Pamatęs dukros šukuoseną tėvas sugalvojo protu nesuvokiamą bausmę

Paauglei ne savo noru teko pakeisti prieš savaitę darytą šukuoseną. Po ginčo su tėčiu pastarasis sugalvojo išties protu nesuvokiamą bausmę.

 Sruogelėmis šviesinti plaukai buvo mamos gimtadienio dovana.<br> Facebook nuotr.
 Sruogelėmis šviesinti plaukai buvo mamos gimtadienio dovana.<br> Facebook nuotr.
 Sruogelėmis šviesinti plaukai buvo mamos gimtadienio dovana. <br> Facebook nuotr.
 Sruogelėmis šviesinti plaukai buvo mamos gimtadienio dovana. <br> Facebook nuotr.
 Iš liūdesio paauglė savo veidą pridengė ranka.<br> Facebook nuotr.
 Iš liūdesio paauglė savo veidą pridengė ranka.<br> Facebook nuotr.
 Mama nupirko dukrai peruką.<br> Facebook nuotr.
 Mama nupirko dukrai peruką.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-02-18 14:06, atnaujinta 2018-02-18 14:07

Ohajo valstijoje, JAV gyvenanti Kelsey sekmadienį kartu su mama lankėsi grožio salone, kur jos plaukai buvo nudažyti šviesiomis sruogelėmis. Tokios dovanos mergina paprašė gimimo dienos proga.

Tačiau Kelsey mama Christin Johnson papasakojo, jog merginos tėtis, pas kurį ji viešėjo, privertė ją trumpai nusikirpti plaukus.

„Štai kaip mano dukra atrodė sekmadienį, kai aš ją nuvežiau pas tėtį, o kitose dviejose nuotraukose matote, kas jai nutiko per 2 dienas, kurias leido kartu su tėčiu. Aš taip stengiausi dėl šios jos gimtadienio dovanos“, – po nuotraukomis, kuriomis pasidalino savo „Facebook“ paskyroje, rašė Christin.

Nuotraukoje matomos Kelsey plaukai yra itin trumpi. Tikriausiai iš liūdesio ji savo veidą pridengia ranka.

Christin mano, jog Kelsey tėtis Schaffenas Frederickas ir jos pamotė Sarah Murray įsakė jai nusikirpti plaukus vien todėl, jog jie buvo padažyti šviesiomis sruogelėmis.

Tačiau visa ši istorija čia nesibaigia. Mama nusivedė dukrą į tą patį grožio saloną ir padėjo jai išsirinkti juodų plaukų peruką. Galutinę fotografiją mama taip pat paviešino socialiniame tinkle. Be to, ji sukūrė „Facebook“ grupę „Team Kelsey“, kuri jau turi 8000 sekėjų.

Socialiniais tinklais besinaudojantys tėvai susiskirstė į dvi grupes. Vieni palaikė mamą, kiti – tėtį.

„Ar jos nuotraukas kelti į „Facebook“ yra gerai? – rašė Danielis Stuartas. – Ši motina tik dar labiau sustiprino merginos gėdos jausmą. Smerkiu tiek mamos, tiek tėčio elgesį.“

„Reikėtų pasidomėti, kiek žalos padaryta šiam vaikui, – teigė Dawn Clark. – Šviesiomis sruogelėmis papuošti plaukai nėra blogai, nereikėtų pykti ant savo vaiką palepinti norėjusios mamos. Blogiausia tai, jog 2 suaugę asmenys fiziškai, emociškai ir psichologiškai užsipuolė vaiką tik dėl to, jog jie to panorėjo.“

Sherlie Kay Melanson išreiškė susižavėjimą pačia Kelsey. „Tu esi graži! – rašė ji. – Apgailestauju, jog tau reikėjo visa tai iškęsti. Meldžiuosi, kad tai tave sustiprintų, o ne palaužtų.“

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.