Tinkamiausios Kalėdų dovanos mažyliams: ir džiugina, ir lavina

Prieš Kalėdas mūsų dėmesio centre – vaikai. Didesnieji labai aiškiai pateikia trokštamų dovanų sąrašus – net iki prekių kodo tikslumo. O kaipgi kūdikiai ar neseniai vaikščioti pradėję žmogučiai, kurie dar nesugeba paaiškinti, kokios dovanos jie labiausiai norėtų?

 Žirafiukė Vulli.
 Žirafiukė Vulli.
„Fisherprice” spiralės formos meškutis.
„Fisherprice” spiralės formos meškutis.
„Hape” mediniai žaislai.
„Hape” mediniai žaislai.
 Linksmasis „BŪBŪ“.
 Linksmasis „BŪBŪ“.
„Oball“ žaislai.
„Oball“ žaislai.
Spalvingieji „Bright starts“ žaislai.
Spalvingieji „Bright starts“ žaislai.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 30, 2018, 3:29 PM, atnaujinta Nov 30, 2018, 4:13 PM

Susiruošusiems aplankyti bičiulius suaugusiems neretai kyla minčių padovanoti kokį praktišką daiktą tėvams, padedantį auginti kūdikį – tikintis, jog tai puiki dovana visai šeimai.

Tačiau nereikėtų pamiršti, kad žaislai mažyliams suteikia ne tik daug atradimo džiaugsmo, bet tampa ir jų svarbiais „mokytojais”.

Šio amžiaus vaikams skirti žaislai lavina mažųjų smulkiąją motoriką bei ugdo daug kitų įgūdžių – kalbėjimo, muzikavimo, ropojimo, lytėjimo, vaikščiojimo, pusiausvyros laikymo.

Patarimais, kaip nepasiklysti didelėje žaislų gausoje ir mažiesiems ištrinkti išties vertingą ir kokybišką dovaną, dalijasi didžiausio specializuotų žaislų parduotuvių tinklo „Žaislų planeta” žaislų komercijos vadovė Nomeda Daukantienė

Mediniai žaislai – ir toliau populiarūs

Savo populiarumo ir toliau nepraranda klasika – mediniai žaislai.

„Čia išskirčiau „Hape” prekės ženklą. Šis gamintojas pateikia išties platų asortimentą vaikams: nuo barškučių, dėlionių, figūrėlių, kaladėlių iki stambesnio dydžio prekių – virtuvėlių, namelių, mašinėlių, muzikos instrumentų ir baldelių, kuriuos mėgsta ir mažiausieji, ir didesni vaikai”, – sako „Žaislų planetos” atstovė.

„Hape” gaminiai įvertinti daugybe apdovanojimų įvairiose šalyse – už itin aukštą kokybę ir tvarų požiūrį į verslą.

„Bright starts” – moko, ugdo ir skatina pažinti pasaulį

Žaislų linijos „Bright starts” pavadinimas atspindi esmę – kiekviena šeima, kiekvienas žmogus nusipelno ryškios, skaisčios ateities.

Pasak N.Daukantienės, būtent tokia filosofija dvelkia šie kūdikiams ir vaikams iki dvejų metų skirti žaislai, pasižymintys spalvingumu, linksmumu ir edukaciniais elementais.

„Kiekvienas mažas vaikučio judesys su „Bright starts” žaislais kartu yra ir didelis žingsnis jo vystymesi”, – pabrėžė „Žaislų planetos” atstovė.

Daugiau kaip 50 metų veikianti ir visame pasaulyje pripažinta JAV įmonė „Bright starts” rūpinasi, kad jos gaminiai – barškučiai, lavinamieji, judėjimą skatinantys daiktai – būtų aukščiausios kokybės, saugūs ir teikiantys džiaugsmą mažiesiems.

Tuo tarpu to paties gamintojo žaislai „Oball“ pasižymi daugybe apvalių kiaurymių, kurios padeda mažyliui lengvai sugriebti žaislą, kas tai bebūtų – barškutis, mašinėlė ar kamuolys.

Reikia, kad kalbėtų, šviestų ir šoktų

Visų pažįstami „Playgro” žaislai išsiskiria ne tik ryškiomis spalvomis, detalėmis ir įvairove – nuo linksmų pakabukų, figūrėlių iki žaidimo kilimėlių.

„Svarbi „Playgro” funkcija – mažylių klausos pojūčio lavinimas: kiekvienas žaislas skleidžia po vieną ar kelis garsus”, – sako „Žaislų planetos” atstovė.

Tuo tarpu „Fisher Price” linksmasis šokantis „Bubū” ir šviečia, ir leidžia garsus, ir net kalba lietuviškai.

„Šie interaktyvūs žaislai suteikia daug džiaugsmo visai šeimai, todėl neatsitiktinai karaliauja populiariausiųjų sąrašuose”, – kalba „Žaislų planetos” atstovė N.Daukantienė.

Mamų ir kūdikių numylėtinė – žirafiukė Sophie

N.Daukantienė pirmiausiai atkreipia dėmesį į visame pasaulyje populiarius prancūzų prekės ženklo „Vulli Sophie La Giraffe” kramtukus, migdukus ir barškučius.

„Vienas populiariausių kramtukų „Sophie La Girafe” gaminamas iš natūralaus Hevea kaučiuko, dažomas rankomis natūraliais dažais, kad mažyliui būtų saugu paimti žaislą į rankytę ar burnytę, – kokybę akcentuoja „Žaislų planetos” atstovė. – Žirafiukė Sophie, stimuliuojanti mūsų mažylių pojūčius, yra labai mėgstama kūdikių draugė nuo pirmųjų gyvenimo dienų.”

Prieš šias Kalėdas „Žaislų planetos” ir „Toy City” parduotuves pasiekė dailiai supakuoti praktiški „Vulli Sophie La Giraffe” rinkiniai.

Išsamiau su žaislų naujovėmis susipažinsite pavartę „Žaislų planetos“ katalogą arba užsukę į parduotuves Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Druskininkuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.