„Vaikų svajonės“: išpildyta per 12 tūkst. vaikų svajonių

Devintus metus iš eilės vykstantis projektas „Vaikų svajonės“ šiemet taip pat susilaukė didelio norinčių padėti sunkiai gyvenantiems vaikams susidomėjimo. Likus mažiau nei mėnesiui iki Kalėdų jau pasirinktos pildyti daugiau nei 95 proc. sudėtingomis sąlygomis gyvenančių vaikų svajonių – tai daugiau nei 12 tūkst. vaikų, kurie per šias Kalėdas sulauks dovanų. Organizatoriai tikisi, kad likusios svajonės pasirinktos įgyvendinti bus per ateinančią savaitę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2018, 10:57 AM, atnaujinta Dec 14, 2018, 10:55 AM

„Kasmet kviečiame šalies gyventojus pildyti sunkiai gyvenančių vaikų svajones ir taip sukurti jiems įsimintinas ir įspūdžių kupinas Kalėdas. Vaikai daugiausiai prašo sportinių aprangų, žieminių batų, striukių, kombinezonų, taip pat – žaislų: konstruktorių, pulteliais valdomų mašinėlių, lėlių. Šiemet buvo užregistruota daugiau kaip 12,6 tūkst. tokių svajonių ir šiuo metu nepasirinktų pildyti yra vos 5 proc.“, – sako Julius Gregorauskas, projekto „Vaikų svajonės“ iniciatorius.

Projektas „Vaikų svajonės“ – tai tarpininkas tarp Lietuvos savivaldybių socialinių darbuotojų, kurie rūpinasi socialinės rizikos šeimose augančiais vaikais, ir geros valios žmonių, kurie nori įgyvendinti šių vaikų svajones. Pasirinkus svajonę, nupirktą daiktą galima vaikui pristatyti pačiam, susisiekus su atsakingu socialiniu darbuotoju, arba siųsti per kurjerių tarnybą. Siųsti nemokamai galima per DPD „Pickup“ siuntų terminalus.

„Prie projekto prisidedame jau ne pirmus metus, šiemet per mūsų siuntų terminalus nemokamai buvo išsiųsta per 1000 dovanų sunkesnėmis sąlygomis gyvenantiems vaikams. Nepasirinktų pildyti svajonių dar liko, tad raginame visus naudotis nemokamo siuntimo per „DPD“ paštomatus galimybe ir sukurti šventę Kalėdų senelio laukiantiems vaikams“, – sako Gabrielius Bilevičius, „DPD Lietuva“ pardavimų ir rinkodaros vadovas Baltijos šalims.

Visas dar nepasirinktas pildyti vaikų svajones galima rasti interneto svetainėje www.vaikusvajones.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.