Vaikų ir jų tėvų džiaugsmui į Kauną sugrįžta Šmėklinės

Helovino kostiumų konkursas, arba lietuvškai – Šmėklinės, vėl Kaune suburs mažuosius vampyrus, zombius, monstrus ir raganas. Prieš kelis metus išpopuliarėjęs renginys sulaukia vis daugiau dalyvių: kostiumus konkursui tėvai kuria ne tik vaikams, bet ir sau, o kartais net augintiniams.

„Mega“ nuotr. 
„Mega“ nuotr. 
„Mega“ nuotr. 
„Mega“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 25, 2017, 3:08 PM

Šeštadienį kuo baisesnių kostiumų autoriai rinksis prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ rengiamame konkurse „Šmėklinės sugrįžta!“. Renginio organizatoriai sako, kad ši šventė kiekvienais metais sulaukia itin didelio susidomėjimo ir vis naujų įdomių kūrybinių sprendimų, todėl ir šiemet ruošiamasi dideliam konkurso dalyvių skaičiui. „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė skaičiuoja, kad konkurse žada dalyvauti apie 300 dalyvių.

„Šis, jau tradicija tapęs vaikų iki 14 metų kostiumų konkursas, itin mėgstamas šeimų iš visos Lietuvos. Vieni renginiui ruošiasi net po kelis mėnesius, o kitiems pakanka tik originalios minties, kuriai realizuoti daug laiko nereikia. Tikime, jog kostiumų įvairovė, jų išradingumas, grimo kokybė ir šiemetstebins bei žavės savo kūrybiškumu“, – pasakoja R. Vyšniauskienė.

Šiais metais konkursas papildytas dar viena – šeimos kategorija. Todėl spalio 28 dieną 13 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ laukiami ne tik dalyviai vaikai, bet ir šiurpą keliančiais kostiumais pasipuošusios šeimos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting