Išskirtų dvynukų mama iš traukinio kontrolierės sulaukė neįtikėtino gerumo

Britė Rachel Broadway kiekvieną dieną leidžiasi į dviejų valandų trukmės kelionę, daugiausia traukiniu, kad aplankytų praėjusių metų gruodį per anksti gimusią dukrą.

 Retforde Didžiojoje Britanijoje gyvenanti R.Broadway pagimdė dvynukus Ocean ir Odiną.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Retforde Didžiojoje Britanijoje gyvenanti R.Broadway pagimdė dvynukus Ocean ir Odiną.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2019, 2:48 PM

Tačiau, traukinio konduktorei netikėtai parodžius gerumą, nuo šiol ji gali keliauti traukiniu nemokamai, pranešė CNN.

Retforde Didžiojoje Britanijoje gyvenanti R.Broadway pagimdė dvynukus Ocean ir Odiną 12 savaičių anksčiau, nei buvo numatyta. Odinas buvo puikios sveikatos, o jo seseriai išsivystė rimta liga – nekrozinis enterokolitas, žarnyno liga, paprastai būdinga neišnešiotiems kūdikiams.

„Ocean buvo atlikta trečia operacija, ir mes laukiame, norėdami sužinoti, ar ji gali bent kiek toleruoti pieną. Ji vis dar ligoninėje ir ten dar liks mažiausiai tris ar šešis mėnesius, o paskui, tikimės, galės grįžti namo, – sakė R.Broadway. – Odinas jaučiasi puikiai. Kiekvieną dieną jis keliauja kartu su manimi ir matosi su savo sese“.

Kartą vienos kelionės metu konduktorė, kuri jau buvo ne kartą tikrinusi R.Broadway bilietą, paklausė moters, kur ji taip dažnai kartu su sūnumi keliauja.

„Aš konduktorei papasakojau apie savo situaciją, o ji paprašė stoties budinčiųjų, kad šie pastebėję mane paklaustų vardo ir adreso, – pridūrė R.Broadway. – Po to konduktorė, nerimaudama dėl mano situacijos, kreipėsi į Šiaurės geležinkelio kompanijos vadybininką, kad padėtų man gauti nemokamą nuolatinį bilietą“.

R.Broadway teigė, kad feisbuke ji susirado konduktorę, vardu Emma Abel, ir jai padėkojo už jos nepaprastą geraširdiškumą.

„Buvau nepaprastai sujaudinta, kad svetimas žmogus, nieko nežinodamas apie mano gyvenimą, taip kilniaširdiškai pasielgė“, – sakė moteris.

Kiekvieną dieną dviejų valandų kelionei moteris išleisdavo iki 35 eurų. Tokia suma buvo nelengva našta šeimos biudžetui.

„Kad kiekvieną dieną galėčiau vykti į ligoninę, mano partneris turėjo palikti darbą ir vežioti vaikus į mokyklą bei prižiūrėti vienų metų vaiką“, – pasakojo R.Broadway.

Šiaurės geležinkelio kompanija patvirtino, kad nemokamu bilietu R.Broadway galės naudotis tol, kol lankys Šefildo ligoninėje gulinčią dukrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.