Dėl grožio pamišusi moteris prasidėjus gimdymui skubėjo darytis makiažą

Kadangi gimdymo metu moteris nenorėjo atrodyti negraži, prieš pat vaikelio atėjimą į šį pasaulį ji bent valandą gražinosi prieš veidrodį. Gimdyvėms skirtoje palatoje Lee Ann Jarrell pasidarė makiažą, pertraukų nedarė net per sąrėmius, nebent nebegalėdavo kentėti skausmų.

 Moteris norėjo būti graži ir per gimdymą.<br> Facebook nuotr.
 Moteris norėjo būti graži ir per gimdymą.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2018, 1:16 PM

Nors 22-ejų metų Lee Ann už tokį savo elgesį buvo aršiai kritikuojama, moteris paaiškino jo priežastis. Visą šį procesą filmavimo kamera užfiksavusi jauna mama sakė, jog vaizdo įrašo tikslas yra parodyti dukrai, kaip svarbu save mylėti taip, kad norėtum atrodyti gražiai.

„Gimdymo metu darytose nuotraukose norėjau atrodyti gražiai. Net jei mano veidas buvo prakaituotas, žinojau, kad pažvelgusi į veidrodį pamatysiu gražią save“, – sakė moteris.

Lee Ann namų slenksčio neperžengdavo nepasidažiusi, o kad dieną atrodytų graži, netingėdavo keltis net 5 val. ryto. Net dvi valandas ji kasdien gražindavosi prieš veidrodį.

„Be makiažo jausdavausi negraži. Kai su draugu išeidavome į miestą, nerimaudavau, kad mano makiažas nesusigadintų, todėl stengdavausi neprakaituoti ir kartais net nesišypsoti, kad tik mano veidas išliktų toks, koks buvo ryte“, – teigė moteris.

Netikėjo draugo žodžiais

Nors Lee Ann draugas Davidas vis kartojo, jog ji graži ir be makiažo, moteris nenorėdavo tikėti tokiais gražiais jo žodžiais.

„Jis sakė, kad esu graži ir man nereikia veido padengti storu makiažo sluoksniu, tačiau aš jaučiau spaudimą iš kitų tobulai atrodančių merginų, savo nuotraukas viešinančių socialiniuose tinkluose, ir norėjau atrodyti kaip jos“, – teigė ji.

Iki akimirkos, kuomet jos savaitę ilgiau užsitęsęs nėštumas buvo paskatintas dirbtiniu būdu, likus valandai, Lee Ann pradėjo darytis makiažą dar namuose. Iš pradžių ji paryškino savo antakius.

„Jie turi būti simetriški ir tobuli. Po to susikroviau makiažo priemones į rankinę, taip pat nepamiršau maždaug 20 makiažui skirtų šepetėlių, ir išvykau į ligoninę“, – teigė ji.

Maždaug 4 val. ryto ji pradėjo gražintis.

„Kai kurie žmonės į mane žiūrėdavo taip, lyg būčiau kažkam kažką blogą padariusi. Išsitraukiau veidrodį, įjungiau vaido kamerą ir pradėjau darbuotis. Norėjau sukurti natūralų įvaizdį, be to, tai man padėjo atitraukti dėmesį nuo skausmingų sąrėmių, kurie prasidėjo panašiu metu“, – tęsė ji.

Moters makiažas susidėjo net iš 14 žingsnių.

„Davidas visą tą laiką sėdėjo šalia manęs ir laikė mano ranką, kartojo, jog atrodau nuostabiai ir viskas bus gerai. Kol dariausi makiažą, nuolatos kentėjau sąrėmius. Retkarčiais tekdavo padaryti trumpas pauzes, nes jaučiamas skausmas neleido susikaupti, – teigė moteris. – Gimdymas – nuostabus reiškinys, natūralus gamtos procesas, tačiau nereikėtų smerkti žmonių už tai, kad jo metu jie nori atrodyti gražūs.“

Užbaigusi savo įvaizdžio kūrimą, moteris pajuto, kaip jai nubėgo vandenys. Maždaug 12 val. 44 min. dienos pasaulį išvydo jos ir partnerio Davido dukrelė Olivia.

Pakito požiūris į makiažą

Gal skamba kiek ironiškai, tačiau po dukters gimimo moteris pagaliau išmoko pamilti savo natūralų grožį.

„Supratau, kad pasitikėti savimi turėčiau net ir būdama be makiažo. Dabar visą dieną galiu praleisti nepasidažiusi, kai anksčiau net savo vyrui neleisdavau pažvelgti į mane tol, kol nebūdavau tinkamai pasiruošusi. Maniau, jog atrodau baisiai, mačiau tik spuogų išdarkytą odą ir visus jo netobulumus, tačiau tapus mama viskas pasikeitė. Gimus Oliviai supratau, kad visą gyvenimą to laukiau“, – sakė ji.

Pirmą kartą į rankas paėmus dukrelę Lee Ann gyvenimas pasikeitė. Tai, pasak moters, buvo pati stebuklingiausia akimirka jos gyvenime. Buvimas mama 22-ejų metų moteriai tapo svarbiausiu dalyku gyvenime, tad vos tik ji, Davidas ir Olivia grįžo namo, Lee Ann suprato, kad makiažas jai nebėra būtinas.

„Turėčiau didžiuotis savo oda, – sakė ji ir pridūrė nesigailinti gimdymo metu padengusi veidą makiažu. – Nėra nieko blogo, jei norite kažkaip save palepinti. Tai, ką dariau, nebuvo nei savanaudiška, nei pasipūtėliška. Rūpinausi savimi, mylėjau save, tai noriu perduoti ir savo dukrai“, – užbaigė Lee Ann.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?