Tėvo dienos proga – nemokama šventė Vilniuje

Birželio 3 dieną organizacija „SOS vaikų kaimai“ kviečia švęsti Tėvo dieną renginyje „Laimės diena vaikams!“. Nemokamo renginio programoje – gausybė pramogų vaikams, todėl ypatingai kviečiamos jaunos šeimos. Organizatoriai šventės dalyvius kvies dalintis savo gerumu – aukoti tėvų neturintiems arba socialinės rizikos šeimose augantiems vaikams.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 1, 2018, 1:59 PM

„SOS vaikų kaimai“ direktorė Liudovika Pakalkaitė tikisi, kad renginyje apsilankys daug žmonių, kurie liks neabejingi be tėvų augančių vaikų poreikiams. Be įprastų išlaidų vaikų maistui, būstui, specialistams, šiuo metu organizacijos dėmesys skiriamas ir pilnaverčiam vaikų vasaros poilsiui užtikrinti – stovykloms bei kitiems užsiėmimams.

„Pagalbos vaikams reikia visada, dirbame nesustodami. Į vaikų kaimo globą atvykstantys vaikai dažniausiai su savimi neturi praktiškai nieko. Todėl juos aprūpiname viskuo: nuo drabužių iki tokių elementarių dalykų, kaip dantų šepetukai. Taip pat dažnai vaikams reikia ir specialistų pagalbos: psichologų konsultacijų, papildomų mokytojų, gydytojų ir taip toliau. Norime, kad vaikai augtų kuo laimingesni, formuotųsi savarankiškomis asmenybėmis, todėl skiriame dėmesį jų užimtumui, būreliams, vasaros metu – stovykloms,“ – sakė L. Pakalkaitė.

Šventės dalyviai galės džiaugtis ne tik nemokamomis pramogomis, bet ir vaišėmis. Restoranas „Grill London“ yra pasiruošęs ne mažiau nei 600 dalyvių pavaišinti mėsainiais bei salotomis. Taip pat organizatoriai savo mėgstamus užkandžius kviečia atsinešti ir visus renginio dalyvius.

„Kiekvienas turime nešti indėlį į pokyčius aplink mus. Labai svarbu, kad mes, kaip visuomenė, bręstume, kiekvienas pagal savo galimybes prisidėtume prie jautrių socialinių problemų sprendimų. Todėl mes renginio svečius vaišinsime nemokamai. Jei tai paskatins šventės dalyvius paaukoti vaikams – mūsų tikslas bus pasiektas,“ – optimistiškai kalbėjo restorano rinkodaros vadovas Andrius Bakanas.

Renginio „Laimės diena vaikams!“ dalyviai bus kviečiame ne tik aukoti, bet ir dalyvauti specialioje loterijoje, kurios metu surinktos visos lėšos bus skiriamos vaikams ir jų poreikiams. Pagrindinis loterijos prizas – vaikiškas dviratis, dalyvių laukia ir kitos rėmėjų įsteigtos dovanos.

„Labdaros fondo „SOS vaikų kaimai“ darbas turi didžiulę vertę, todėl esu įsitikinusi, kad mūsų visų pareiga padėti šiai ir kitoms panašioms organizacijoms užtikrinti saugią ir pilnavertę vaikystę jauniesiems mūsų visuomenės nariams. Mums svarbu prisidėti prie tokių organizacijų veikos, kurios rūpinasi vaikais tiek spręsdami jų kasdienius rūpesčius, tiek ruošdami juos savarankiškam gyvenimui. Juk svarbiausia, kad vaikai išeitų iš sunkumų rato ir užaugę kurtų sėkmingus gyvenimus. Įgalindami ir ugdydami jaunąją kartą visi kartu kuriame bendruomenišką ir vieningą Lietuvą“, – sakė pagrindinį prizą loterijai padovanojusios, socialiai atsakingos įmonės „Maxima“ generalinė direktorė Kristina Meidė.

„Laimės diena vaikams!“ vyks birželio 3 dieną Vilniuje, prie Baltojo tilto, nuo 12 val. Šventės dalyvių lauks piknikas, krepšinio turnyras, įvairūs vaikiški herojai, muilo burbulų fiesta, pripučiamas batutas, terapiniai šunys ir gausybė kitų pramogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.