Dvynių konkurse „Twins Peak 2018” mados podiumu žingsniuos dvynukai ir trynukai

Jubiliejinio, penktą kartą rengiamo dvynių konkurso „Twins Peak 2018” programa plečiasi – be smagių užduočių ir linksmybių, šiemet savo pasirodymu nustebins dvynių madų šou.

 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
 „Two Makes Six” archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 2, 2018, 4:28 PM

Specialiai šiam renginiui mažųjų modeliukų-dvynukų pasirodymą rengia blogo „Two Makes Six” steigėja Ieva Arnauskienė – dviejų porų dvynių mama. Jos vaikai – dvyniai broliukai ir sesutės – taip pat žingsniuos renginio mados podiumu.

„Mūsų šeimoje auga dvi dvynių poros – dešimtmečiai Džiugas ir Mažvydas ir trimetės Ūla ir Mėta, – šypsojosi keturių vaikų mama. – Nebijau sakyti, kad gyvenimas man išmetė atvirą iššūkių kortą, nes auginti iškart po du ir dar du kartus, tikrai yra ką veikti!”

Nepaisant keturgubų rūpesčių, energinga moteris sukūrė blogą „Two Makes Six”, kuriame dalija įvairiausius patarimus mažylius auginantiems tėvams.

„Two Makes Six” – tai vaikų mados ir gyvenimo būdo blogas, erdvė, kurioje tėveliai gali surasti atsakymus ar tiesiog pateikti jiems aktualius klausimus, susijusius su vaikų garderobu, – apie įgyvendintą idėją pasakojo I.Arnauskienė. – Suprantu, kad vaikus auginantiems tėvams ir taip pritrūksta laiko, o kur dar drabužių ieškojimas! Juk norisi, kad pavyktų ir sutaupyti, ir mažylius papuošti”.

Paklausta, kaip viską suspėja, moteris neslepia, kad įsisukus blogo veiklai, viena visko ir nebeaprėpia, gali būti, kad netrukus ieškos pagalbininkų.

„Esu maksimalistė, tad su manimi dažnai būna sunku, užsibrėžto tikslo aš siekiu geriau iš lėto, bet užtikrintai”, – dėstė I.Arnauskienė, kurios blogas „Two Makes Six” gimė kartu su dukrytėmis.

„Šeimoje augau su septyneriais metais jaunesne sesute, šalia manęs nuolat sukosi mažesni vaikai. Puošti juos man pats maloniausias užsiėmimas, norėčiau, kad visi pasaulio vaikai turėtų galimybę būti papuošti. Vaikystė – tai toks metas, kuomet galime iš mažo žmogučio nulipdyti nuostabų žmogų, tad nenumokime ranka ir į išorinį grožio kūrimą, priimkime tai kaip natūralų raidos procecą, – ragino veikli moteris. – Dažnai savo vaikučių drabužius tiesiog dovanoju tiems, kam jų norisi ar labai reikia”.

Dvynių konkursas „Twins Peak“ yra vienas mylimiausių ir laukiamiausių Arnauskų šeimos renginių, kurių jie dar nėsyk nepraleido.

„Vieno renginio metu Džiugas su Mažvydu buvo užėmę 1-ąją vietą, tos dienos nepamiršime niekad, kiek džiaugsmo tąkart spindėjo jų akyse, – su jauduliu prisiminė dvynių mama. – Šįmet sulaukusi kvietimo surengti dvynių madų šou jubiliejinio, penktojo, renginio metu, nė nesudvejojau. Bus išties nuostabu, juk podiumu žengs dvynukai, o gal net ir trynukai!

Žinoma, tai nebus tas madų šou, kurio metu viskas sustyguota nuo A iki Z, nes modeliukai – vaikai, kurie nėra apmokyti modelio darbo. Jie bus pasipuošę naujausių mados tendencijų deriniais, tačiau pagrindinis to vakaro madų šou akcentas, manau, bus spindinčios jų akys”.

Dvynių konkurso „Twins Peak 2018” mados podiumu žengs ir keturios Arnauskų šeimos atžalos.

„Dabar dažnai pajuokauju, kad užsisakiau dukart dvynukų dėl to, jog namuose turėčiau užtektinai modelių savo veiklai, ir mums tai puikiai pavyko, – juokėsi laiminga dvynių mama. – Jokios prievartos čia nėra, visas modeliavimas vyksta natūraliai, mes tiesiog gyvename tokioje namų aplinkoje, kurioje grožis, estetika, meilė drabužiui yra diegiami nuo mažens. Mūsų vaikams tai yra įprasta tarsi nusiplauti rankas grįžus iš kiemo.

Neperšu jiems tų madu per prievartą, jie tai mato kasdien ir natūraliai tai priima, o jei ateis ta diena, kai man pasakys: „Mamyt, gana!”, mes susėsime pasikalbėti ir surasime kompromisą. Šeimos stiprybė slypi gebėjime rasti bendrą kalbą ir suprasti vieni kitus.”

Primename, kad dvynukai, trynukai ir netgi ketvertukai iš visos Lietuvos ir visi lietuvaičiai iš užsienio šalių kviečiami siųsti nuotraukas, kurios bus publikuojamos portale lrytas.lt.

Portalo lankytojai kviečiami balsuoti ČIA už panašiausias dvynukus, trynukus ir ketvertukus! Daugiausiai balsų surinkę konkurso dalyviai bus apdovanoti specialiais CUP ir portalo lrytas.lt prizais.

Finalinis „TWINS PEAK 2018” renginys vyks lapkričio 23 d. 18 val. CUP pramogų erdvėje. Dvyniai varžysis specialiose rungtyse, bus renkamos identiškiausios dvynių poros, dalijami apdovanojimai ir prizai, svečių laukia žaidimai ir linksmybės!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.