Roko legenda nesustoja: būdamas 73 metų susilaukė aštunto vaiko

Seras Mickas Jaggeris (73 m.) atrodo lyg nemirtingas. Garbaus amžiaus, tačiau į senolį visiškai nepanašus britų rokeris, „The Rolling Stones“ genijus neseniai susilaukė jau aštunto vaiko.

Deveraux Octavianas Basilas – pirmoji M.Jaggerio ir M.Hamrick bendra atžala.<br>ViDA Press nuotr.
Deveraux Octavianas Basilas – pirmoji M.Jaggerio ir M.Hamrick bendra atžala.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2017, 2:32 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:21 PM

Penkis anūkus ir jau proanūkį turinčiai rokenrolo legendai dar vieną sūnų padovanojo mylimoji balerina Melanie Hamrick (30 m.).

Gimdymo metu rokeris buvo vienoje Niujorko ligoninių šalia savo tamsiaplaukės amerikietės draugės. Mažylis Deveraux Octavianas Basilas – pirmoji jųdviejų bendra atžala.

M.Jaggeris iš ankstesnių meilės ryšių turi dar septynias atžalas. Jų amžius – nuo 17 iki 46 metų. Su visais jais rokenrolo legenda palaiko itin glaudžius ryšius.

Tiesa, garsusis rokeris kurį laiką nenorėjo pripažinti esąs vyriausios dukters Karis Hunt Jagger (46 m.), kurios jis susilaukė su amerikiečių aktore, dainininke ir rašytoja Marsha Hunt (70 m.), tėvas.

Muzikos žvaigždė norėjo išvengti bet kokių tėvo pareigų ir kuriam laikui buvo pasitraukęs iš savo buvusios mylimosios ir pirmagimės gyvenimo.

Viskas pasikeitė, kai Karis suėjo dvylika metų. Nuo to laiko jie – neišskiriami.

Tėvas su dukterimi leisdavo savaitgalius, atostogaudavo, dalyvavo jos universiteto baigimo šventėje, vestuvėse ir net buvo šalia, kai ji gimdė jo pirmąją anūkę.

Sakoma, kad Karis tėvui iš visų atžalų yra artimiausia. Moteris visuomet palaikė tėvą sunkiausiais jo gyvenimo momentais.

Ji vienintelė iš visų vaikų pritarė tėvo santykiams su dizainere ir stiliste L’Wren Scott.

Kai depresijos kamuojama ši tėvo mylimoji prieš kelerius metus, būdama 49-erių, savo noru pasitraukė iš šio pasaulio, Karis kiek įstengdamas palaikė tėvą sunkią akimirką.

Atrodo, kad jam tikra atgaiva leisti laiką su vyriausia dukterimi ir jos dviem vaikais, 14-mete Mazie ir 12-mečiu Zaku.

Karis, priešingai nei jaunesnė sesuo Jade Jagger (45 m.), vengia visuomenės dėmesio.

Jade rokeris susilaukė su buvusia žmona, įspūdingos išvaizdos nikaragviete manekene ir aktore, žmogaus teisių gynėja Bianca Jagger (71 m.).

Žavi tamsiaplaukė Jade kurį laiką demonstravo apatinius drabužius, buvo įkūrusi savo juvelyrikos ženklą, vėliau dirbo vienų garsių juvelyrikos namų kūrybos vadove.

Dabar ji populiarina savo antrojo vardo Jezebel gyvenimo būdo koncepciją, kuri apima muziką, madą ir meną.

Trijų vaikų – Assisi (24 m.), Ambos (20 m.) ir Ray (2 m.) – motina savo gyvenimo būdu kai kuo primena garsųjį tėvą.

Jauniausio sūnaus Ray su antru sutuoktiniu, grafikos dizaineriu Adrianu Fillary ji susilaukė praėjus mėnesiui po to, kai jos vyriausia duktė Assisi jai padovanojo pirmąją anūkę Ezrą Key.

Daugiausia vaikų seras M.Jaggeris susilaukė su buvusia mylimąja, ilgakoje blondine supermodeliu Jerry Hall (60 m.). Jųdviejų atžalos yra Elizabeth (32 m.), Jamesas (31 m.), Georgia May (24 m.) ir Gabrielis (19 m.).

Elizabeth, dar kitaip visų vadinama Lizzy, pasekė garsiosios motinos pėdomis.

