Palengvins tėvų dalią: 12 žaislų, kurių jūsų vaikai gali norėti per šias Kalėdas

Kalėdiniam laikotarpiui įsibėgėjant, tėvai vis dažniau ima sukti galvą, kaip nustebinti savo mažuosius. Kiekvienais metais žaislų tendencijos atsinaujina, todėl ir vaikų svajonės keičiasi, be to ne visi vaikai nori atskleisti tėveliams, ką jie norėtų rasti po egle. Juk tėvams nebūtina žinoti jų slaptų svajonių – svarbiausia išsiųsti laišką Kalėdų seneliui. Dažniausiai vaikai po eglute svajoja rasti tuos žaislus, kuriuos jau turi jų draugai ar juos dažnai mato reklamose. Kad nepasiklystumėte pasiūlymų gausoje pristatome šių metų TOP 12 žaislų berniukams ir mergaitėms, kurie nepaliks mažųjų abejingų! Juos įsigyti galite užsukę į artimiausią Žaislų Planetos parduotuvę Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ar Druskininkuose.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 19, 2019, 9:00 AM

Pirmasis žaislas iš TOP 12 sąrašo, kurio trokšta ne tik berniukai, bet ir mergaitės yra strateginis žaidimas – BAKUGAN. Bakuganų žaidime naudojamos sferinės, spyruoklinės ir miniatiūrinės figūros, kurios vaizduoja Bakuganą, kuris iššoka tik tuo atveju, jei pataiko ant specialios savo kortelės – metalinių vartų. Pagal surinktų taškų ant kortelių rezultatą, skelbiamas žaidimo nugalėtojas. Tai itin įdomus, verčiantis strateguoti ir daug mąstyti žaidimas, kuris neabejotinai patiks ne tik berniukams, bet ir mergaitėms. Tėveliai namuose su tokiais žaislų rinkiniais vaikams galės sukurti tikrą kovų areną. Ši žaislų serija sukurta remiantis garsiu animaciniu filmu Bakuganai ir iš karto sužavėjo milijonus vaikų visame pasaulyje. Tad šis žaidimas galėtų būti puiki dovana, kuri papildytų jau turimą Bakuganų kolekciją ar tam kuris dar tik svajoja apie savo pirmąjį Bakuganą.

Antroji žaislų dovanų idėja, tikriausiai kiekvienos mažos mergaitės svajonė – HAIRDORABLES lėlytės su įvairiausiomis spalvotomis šukuosenomis. Šios lėlytės išsiskiria tuo, kad ypač ryškios spalvos dar labiau išlaisvins mažųjų princesių kūrybiškumą! Hairdorables rinkiniuose mergaitės ras įvairiausius lėlyčių priedus – batus, šukas, segtukus ir kitus aksesuarus. Kiekvienai lėlytei galima sukurti 3 skirtingus stilius. Taigi, surinkus visą lėlyčių kolekciją, galime sukurti net 36 skirtingus stiliaus variantus! Kolekcinę Hairdorables liniją sudaro net 12 lėlyčių: Noa, Bella, DeeDee, Sallee, Kat, Skylar, Harmony, Neila, Kali, Willow, Brit ir Rayne. Hairdorables lėlytės patiks visiems mažiesiems stilistams.

Kai vaikams atsibosta įprastos nuotolinio valdymo mašinėlės, juos itin nustebins AIR HOGS valdomas automodelis – Zero Gravity. Šis automobilis ypatingas tuo, kad turi technologiją, kuri leidžia važiuoti ant sienų ir lubų! Norint, kad automobilis važiuotų sienomis tereikia įjungti „Wall Climber“ technologiją. Automobilis yra valdomas lazeriu, kuris veikia itin greitai, o įkraunamas USB, todėl vaikai galės jį nuolat naudoti! Neprireiks jokio baterijų keitimo. Tiesiog reikia pašviesti lazeriu ir automobilis seks šviesos tašką. Greitai reaguojantis jis gali ne tik greitai atlikti posūkius, bet net ir apsisukti 360° kampu. Šis žaislinis, lazeriu valdomas automobilis yra puiki Kalėdinė dovana visiems automobilių fanams, todėl puikiai tiks ne tik berniukams, bet ir mergaitėms.

