Kartu iki galo: penketukas vienu metu baigė universitetą

Šis Teksase gimęs penketukas vienu metu baigė tą patį universitetą. Tačiau nemanykite, jog prieš porą dešimtmečių gimę broliai ir seserys įgijo tą pačią specialybę. Ne, visi jie nusprendė mokytis tai, kas jiems, iš pirmo žvilgsnio vienodiems, tačiau visiškai skirtingiems jaunuoliams patinka.

 Penketukas gimė 1996-aisiais metais, o visi jie vienas už kitą yra vyresni tik trimis minutėmis.
 Penketukas gimė 1996-aisiais metais, o visi jie vienas už kitą yra vyresni tik trimis minutėmis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2018, 1:44 PM

21-erių metų Enna, Maria, Emilio, George‘as ir Johnas Diazai Šiaurės Teksaso universitete ketverius metus studijavę mėgstamas profesijas, į orą išmetė kepurėles ir atsiėmė taip ilgai lauktus diplomus.

„Nemanau, kad kada nors būsiu toks laimingas, koks buvo mano tėtis, kai mes visi baigėme universitetą, – sakė George‘as. – Jis visuomet siekė mums suteikti aukštąjį išsilavinimą ir jam tai pavyko.“

Penketukas gimė 1996-aisiais metais, o visi jie vienas už kitą yra vyresni tik trimis minutėmis. Broliai ir seserys lankė ne tik tą patį darželį, vidurinę mokyklą, bet ir įstojo į tą patį universitetą. Pirmus porą metų dabartiniai absolventai gyveno bendrabutyje, tačiau po to išsinuomojo butą. Jie visuomet buvo kartu, o tai padėjo ištverti kai kuriuos su pirmomis dienomis atskirai nuo tėvų susijusius sunkumus.

Nors Diazų šeimos vaikai kartais susitikdavo tose pačiose paskaitose, jų studijų kryptys buvo visiškai skirtingos. Tėtis Jorge (55 m.) ir mama Enna (55 m.) gali didžiuotis šeimoje turintys biologijos, finansų ir socialinės komunikacijos, ispanų kalbos bei meno specialistus.

„Kai jie gimė, žmonės manęs visuomet klausdavo, ar aš sugebėsiu jiems suteikti galimybę įgyti aukštąjį išsilavinimą. Matydamas, kaip jie atsiima diplomus, negalėjau būti laimingesnis. Įsivaizduokite, kaip jaučiasi tėvas, kai jo vaikas žengia scena. Šį jausmą aš patyriau net penkis kartus. Mes tai padarėme“, – teigė Jorge.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti