Vieniša mama pakraupo pamačiusi, ką auklė daro su jos vaiku

Vieniša mama iš Didžiosios Britanijos pašiurpo užtikusi, kaip kita moteris vaikų lopšelyje maitina krūtimi jos kūdikį be jos leidimo.

 Dirbanti mama įvaikintą mergytę maitina buteliuku, nes pati žindyti negali. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Dirbanti mama įvaikintą mergytę maitina buteliuku, nes pati žindyti negali. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-28 12:05

Dirbanti mama įvaikintą mergytę maitina buteliuku, nes pati žindyti negali. Darbo metu mažylę ji palieka su dienos lopšelio paslaugą teikiančia aukle, kuri turi du savo pačios vaikus.

Moteris sakė iš karto supratusi, kad auklė nėra pieno mišinėlių gerbėja, kai ji paklausė: „Tu maitini ją šituo marmalu?“ Bet mama nekreipė dėmesio ir paaiškino, kad neturi kito pasirinkimo. Visa kita lopšelyje ją tenkino.

Tačiau viskas pasikeitė užpraeitą penktadienį, kai moteris anksčiau nei įprasta pabaigė darbą ir iškart po jo atvyko pasiimti savo dukters.

„Ten yra šoninės durys, pro kurias tėvai gali įeiti nesibeldę, aš taip ir padariau, – pasakojo ji. – Kai atėjau į tą namo dalį, kur buvo mano dukra, tiesiog pakraupau. Auklė žindė mano kūdikį!

Puoliau prie jos, atėmiau iš jos rankų vaiką ir paklausiau, ar ji išprotėjo? Auklė pasakė, kad saugojo mano vaiką nuo chemikalų, kuriais aš bandžiau prikimšti jos kūną, tad aš turėčiau jai padėkoti, kad ji tą darė visus šiuos mėnesius!“

Pasibaisėjusi mama pagriebė savo vaiko reikmenų krepšį ir skubiai išėjo. Savo dukros į šį dienos centrą ji nebeleis. Moteris svarsto, ką daryti toliau – ar oficialiai apskųsti auklės elgesį, ar išviešinti visa tai socialiniuose tinkluose, ar išsiųsti žinutes visiems lopšelį lankančių vaikų tėvams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?