Cezario pjūvis tiesiogiai: vyras pasauliui ištransliavo žmonos gimdymą

Tėvas, kuris rašo savo tinklaraštį, socialinio tinko sekėjus nustebino ten patalpinęs savo žmonos cezario pjūvio operacijos vaizdo įrašą, kurį pamatė daugiau nei 100 tūkst. žmonių.

Antarkties gidu dirbantis Stephenas su žmona Holly, jogos trenere, savo patirtį sudėjo į penkis filmukus, kuriuos paskelbė socialiniame tinkle per „Channel Mum“ paskyrą.<br>Twitter nuotr.
Antarkties gidu dirbantis Stephenas su žmona Holly, jogos trenere, savo patirtį sudėjo į penkis filmukus, kuriuos paskelbė socialiniame tinkle per „Channel Mum“ paskyrą.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2017, 12:50 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 10:07 PM

32 metų Stephenas Skinneris savo 28 metų žmoną Holly pradėjo filmuoti nuo tos akimirkos, kai jiedu susiruošė vykti į ligoninę. Vyras žmoną filmavo net tuomet, kai ši jau gulėjo ant operacinio stalo.

Įrašuose nieko nepagražino

Antarkties gidu dirbantis Stephenas su žmona Holly, jogos trenere, savo patirtį sudėjo į penkis filmukus, kuriuos paskelbė socialiniame tinkle per „Channel Mum“ paskyrą, rašo „The Sun“.

Gruodžio 28-ąją įvykęs moters gimdymas buvo įdėtas praėjus vos keletui dienų. Viename filmuke ašarojanti Holly guli lovoje, kitame pora iš Hartfordšyro, Anglijos, atskleidžia kūdikio lytį ir vardą – Atlasas.

Stephenas, kuris savo paskyroje „Nomadi Daddy“ dalijosi mintimis apie žmonos nėštumą ir kūdikio gimimą, sakė, kad vaizdo įrašai yra labai tikri ir nepadailinti. „Mes netaisome gyvenimo“, – kalbėjo jis.

Be kameros nieko neatsimintų

„Tikrai buvo sunkių akimirkų, kai dalis manęs galvojo: tai tikra, mesk kamerą į šalį ir susikoncentruok į tai, kas vyksta. Bet Holly ir aš esame labai laimingi, kad mums pavyko įamžinti ir sunkius, ir be galo pakylėjančius, džiaugsmingus momentus.

Kai kur buvo labai sudėtinga, bet kūdikio gimimas yra vienas nuostabiausių dalykų, kuriuos mes abu išgyvenome“, – sakė laimingas tėvas.

Jis pabrėžė, kad jo vaizdo įrašų tikslas – palaikyti vyrus, nutarusius keliauti į gimdymo palatą su savo žmonomis, besirūpinančius nėščiomis žmonomis, pakelti jiems ūpą ir ryžtą.

Ketina parodyti ir vaikui

„Jei ten nebūtų buvę kameros, nieko nebūčiau prisiminęs. O dabar su manimi susisiekė labai daug žmonių ir sakė besigailintys, kad jie to nepadarė gimstant savo kūdikiams.

Pats peržiūrėjau vaizdo įrašus kone milijoną kartų ir kaskart verkiau.

Man yra nuostabu tai, kad visą laiką turėsime šiuos įrašus, visada galėsime prisiminti mums svarbią akimirką, o vieną dieną parodysime juos Atlasui“, – kalbėjo vyras.

Žmona primygtinai neprašė

Pora šiais savo vaizdo įrašais taip pat siekė parodyti, kad cezario pjūvio operacijos nėra tai, apie ką nereikia kalbėti.

„Aš buvau sužavėta šios idėjos, labai norėjau, kad Stephenas filmuotų, tačiau niekada nebūčiau primygtinai jo to prašiusi. Tai priklausė ne tik nuo mano norų, tokį pasirinkimą turėjo padaryti jis pats.

Apie cezario pjūvio operacijas prikurta daugybė tabu, o aš noriu parodyti, kad tai nėra gėdinga, jei yra būtina motinai ar kūdikiui“, – sakė laiminga motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.