Dešimtmetės prašymas Kalėdų seneliui privertė išsižioti

Nesavanaudė mergaitė iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Springfildo Zadora Matias (10 m.) parašė Kalėdų Seneliui jaudinantį laišką, kuriame sako, kad viskas, ko ji nori Kalėdoms, – tai praleisti kartu su tėveliu daugiau laiko.

 Zadora prašė Kalėdų senelio pavėlinti 2 valandomis tėvelio darbo laiką tam, kad jie galėtų praleisti kartu daugiau mielų akimirkų.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Zadora prašė Kalėdų senelio pavėlinti 2 valandomis tėvelio darbo laiką tam, kad jie galėtų praleisti kartu daugiau mielų akimirkų.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2018, 10:09 AM

Zadora prašė Kalėdų senelio pavėlinti 2 valandomis tėvelio darbo laiką tam, kad jie galėtų praleisti kartu daugiau mielų akimirkų. Jei reiktų, ji galėtų atsisakyti kitų savo dovanų.

Laiške rašoma: „Kalėdoms aš noriu nedidelių dovanėlių. Tačiau labiausiai trokštu, kad išsipildytų vienas noras. Ir jį išpildyti gali tik du žmonės – tu ir tėčio viršininkas.

Tai yra ypatingas pageidavimas. Norėčiau, kad pakeistum tėčio slenkantį darbo grafiką. Kalėdų dieną jis dirbs nuo 16:30 iki 1:00. O aš norėčiau, kad dirbtų nuo 18:30 iki 3:00. Tai jam labai patiktų. O kai jis laimingas, tai ir aš laiminga. Ir dar pasakysiu tau štai ką: aš netgi leisiu aplenkti mano namus (noriu tik trijų dovanų), tačiau būk malonus ir pakeisk tėčio darbo laiką“.

Vaikaite besididžiuojanti senelė laišką nusiuntė į vietos internetinį naujienų portalą.

Dešimtmetė naujienų portalui sakė, jog ji tikisi, kad jos laiškas paskatins pašto, kuriame darbuojasi tėtis, viršininką pakoreguoti jo darbo valandas.

Tėtis, vardu Davidas, jau įteikė prašymą pastumti jo darbo grafiką. Tačiau mano, kad mažai tikėtina, kad jo prašymas būtų patenkintas, kadangi šiuo metų laiku pašto tarnyba yra ypač apkrauta darbu.

Davidas pridūrė, kad iš tikrųjų tik nuo Kalėdų Senelio priklauso, ar jam pavyks ilgiau pašvęsti Kalėdas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.