Robotizuoti žaislai – kiekvieno vaiko kalėdinė svajonė

Kalėdos – vienintelė tokia didelė šventė metuose, kai vaikai svajoja ir rašo laiškus Kalėdų Seneliui, tikėdamiesi gauti savo slapčiausius svajonių žaislus! Dabar gyvename pažangiame technologijų amžiuje, tad ir vaikai vis labiau atkreipia dėmesį ir vis dažniau renkasi robotizuotus, interaktyvius žaislus! Būtent Žaislų Planetoje rasite didelį robotizuotų žaislų pasirinkimą! Vaikams tokie žaislai gali atrodyti kaip iš fantazijų pasaulio, todėl radę po eglute robotizuotus žaislus, vaikai tikrai džiaugsis ilgai, o teigiamos emocijos išliks visai šeimai švenčių metu. Žemiau pateikiame sąrašą smagių, įdomių ir robotizuotų žaislų, kurie puikiai tiks įvairaus amžiaus berniukams ir mergaitėms.

 123rf.com nuotr.
 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2019, 10:11 AM, atnaujinta Dec 9, 2019, 3:44 PM

Šiais metais robotizuotų žaislų TOP viršūnėje karaliauja – Wildies interaktyvus žaislas drambliukas Juno! Tai robotizuotas, violetinis, labai mielas ir protingas drambliukas, kuris pasiruošęs išmokti naujų dalykų. Drambliukas gali paimti daiktus su savo straubliu, taip pat jis gali prisiglausti ar net pabučiuoti. Mažojo drambliuko Juno asmenybė atsiskleidžia, kai vaikas jį laiko, glaudžia prie savęs, su juo žaidžia ir skatina jį rodyti įvairius triukus su straubliu, judėti ir skleisti garsus. Juno drambliuko mėgstamiausias užkandis yra žemės riešutai, o jo mėgstamiausias žaisliukas – maža balta pelytė. Šie abu aksesuarai pridedami prie drambliuko. Mažasis Juno drambliukas tikrai taps geriausiu Jūsų vaiko draugu.

Ieškote dovanos robotų ar dinozaurų entuziastui? Untamed robotizuoti dinozaurai Jailbreak T-Rex ideali dovanos idėja tokiems vaikams! Interaktyvūs dinozaurai laikosi ant pirštų ir gali įvairiai reaguoti į prisilietimus, garsus ir emocijas. Jie gali tapti nuožmūs, nenuspėjami ir išreikšti net 40 skirtingų garsų ir emocijų. Kai dinozauras tampa per daug nuožmus, jį reikia saugiai uždaryti į specialų narvą. Beje, narvas yra su infra raudonųjų spindulių ryšiu, reaguoja į garsą, judesį ir lytėjimą! Šis žaislas kiekvienam robotų ir dinozaurų megėjui atneš puikių emocijų ir naujų patirčių!

Ieškote robotizuoto, tačiau kartu labai mielo ir stebinančio žaislo? OWLEEZ interaktyvus, robotizuotas žaislas Pelėda – būtent tai kas neabejotinai patiks gyvūnėlių mylėtojams, o nuostaba išbandžius šį žaislą – garantuota! Kuo daugiau mokysitės ir treniruositės su šiuo žaisliuku, tuo greičiau jis pradės skristi. Taip, perskaitėte teisingai – tinkamai atlikus veiksmus, pagal instrukciją, pelėdžiukas pakyla iš savo lizdelio ir sparnelių pagalba pradeda skristi! Pelėdžiukas pagal nuotaiką keičia akių spalvą ir juokiasi, reaguoja į prisilietimus, judesius ir rūpestį. Interaktyvus pelėdžiukas skleidžia daugybę garsų ir juda, mėgsta dainuoti ir šokti, kas neabejotinai patiks ne tik kiekvienam vaikui, bet ir tėveliams. Kai Owleez pelėdžiukas yra alkanas, jis smaguriauja uogomis, o paliktas ilsėtis lizdelyje įsikrauna per USB, todėl nereiks papildomų baterijų. Owleez interaktyvus pelėdžiukas tai stebuklinga patirtis, kiekvienam vaikui mėgstančiam mielus, stebinančius į prisilietimą reaguojančius žaislus!

Jeigu manote, kad Jūsų vaiko jau nebenustebins niekas – labai klystate! Pristatome labai protingą ir įdomų robotą, vardu BOXER. Tai nedidelis, visada judantis ir laisvai besisukantis robotas. Gal jis ir yra mažas, bet jo savybės galingos. Žaidimas su BOXER robotu tai veiklos kortelių rinkimas, kamuolys ir nuotolinis valdymas. Robotas sukasi aplink ir savo jutikliais nuskaito korteles, atrakindamas šaunius žaidimus, kuriuos vaikas gali žaisti kartu. Vieną sekundę robotukas sukasi, o kitą – jau yra asmeninis didžėjus. Nuotolinio valdymo režimo pagalba galima valdyti BOXER robotuko judesius. Taip pat, robotą galima valdyti parsisiuntus BOXER APP programėlę ir žaisti kiek sudėtingesnius žaidimus. Šis robotas rekomenduojamas vaikams nuo 6 metų amžiaus.

