Tėvo dienos proga - vaikų su tėveliais bėgimas pelkėmis

Šį sekmadienį, Tėvo dienos proga, ekstramalaus bėgimo „Bebro kelias" organizatoriai kviečia tėčius su vaikais išbandyti savo jėgas 2 kilometrų trasoje per kliūtis, vandenį ir purvynus. Šventės sumanytojai tikri, kad vaikai liks murzini, bet labai laimingi parnešę mamoms po medalį. Tai nėra varžybos, o linksmiausias ir murziniausias išbandymas! Bėgime gali dalyvauti vaikai nuo aštuonerių metų arba jaunesni, jeigu jų tėvai mano, jog jie yra tam pasiruošę.

E.Grėbliūnaitės nuotr.
E.Grėbliūnaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 2:00 PM, atnaujinta May 31, 2018, 3:33 PM

Devynmečiui Džiugui šis bėgimas ne pirmas, o ir pramogos pelkėse jam ne naujiena. Jo tėtis – žygių pelkėse vedlys. Nuotaikingame video kvietime Džiugas tėčio pažada vieno nepalikti, o kitiems turi nuoširdžių palinkėjimų kaip elgtis gelbėjant savo tėčius nuo galbūt pasitaikysiančių gyvačių. Žinoma, jis jų nematė, bet kas žino, jų gal ten ir yra.

Bėgimas su kliūtimis „Padėk tėčiui" - tai šeimos šventė, kur didžiausias dėmesys skiriamas mūsų vieninteliams tėčiams, mėgstantiems išdykauti ir padūkti, mokantiems mylėti iki dangaus, tiesiog kartais reikia jiems  padėti.  Sumanytojai teigia, kad tai ilgalaikis socialinis projektas, startavęs 2018-aisias metais. Pagrindinis organizatorių tikslas – stiprinti tėčių su vaikais santykius ir psichologinį šeimos mikroklimatą per žaidimus gryname ore.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.