau įprasta pogimdyminį moters gyvenimą palikti už uždarų durų, tačiau ji, kaip kad daugelis neseniai pagimdžiusių moterų, nesigėdija nė vienos akimirkos.

„Kai kurie žmonės manys, kad tai yra nepatogu. Taip turbūt yra dėl to, kad apie šiuos dalykus nėra kalbama garsiai. Mes visi turėtume pabandyti apšviesti žmonės, parodyti jiems visus motinystės aspektus, įskaitant ir tokius momentus, kaip kad šis“, – rašė Amanda.

A.Bacon „The Huffington Post“ sakė, kad iš pradžių ir ji dvejojo, ar tokia nuotrauka dera viešoje erdvėje. Tačiau po to, kai ji pati suprato, kad gėdijasi natūralių dalykų – vaiko gimimo ir moters pogimdyminio laikotarpio, nusprendė ją paviešinti.

„Kodėl aš turiu gėdytis kažko, kas yra visiškai natūralu? Tiesiog apie tai nėra pakankamai kalbama, o aš pamaniau, kad ši nuotrauka – labai tikra, nuoširdi, todėl paskelbsiu ją. Leisiu ir kitoms moterims žinoti, kad tai – normalu, gražu, o kiekvienoje patirtyje reikia įžvelgti ir kažką juokingo“, – sakė Amanda.

Savo įrašo pabaigoje moteris su humoru rašė, kad su mielu kūdikiu ateina ir didžiulės mamų sauskelnės, kurių niekas nesveikina. Ji dar pabrėžė, kad nuotrauką į socialinę erdvę įkėlė ji pati, o ne jos sužadėtinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.