Tai bent šeima: 21 vaiką turintys sutuoktiniai laukiasi dar vieno

21 vaiką turinti ir dvidešimt antrojo besilaukianti britė Sue Radford (44 m.) į Instagramą įkėlė nuotrauką, kaip atrodo trisdešimties savaičių pilvukas. Morekambe Lankašyre gyvenanti mama po apsilankymo pas gydytojus teigia, kad kūdikis pasaulį turėtų išvysti balandžio 15 d. ir kad ji jau užsisakė gimdymo skatinimą. Taip pat pasigyrė, kad laukia dar vienos dukters.

 Radfordų šeima neprašo jokių išmokų, išskyrus vaiko pinigus.<br> Instagram nuotr.
 Radfordų šeima neprašo jokių išmokų, išskyrus vaiko pinigus.<br> Instagram nuotr.
 21 vaiką turinti ir dvidešimt antrojo besilaukianti britė Sue Radford į Instagramą įkėlė nuotrauką, kaip atrodo trisdešimties savaičių pilvukas. <br> Instagram nuotr.
 21 vaiką turinti ir dvidešimt antrojo besilaukianti britė Sue Radford į Instagramą įkėlė nuotrauką, kaip atrodo trisdešimties savaičių pilvukas. <br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 12, 2020, 12:04 PM

Nuotraukos paantraštėje Sue parašė: „Buvau visai pamiršusi antradienį pasidalinti savo trisdešimties savaičių pilvuko fotografija. Labai didžiuojuosi šio pilvuko, užauginusio 22 žmogučius, vaizdu“.

Kaip nurodo „Mirror“, paskutiniame į Youtube šeimos kanalą įkeltame video moteris teigė, kad kūdikis sveria 1,446 kilogramo.

„Ji vystosi nuostabiai puikiai, – pridūrė Sue. – Jos galvą matavo dvidešimt aštuntą savaitę, kojas – trisdešimtą savaitę, tyrė ir pilvuką, – viskas tikrai tvarkoje“.

Taip pat video įraše moteris teigė, kad skatinti gimdymą numatyta po kelių savaičių, tačiau dar negali pasakyti kada tiksliai. Ji pridūrė, kad kūdikis „dar gavo laiko augimo šuoliui“.

Pirmą kartą Sue pastojo būdama trylikos metų. Nuo to laiko jos šeima vis didėjo ir dabar pretenduoja tapti didžiausia Didžiosios Britanijos šeima.

Moteris teigia, kad Radfordų šeima neprašo jokių išmokų, išskyrus vaiko pinigus. Vaiko pinigai – ne vienintelis šeimos pajamų šaltinis. Jie valdo šeimos kepyklėlę ir taip užsidirba pragyvenimui.

Radfordų šeimos vaikai: Chrisas (30 m.), Sophie (25 m.), Chloe (23 m.), Jackas (22 m.), Danielis (20 m.), Luke (18 m.), Millie (17 m.), Katie (16 m.), Jamesas (15 m.), Ellie (14 m.), Aimee (13 m.), Joshas (12 m.), Maxas (11 m.), Tillie (9 m.), Oscaras (7 m.), Casperas (6 m.), Hallie (3 m.), Phoebe (2 m.), Archie (1,8 m.) ir Bonnie (1 m.).

Septynioliktasis poros vaikas gimė 2014 m. birželio 6 d., deja, negyvas.

Pora turi 4 vaikaičius. Vyriausia dukra Sophie susilaukė trijų vaikų – dukrų Daisy (6 m.) ir Ayprillės (4 m.) bei sūnaus Leo (2 m.), o vyriausias sūnus Chrisas – dukros Maisie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.