Pasiruoškite Kalėdoms ankščiau! Vaikų svajonių žaislų gidas pagal amžiaus grupes

Iki Kalėdų liko kiek mažiau nei mėnuo, tad vaikai skuba rašyti laiškus Kalėdų Seneliui. Todėl tikrai reikėtų neuždelsti, nes Kalėdų Senelis turi pasirūpinti dovanomis iš anksto. Juk Kalėdos pakeliui! Sužinoti, kas šiais metais labiausiai traukia vaikus, kokių žaislų jie labiausiai trokšta ir kaip nepasiklysti žaislų gausoje jums padės Žaislų Planetos sudarytas gidas. Žaislų Planetoje galima rasti gausybę įvairiausių žaislų skirtingo amžiaus vaikams! Lentynose žaislų yra tūkstančiai, tad kaip išsirinkti tą tinkamiausią ir idomiausią žaislą? Šiame straipsnyje pristatome vienus populiariausių žaislų. Kad būtų dar paprasčiau išrinkti dovaną, Žaislų Planeta sugrupavo vaikų svajonių žaislus pagal skirtingas amžiaus kategorijas. Tikimės, kad šis sąrašas padės Kalėdų Seneliui apsispręsti ir išrinkti tinkamą dovaną, kuri pradžiugins vaikus po šių metų Kalėdine eglute!

Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2019-11-30 09:00

Nuo gimimo iki 3 metų amžiaus dovanų vaikučiams puikiai tiktų AQUADOODLE piešimo kilimėlis! Tereikia pripildyti rašiklį vandeniu ir leiskite mažyliui atsiskleisti. Tai rinkinys, padėsiantis lavinti mažylio kūrybinius įgūdžius. Jokių dėmių, jokios netvarkos nematysite. Daug įvairiausių formų ir netikėtų personažų, kuriuos galėsite kopijuoti. Tai puikus piešimo kilimėlis, kuris supažindina vaikus su raidėmis ir spalvomis.

Dar viena šauni dovanos idėja iki 3 metų amžiaus vaikučiams yra PLAYGRO minkštas muzikinis automobilis. Šis automobilis leidžia mažyliui važiuoti visur, kur veda jo fantazija! Automobilis yra su minkšta sėdyne, dėl to sėdėti jame mažyliams tikrai patiks, automobylyje yra integruoti garso efektai ir šviesos.

Muzikinių žaislų gerbėjai tikrai liks sužavėti su HAPE Baby Einstein žaislų linija, kurioje rasite šaunius muzikinius žaislus, tokius kaip ksilofonas, tamburinas, ukulėlė, mini pianinas – kuris pelnė 2019 metų žaislo apdovanojimą. Šie žaislai suteikia jauniems muzikantams galimybę kurti savo dainas, be to šie žaislai yra pagaminti iš natūralios medienos!

Dar vienas puikus žaislas mažyliams iki 3 metų yra BRIGHT STARTS žaislas žirafa. Šis lavinamasis žaislas patiks Jūsų vaikams. Užtenka įmesti kamuoliuką į žirafos burną, ji kaip mat pradės guviai suktis pagal linksmą dainelę ir šviesti įvairiomis spalvomis. O kai paspausite žirafos ragus, ji apsisuks!

Nuo 3 iki 6 metų amžiaus vaikus pradžiugintų – Vėžliukų nindzių tankas! Tai rimtas žaislas! Milžiniškas tankas patiks tikriems vėžliukų nindzių fanams! Žaisdami su šiuo tanku vaikai gali pasijusti lyg vaidintų realiame vėžliukų nindzių filme!

Taip pat šios amžiaus grupės vaikams labai patiks PAW PATROL ugniagesių automobilis! Transporto piemonė su aukštomis kopėčiomis, mirksinčiomis šviesomis ir garso signalais nepaliks vaikų abejingų!

Vaikai liks tikrai nustebę, gavę didžiulį RAINBOCORNS BIG WOW SURPRISE kiaušinį, kuriame slepiasi didžiulis minkštas žaislas! Kiekviename RAINBOCORNS žaisle vaikai gali rasti daugybę staigmenų – blizgančius plaukų segtukus, plaukų juostas, žėrinčius lipdukus ir kolekcines figūrėles.

Nuo 3 iki 6 metų lėlyčių gerbėjas tikrai pradžiugintų – HAIRDORABLES lėlytės su įvairiausiomis spalvotomis šukuosenomis. Jos tikriausiai daugelio mergaičių svajonė! Šios lėlytės išsiskiria tuo, kad 2 serijos lėlyčių priedus ir aksesuarus panardinus į vandenį jie keičia spalvą! Vaikams tikrai patiks žaisti su ryškiais lėlyčių plaukais ir kurti Joms skirtingus aprangos stilius!

6-8 metų amžiaus vaikus tikrai nustebins interaktyvūs žaislai! Pavyzdžiui, kai vaikams atsibosta įprastos nuotolinio valdymo mašinėlės, juos nustebinti gali AIR HOGS valdomas automodelis – Zero Gravity. Šis automobilis ypatingas tuo, kad turi technologiją, kuri leidžia važiuoti ant sienų ir lubų! Norint, kad automobilis važiuotų sienomis, tereikia įjungti „Wall Climber“ funkciją, nukreipti lazerinį valdymo pultelį ir vaikai gali mėgautis dar niekada nepatirtomis smagiomis emocijomis.