Dar viena puiki dovanos idėja lėlyčių gerbėjoms! Tikriausiai ne paslaptis, kad daugybė mergaičių visame pasaulyje svajoja apie FROZEN lėlytę Elzą iš legendinio filmo „Ledo šalis“. Lėlytė Elza atrodo kaip tikrų tikriausia filmo herojė ir yra ypatinga tuo, kad dainuoja filmo „Ledo šalis II“ dainas bei taria frazes. Lėlės užburianti suknelė šviečia kaip filmo fragmentuose, o mergaitės pasijus tarsi filmo „Ledo šalis II“ karalystėje su užburiančiu Elzos kosmetiniu staliuku! Taip pat veidrodyje galima pamatyti stebuklingus „Ledo šalis II“ filmo fragmentus, išgirsti naujojo filmo melodijas bei 2 dainas! Elza sužavės kiekvieną mergaitę tiek savo išvaizda, tiek savo melodijomis ir dainomis.

Atkreipkite dėmesį į dar vieną puikią dovanų idėją ne tik vaikams, bet ir visai šeimai – GRAVITRAX interaktyvi takelių sistema! Šis stalo žaidimas neabejotinai patiks kiekvienam ištroškusiam nematytų stalo žaidimų. Tai puiki dovana ne tik vaikams, bet ir visai šeimai! Galite projektuoti ir statyti savo unikalią trasą, eksperimentuoti su gravitacija, magnetizmu, kinetika ir taip nuvesti rutulius iki finišo. Naudodami įvairias jungtis, aukščio lygius, takelius ir priedus, galite kontroliuoti rutulio greitį ir kryptį. Neapibrėžta takelių statymo idėja leidžia kas kartą žaidžiant sukurti vis naujas ir kitokias trasas. Padidinus greitį patirsite dar daugiau įspūdžių naudodami trasos priedus ir jų rinkinius. Su Gravitrax interaktyvia takelių sistema smagus ir labai įdomus laikas su šeima ir draugais garantuotas.

L.O.L. siurprizas – lėlytė tai nepaprastai įdomus ir stebinantis kamuoliukas su miela lėlyte ir stilingais aksesuarais. L.O.L. siurprizo viduje galima rasti visus kolekcijos aksesuarus. Priklausomai nuo kamuoliuko rūšies, jame slepiasi L.O.L. kolekcijos lėlytės, gyvūnėliai, jų reikmenys ar teminiai aksesuarai. Šis žaislas tai puiki staigmena, kadangi atskiras aksesuaras yra paslėptas skirtingose kamuoliuko vietose. Be to, panardinus lėlytę šaltame vandenyje pamatysite spalvų pokyčius, o tai vaikams suteiks dar daugiau džiugių emocijų. Kamuoliukas gali atlikti įvairias funkcijas: lagaminėlio, lėlės stovelio, daiktų dėklo ar vonelės. Jeigu ieškote dovanos, siurprizus mėgstančiam žmogučiui, L.O.L kolekcijos kamuoliukai idealiai tam tinks.

Ieškote dovanos transporto priemonių entuziastui ar entuziastei? MONSTER JAM visureigis RC Mega Grave Digger – vienas didžiausių pulteliu valdomų visuregių, kurį tik rasite galite žaislų lentynose. Šis gigantiškas, radio bangomis valdomas visureigis nustebins net ir visko mačiusius žaislinių transporto priemonių fanus! Visureigis yra unikalaus dizaino, itin galingas, su didelėmis BKT padangomis ir veikiančiomis šviesomis, kurios vaikui suteiks dar daugiau realistiško pojūčio. Visuregis įkraunamas per USB ir valdomas su nuotoliniu valdymo pulteliu. Visuregio ilgis yra net apie 72 cm, tad galite įsivaizduoti, koks jis gigantiškas. Monster Jam visureigis – puikus kalėdinės dovanos pasirinkimas kiekvienam visureigių gerbėjui.

