Patarimai, kaip subalansuoti vaikų mitybą

Leidykla „Briedis“ skaitytojams pristato serijos „Pabučiuok mane“ naujieną – mitybos specialistės Anitos Bean knygą „Sveika vaikų mityba“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2018, 10:43 AM

Subalansuota mityba svarbi ir dideliam, ir mažam. Tai, ką valgo vaikai, daro įtaką jų savijautai bei sveikatai ne tik vaikystėje, bet ir suaugus. Valgydami subalansuotą ir įvairų maistą vaikai yra kupini energijos, žvalesni, budresni, rečiau serga peršalimo ir kitomis ligomis, geriau susikaupia.

Šioje Anitos Bean knygoje pateikiama gausybė sveikos mitybos patarimų, būdų, kaip pamaitinti išrankiuosius, padėti antsvorio turintiems vaikams, derinti įvairius produktus bei skatinti vaikus suvalgyti daugiau daržovių ir vaisių. Anita įrodo, kad subalansuotos mitybos pagrindas nėra neskanūs valgiai. Svarbiausia, kad maistingi patiekalai vaikams atrodytų patrauklūs, žaismingi ir būtų gardūs!

Knygos autorė Anita Bean – viena labiausiai pripažintų kvalifikuotų mitybos specialisčių Jungtinėje Karalystėje, patyrusi sportininkė. Ji yra bestselerių apie mitybą ir sportą autorė, išleidusi 27 knygas, taip pat daugelio leidinių apie sveiką gyvenseną bendraautorė.

Svarbiausia, kad „Sveika vaikų mityba“ yra ne tik praktinis vaikų mitybos vadovas, bet ir receptų knyga – čia gausu įvairių patarimų ir daugybė greitai pagaminamų, gardžių, maistingų patiekalų bei užkandžių receptų, kurie padės subalansuoti vaikų mitybą bei skatins gyventi sveikiau.

Anita Bean. Sveika vaikų mityba. Vertėja Karina Juodelytė-Moliboga. – Vilnius: 2018. Briedis. – 160 p., iliustr.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.