Papildžius transporto priemonių sąrašą, 6-8 metų amžiaus vaikai dabar eina iš proto dėl ypatingai didelio visureigio – MONSTER JAM RC Mega Grave Digger – tai vienas didžiausių pulteliu valdomų visuregių, kurį galite rasti Žaislų Planeta parduotuvėse. Visuregio ilgis yra net apie 72 cm, tad galite įsivaizduoti, koks jis gigantiškas. Monster Jam visureigis – puikus kalėdinės dovanos pasirinkimas kiekvienam visureigių gerbėjui.

Jeigu norisi mielo žaisliuko, tačiau pliušiniai paprasti žaislai vaikams nėra labai įdomūs, rašydami laišką Kalėdų Seneliui, kaip slaptą norą įvardinti galima OWLEEZ interaktyvų pelėdžiuką – būtent tai, kas neabejotinai patiks gyvūnėlių mylėtojams. Pelėdžiukas pagal nuotaiką keičia akių spalvą ir juokiasi, reaguoja į prisilietimus, judesius ir rūpestį, o svarbiausia jis gali pakilti nuo savo lizdelio ir skristi. Jis taip pat skleidžia daugybę garsų ir juda, mėgsta dainuoti ir šokti, kas neabejotinai patiks, ne tik kiekvienam vaikui, bet ir daugeliui tėvelių.

O jeigu 6-8 metų vaikučiai trokšta kažko stebuklingo ir stebinančio – Awesome blossoms lėlytės taps tikrai šauniu Kalėdiniu siurprizu! Jos ypatingos tuo, kad užauga kaip tikros gėlytės, galima surinkti net 25 lėlyčių kolekciją, o jeigu pasiseks gali išaugti išskirtinė lėlytė su deimantais.

Jei vaikams yra 8 metai ir daugiau, tiems, kurie yra mažieji mokslininkai ir juos domina įvairūs fizikiniai dėsniai – puikiai tiks GRAVITRAX interaktyvi takelių sistemą! Tai puiki dovanos idėja ne tik vaikams, bet ir visai šeimai! Galite projektuoti ir statyti savo unikalią trasą, eksperimentuoti su gravitacija, magnetizmu, kinetika ir taip nuvesti rutulius iki finišo. Naudodami įvairias jungtis, aukščio lygius, takelius ir priedus, galite kontroliuoti rutulio greitį ir kryptį.

Ar jau girdėjote apie BAKUGANUS! Jie Jau spėjo užkariauti vaikų širdis! Bakuganų žaidime naudojamos sferinės, spyruoklinės ir miniatiūrinės figūros, kurios vaizduoja Bakuganą, kuris iššoka tik tuo atveju, jei pataiko ant specialios savo kortelės – metalinių vartų. Ši žaislų serija sukurta remiantis garsiu animaciniu filmu Bakuganai ir iš karto sužavėjo milijonus vaikų visame pasaulyje!

Gal vaikai norėtų labai mielo, bet kartu ir interaktyvaus, robotizuoto žaisliuko? Tokiu atveju – Wildies interaktyvus žaislas drambliukas Juno tam puikiai tiks! Tai robotizuotas, labai mielas ir protingas drambliukas, kuris pasiruošęs išmokti naujų dalykų. Drambliukas gali paimti daiktus su savo straubliu, jis gali prisiglausti ir net pabučiuoti!

Ir žinoma tokio amžiaus lėlyčių gerbėjoms ir gerbėjams labai patiktų L.O.L. siurprizas – lėlytė. Tai nepaprastai įdomus ir stebinantis kamuoliukas su miela lėlyte ir stilingais mažais aksesuarais. L.O.L. siurprizo viduje galima rasti visus kolekcijos aksesuarus. Kamuoliukas gali atlikti įvairias funkcijas: lagaminėlio, lėlės stovelio, daiktų dėklo ar vonelės. Siurprizus mėgstantiems vaikams, L.O.L kolekcijos kamuoliukai taps puikia Kalėdine dovana!

Ir dar viena alternatyva lėlyčių gerbėjams, tai nuostabi FROZEN lėlytę Elza iš legendinio filmo „Ledo šalis II“. Lėlytė Elza atrodo kaip tikrų tikriausia filmo herojė ir yra ypatinga tuo, kad dainuoja filmo „Ledo šalis II“ dainas bei taria frazes.

Šie metai išties kupini daugybės interaktyvių žaislų naujienų, kas iš tiesų turėtų labai pradžiuginti vaikus Kalėdų rytą! Vaikams patinka naujos technologijos, o tokie žaislai kaip Zero Lazer Gravity automodelis, interaktyvus drambliukas Juno, Monster Jam visureigis ar Owleez skraidantis pėležiukas tikrai nepaliks vaikų abejingų! Visus įdomius ir inovatyvius, populiariausius šių metų žaisliukus Kalėdų Senelis gali rasti visose Žaislų Planeta parduotuvėse. Parduotuvių kontaktus ir adresus rasite www.zaisluplaneta.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.