Ji sulaukė stulbinamo dėmesio būdama keturiolikos metų, kai su motina perėjo podiumu demonstruodama dizainerių Thierry Mugler ir Vivienne Westwood sukurtus drabužius.

Vėliau Elizabeth tapo tokių garsių prekės ženklų kaip „Lancome“, „Burberry“ ir „Tommy Hilfiger“ reklamos veidu.

Žavi tamsiaplaukė gyvena tarp Londono ir gimtojo Niujorko ir bando siekti aktorės karjeros.

Jos brolio Jameso pasiekimai kine kur kas iškalbingesni. Baigęs teatro ir kino studijas Niujorke, garsenybių sūnus yra suvaidinęs keliuose kritikų gerai įvertintuose filmuose ir televizijos seriale „Vinilas“.

Prie serialo kūrėjų kompanijos prisidėjo ir pats M.Jaggeris, gavęs vykdomojo prodiuserio pareigas ir padėjęs sukurti didžiąją dalį siužeto linijų.

Dailios išvaizdos, į garsųjį tėvą jaunystėje panašus Jamesas balandžio mėnesį vedė ilgametę draugę, dvejais metais jaunesnę Anoushką Sharmą.

Būsimąją žmoną indų kilmės Anoushką Jamesas sutiko, kai ji dirbo jo sesers Jade juvelyrikos parduotuvėje Londone.

Iškilmingose sūnaus vestuvėse dalyvavo ir M.Jaggeris, ir dabartinis J.Hall vyras, žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas (85 m.), nors kalbama, kad abu vyrai nesutaria ir nė nebando demonstruoti vienas kitam palankumo.

Brolio vestuvėse visų akis traukė ryškiai raudonu kelnių kostiumu pasipuošusi Georgia May. Seksualioji blondinė pasekė vyresnės sesės ir motinos pėdomis – ji taip pat dirba modeliu.

Georgia May pristatinėja tokių garsių modelių namų, kaip „Channel“, „Miu Miu“, „Versace“ kolekcijas, yra buvusi kosmetikos firmos „Rimmel“ veidu.

Nors Georgiai May trūksta šiek tiek ūgio, kad būtų tobula manekenė ant podiumo, mados fotografai 170 centimetrų ūgio gražuolę tiesiog gaudo. Be to, ji ir pati svajoja apie fotografės karjerą.

Jauniausia M.Jaggerio ir J.Hall atžala – devyniolikmetis sūnus Gabrielis – dar mokosi mokykloje, bet jau dirba modeliu ir garsėja talentu tapyti ir kurti eiles.

Trumpo M.Jaggerio meilės romano su brazile televizijos laidų vedėja ir modeliu Luciana Gimenez (46 m.) vaisius – sūnus Lucas (17 m.).

Paauglys lyg du vandens lašai panašus į savo garsųjį tėvą jaunystėje. Jų ir pomėgiai panašūs – tėvas su sūnumi mėgsta futbolą ir stengiasi nepraleisti svarbiausių rungtynių.

Lyg tikras šeimos vyras ir pavyzdingas tėvas M.Jaggeris sėdėjo apsuptas savo atžalų per Europos futbolo čempionato finalą.

Dabar Lucas jauniausiojo Jaggerių klano nario titulą perdavė gruodžio pradžioje gimusiam Deveraux. Mažyliu džiaugiasi ne vien jo tėvai, bet ir vyresni broliai ir seserys.

Pavyzdžiui, pirmąją berniuko nuotrauką į socialinį tinklą įkėlė jo sesuo Elizabeth. Prie nuotraukos ji parašė: „Didžiuojuosi savo gražuoliu broliuku Deveraux Octavianu Basilu Jaggeriu.“

Rokeris ir jo jauniausio sūnaus motina Melanie drauge yra dvejus metus.

Porelė susipažino likus kelioms savaitėms iki Micko draugės dizainerės L’Wren Scott savižudybės. Mickas ir amerikiečių dizainerė drauge buvo trylika metų.

Niekas nežino, kada tiksliai užsimezgė Micko ir Melanie romantiški santykiai, tačiau nepraėjus nė trims mėnesiams po L’Wren Scott mirties fotografai užfiksavo rokerį ir baleriną besiglaustančius viešbučio Ciuriche (Šveicarija) balkone.

Sužinoję apie būsimąjį kūdikį įsimylėjėliai pirmiausia labai nustebo, o po to nudžiugo.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai