Mamos pasauliui parodė, kaip atrodo tikras gimdžiusios moters kūnas

„Mano berniukams nerūpi, kad turiu celiulito“, − sakė Giovanna Fletcher, kuri prisidėjo prie mamų tinklaraštininkių, su maudymosi kostiumėliais demonstruojančių savo po gimdymų netobulus kūnus ir visai to nesigėdijančių.

 Moterys pabrėžė, kad nesigėdija savo kūno.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Moterys pabrėžė, kad nesigėdija savo kūno.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Moterys pabrėžė, kad nesigėdija savo kūno. <br> Socialinių tinklų nuotr.
 Moterys pabrėžė, kad nesigėdija savo kūno. <br> Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 2, 2017, 4:50 PM

Mamos tinklaraštininkės susivienijo norėdamos visuomenei parodyti, kad moters grožis slypi ne tik išorėje. Socialiniuose tinkluose jos skelbia savo nuomonę apie netobulus kūnus ir nuotraukas, kurioje nesigėdija pozuoti su maudymosi kostiumėliais, rašo „Daily Mail“. 

Svarbiausia – laikas su vaikais

32 metų G.Fletcher, britų muzikanto ir dainų kūrėjo Tomo Fletcherio žmona, socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, kurioje ji su sūnumis – trejų Buzzu ir vienerių Buddy – prie jūros taškosi vandeniu vilkėdama juodą bikinį. 

Po emocinga nuotrauka moteris pasidalijo mintimis, kad vargu ar jos sūnūs kada atsimins jos celiulitą ar strijas, tačiau jie tikrai visada prisimins, kad mama su jais smagiai leido laiką. 

Moteris pasakojo, kad pasidalinti tokia nuotrauka ją įkvėpė kita mama, tinklaraštininkė „Mother of Daughters“, po kurios slapyvardžiu slepiasi Clemmie Hooper. Ji pasidalijo nuotrauka, kurioje vilki bikinį, o kamerai rodo vidurinį pirštą. G.Fletcher nuoširdus pasisakymas socialiniame tinkle sulaukė daug palaikančių komentarų. 

„Manęs niekada itin nejaudino faktas, kaip po gimdymų pasikeitė mano kūnas. Tačiau man visada rūpėjo, kad niekada nepritrūkčiau jėgų ir noro dūkti su savo vaikais. 

Atsisukę atgal jie tikrai negalvos: „O Dieve, mama turi siaubingo celiulito, strijų ir nemažą pilvuką!” Bet jie tikrai atsimintų, jei sėdėčiau sau ir nežaisčiau su jais, jei nelinksminčiau jų”, − rašė laiminga mama. 

Be to, Giovanna paatviravo, kad net vilkėdama 8 dydžio drabužius nesijautė turinti tobulą kūną ar puikią figūrą. Ji patikino, kad savijauta dėl kūno nepriklauso nuo svorio, tai priklauso nuo to, kaip tame kūne jautiesi. 

Ragina skleisti meilę

Kiek anksčiau savo nuotrauką, kurioje vilki palmių lapais išmargintą maudymosi kostiumėlį, paviešino ir kita mama, tinklaraštininkė „Mother of Daughters“. Fotorgafijoje ji iškėlusi vidurinį pirštą. 

„Nesportavau nuo tada, kai susilaukiau dvynių. Išgeriu vyno, valgau šokoladą, mano pilvas tikrai nebeatrodo toks, koks būdavo anksčiau. Tačiau kam tai rūpi? Mano vyras sakė, kad jam nerūpi. 

Aš išstūmiau 4 vaikus iš šio kūno. Žinoma, aš nebeatrodau taip, kaip buvau pratusi matyti save veidrodyje. Skleiskime meilę, žmonės, nesureikšminkime mūsų kūnų“, − po nuotrauka rašė tinklaraštininkė. 

Dukra nuo mažens suvokia grožio esmę

44 metų tinklaraštininkė „NewMumOnline“ socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, kurioje ji su sūnumi pozuoja prie baseino. 

„Gyvenimas per trumpas. Viskas, ką turiu, yra mano, tik mano“, − apie savo kūną rašė ji. 

Dviejų vaikų motina pasidžiaugė, kad jos dukra auga suvokdama, kad grožis nėra vien kūnas, kad jis ateina iš vidaus. 

Kita motina, pasidalijusi nuotrauka su maudymosi kostiumėliu, tinklaraštininkė Clemmie Telford rašė, kad jos kūnas nėra tobulas ir ji net neapsimeta, kad sportuodama galėtų atrodyti geriau. 

„Žinau, ką sakau, nes jau sportuoju. Stengiuosi susigyventi su savo kūnu, jaustis gerai jame. Net tada, kai jis kreivesnis, labiau klibantis ir blyškenis, nei buvo anksčiau. Juk tokios ir yra tikros moterys“, − savo mintimis dalijosi Clemmie. 

G.Flether pasisakymas socialiniame tinkle buvo pamatytas daugiau  nei 75 tūkst. vartotojų, daugelis po nuotrauka paliko palaikančius ir įkvepiančius komentarus. 

„Dievinu tave ir tavo mintis! Tai yra labai  nuoširdi tiesa, o tu vis tiek esi labai graži, kad ir kas nutiktų“, − rašė moteriai palaikymo žodžius komentatoriai. 

„Šiomis dienomis vis labiau jaučiu spaudimą dėl kūno grožio ir nejaučiu palaikymo iš socialinių tinklų vartotojų. Jie tikrai nepadeda. Ačiū už tai, kad esi tikra ir dabar tikrai mažiau gėdysiuosi savo pilvo, kuris pagimdžius netapo plokščias. Man nebesvarbu, ką galvoja kiti žmonės“, − dėkojo jai kita vartotoja. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.