Ieškote įdomaus, interaktyvaus, tuo pačiu mielo ir dar nebandyto žaislo? OWLEEZ interaktyvus žaislas Pelėda – būtent tai kas neabejotinai patiks gyvūnėlių mylėtojams. Kuo daugiau mokysitės ir treniruositės su šiuo žaisliuku, tuo geriau ir greičiau jam tai pavyks išmokti skristi padaryti. Pelėdžiukas pagal nuotaiką keičia akių spalvą ir juokiasi, reaguoja į prisilietimus, judesius ir rūpestį. Interaktyvus žaislas skleidžia daugybę garsų ir juda, mėgsta dainuoti ir šokti, kas neabejotinai patiks ne tik kiekvienam vaikui, bet ir tėveliams. Kai Owleez pelėdžiukas yra alkanas, jis smaguriauja uogomis, o kai išsikrauna, paliktas ilsėtis lizdelyje įsikrauna per USB, todėl nereiks papildomų baterijų. Owleez interaktyvus pelėdžiukas tai stebuklinga patirtis, kiekvienam vaikui mėgstančiam judrius žaislus.

Vaikams, dievinantiems pliušinius žaislus, ryškias spalvas ir blizgučius, neabejotinai patiks RAINBOCORNS kiaušinis, kuriame slepiasi didelis žaislas! Kiekviename RAINBOCORNS vaikai gali rasti daugybę staigmenų – blizgančius plaukų segtukus, plaukų juostas, žėrinčius lipdukus ir kolekcines figūrėles. Visi šie atributai leis vaikui išlaisvinti savo kūrybiškumą ir dekoruoti pliušinį žaislą taip, kaip patinka, o gal pasipuošti ir savo plaukučius! RAINBOCORNS ritasi iš savo paslaptingo kiaušinio ir turi unikalią blizgančią širdelę, žvynuotą pilvuką, kurį perbraukus pasirodo, ką valgyti augintinis mėgsta. Kiekviename Rainbocorns kiaušinyje slepiasi vis skirtingas gyvūnėlis, todėl tai puiki galimybė vaikams surinkti visą gyvūnėlių kolekciją ar keistis žaisliukais su draugais.

Vėžliukų nindzių gerbėjams geriausia kalėdinė dovana gali būti – ROTMN Vėžliukų ninzių tankas. Donatello nindzės sukonstruotas tankas skirtas susekti visus blogiukus ne tik Niujorko mieste, bet ir po juo. Apmokyti savo sensėjaus žiurkiaus Splinterio vėžliukai nindzės pasiruošę naujoms kovoms su blogiečiu Šrederiu ir jo bendrais. Leonardas, Rafaelis, Mikelandželas, Donatelas – šie keturi, muškietininkų vardais pavadinti vėžliukai kasdien susiduria su neįtikėtinais mutantais, kovoja su keistomis būtybėmis, bet visada randa laiko picai ir juokeliams. Vaikai žaisdami su šiuo tanku neabejotinai pasijus lyg patys vaidina filme.

Ieškote kalėdinės dovanos robotų entuziastui? Untamed robotizuoti dinozaurai su „Jailbreak T-Rex“ rinkiniu – puiki idėja! Interaktyvūs dinozaurai laikosi ant Jūsų pirštų ir gali įvairiai reaguoti į prisilietimus, garsus ir emocijas. Jie gali tapti nuožmūs, nenuspėjami ir išreikšti net 40 skirtingų garsų ir emocijų. Kai dinozauras pasidarys per daug nuožmus, jį reikia saugiai uždaryti į specialų narvą. Šis žaislas kiekvienam robotų ir dinozaurų megėjui atneš puikių emocijų ir naujų patirčių.

Dar viena puiki kalėdinės dovanos idėja mažiesiems – Wildies interaktyvus žaislas drambliukas Juno! Tai robotizuotas, violetinis, labai mielas ir protingas drambliukas, kuris pasiruošęs išmokti naujų dalykų. Drambliukas gali paimti daiktus su savo straubliu, jis gali prisiglausti ir net pabučiuoti. Mažojo drambliuko Juno asmenybė atsiskleidžia, kai vaikas jį laiko, glaudžia prie savęs, su juo žaidžia ir skatina jį demonstruoti įvairius triukus su straubliu, judėti ir skleisti garsus. Juno drambliuko mėgstamiausias užkandis yra žemės riešutai, o jo mėgstamiausias žaisliukas – maža balta pelytė. Šie abu aksesuarai pridedami prie drambliuko. Mažasis Juno drambliukas tikrai taps geriausiu Jūsų vaiko draugu.

Visus TOP 12 žaislų įsigyti galite Žaislų Planeta parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Druskininkuose. O daugiau informacijos ir tikslius parduotuvių kontaktus rasite www.zaisluplaneta.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.