Tikriausiai pastebėjote, kad tūkstančiai vaikų dievina vienaragius, kad ir kur jie bebūtų: knygose, spalvinimo knygelėse ar it pliušiniai žaislai! Tačiau vienaragių fanui padovanoję robotizuotą ZOOMER robotą-vienaragį, tikrai nepasigailėsite, o suteiksite nepakartojamų emocijų ir laimės! Šie robotizuoti vienaragiai yra įvairių, ryškių spalvų, be to jiems galima šukuoti spalvotus karčius ir pinti kasas. Paglosčius vienaragiui nugarytę išgirsite mielą garsą. Vaikai galės tyrinėti garsus ir mėgautis jų spindinčiomis akimis. Kai gyvūnėlis išalks – paspauskite jo nosytę du kartus. Jeigu norite išvysti stebuklingai šviečiantį ragą vienu metu glostykite nugarytę ir spauskite nosytę. Zoomer gyvūnėliai moko vaikus rūpintis, moko draugiškumo! Vaikai galės rinkti visą vienaragių robotukų kolekciją ir džiaugtis, nes kiekvienas vienaragis yra unikalus!

 

Dar vienas puikus robotas iš ZOOMER serijos yra robotas dinozauras Chompers! Tai žaismingi dinozaurai, kurie gyvenimui atneša vien nuotykius, yra mylintys ir linksminantys vaikus! Šie dinozaurai pasižymi interaktyviais žaidimais. Šio dinozauro burnos ir nosies jutikliai leidžia jam suprasti kur esate, o įdėjus kaulą į burną – žiūrėkite, kaip jis kanda! Išmetus kaulą į viršų matysite, kaip jis pagauna jį! ZOOMER dinozauras net skleis garsus, jei kas nors bandys liesti tai, ką jis saugo! Nustebinsite ne tik vaiką, bet ir nustebsite patys, nes robotas dinozauras gaudo kąsnelius, reaguoja į judesius, skleidžia garsus ir turi dar daug kitų tikroviškų savybių! Šis žaislas pagal nuotaiką keičia mimikas, patraukus už uodegos – supyksta! Dinozauriukas gali judinti galvą, letenas, uodegą ar riaumoti! Jeigu Jūsų vaikas svajoja turėti savo pirmąjį augintinį, o galbūt papildyti kolekciją, ši dovanos idėja idealiai tiks visiems vaikams nuo 5 metų!

Ar Jūsų vaikas dievina meškučius ir jų vis negana? Tuomet FUR REAL interaktyvus meškinas CUBBY ideali Kalėdinė dovana! Šis meškutis – puiki draugija ne tik žaisti, bet ir ilsėtis kartu! Jis reaguoja į prisilietimus, mielai apsikabina, mėgsta šokti, o valgydamas skleidžia garsus! Taip pat šneka, kai yra kalbinamas, o nakties režimu ilsisi ir skleidžia jaukius miego garsus! Be to mielas meškiukas CUBBY gali 5 minutes groti ramią, nakties metui tinkamą muziką. Meškiukas taip pat judina rankytes, kojas ir galvą! Šis meškutis taps geriausiu Jūsų vaiko draugu, kuris nuramins prieš miegą ir vaikas nebijos užmigti vienas.

Galbūt ieškote žaislo tikram linksmuoliui ir humoro mėgėjui? IMC TOYS gyvūnėlis Mr. Slooou – idealiai tam tiks, nes jis tikrai labai juokingas tinginys! Paspaudus gyvūnėlio pilvą, jis lėtai kartos viską, ką jam sakysite, todėl juoko dozė garantuota ne tik vaikams, bet ir tėvams! Kaip ir visi tinginiai, žaislas atrodo mieguistas, todėl kartu skleisdamas garsus jis yra labai juokingas! Su šiuo žaislu, vaikams patiks smagiai leisti laiką ne tik būnant vieniems, tačiau ir kartu su draugais!

Na, o jeigu ieškote dovanos tikram robotų fanui, tuomet WOWWEE robotas Robosapien taps idealia dovana po šių metų kalėdine eglute! Tai tikras robotas su begale galimybių! Be įprastų funkcijų robotas vykdo komandas nuotoliniu būdu, gali šokti ir atlikti karate judesius! Skleidžia įvairius robotiškus garsus, gali atlikti net 6 skirtingus kung fu judesius! Robotas geba vaikščioti, bėgti bei suktis! Taip pat jis reaguoja į prisilietimą ir vaiko balsą. Iš viso suskaičiavus šis nuostabus WOWWEE robotas turi daugiau nei 67 funkcijas. Tai žaislas, kuris padeda lavinti smulkiosios motorikos įgūdžius ir gebėjimą kontroliuoti!

Robotizuoti žaislai tampa vis labiau populiarūs tarp viso pasaulio vaikų, todėl juos pasirinkdami tikrai nesuklysite! Jeigu susidomėjote bent vienu iš aukščiau išvardintų žaislų, apžiūrėti gyvai ir įsigyti galite Žaislų Planeta parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Druskininkuose. Daugiau informacijos apie akcijas ir tikslius parduotuvių kontaktus rasite www.zaisluplaneta.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.