Ieškodama vienintelio, airė permiegojo su 140 vyrų

Airė Sandy Nardo neslepia – jos meilužių sąrašas yra netrumpas. 53 m. moteris iš Dublino tvirtina permiegojusi su 140 vyrų. Ir ne tik permiegojusi – S.Nardo visus juos aprašė savo dienoraštyje ir netgi pateikė jų įvertinimus, rašo „Daily Mail“.

Iš visos gausybės S.Nardo buvo išsirinkusi misterį tobulybę, gavusį įvertinimą 10/10.<br>Youtube nuotr.
Iš visos gausybės S.Nardo buvo išsirinkusi misterį tobulybę, gavusį įvertinimą 10/10.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-07 21:00, atnaujinta 2018-02-09 17:31

Moteris aiškina, kad šitaip ji savotiškai bandė ieškoti sau tobulo vyro, tačiau pripažįsta, kad sunku rasti tokį, kuriame viename būtų surinktos visos jos norimos savybės.

S.Nardo prisipažįsta, kad mėgsta kolekcionuoti, ir „lovos pergalių“ užrašinėjimas dienoraštyje jai tapo ritualu.

„Aš mėgstu sudarinėti įvairių dalykų sąrašus, tai įprotis, o gal ir tam tikras obsesinis kompulsinis sutrikimas“, - sako ji.

140 vyrų, su kuriais S.Nardo permiegojo, yra iš viso pasaulio. Dauguma „romanų“ apsiribojo viena naktimi. Moteris tuos vyrus sutikdavo keliaudama po pasaulį kaip vertėja.

Sąraše esančius vyrus ji įvertinusi pagal išvaizdą, stiliaus pajautimą ir „emocinę būklę“. Taip pat ji įvertinusi jų „mokumą“ (kitaip sakant, ar jie pasiturintys), ir kiek laiko truko santykiai.

140 vyrų jos sąraše užrašyti slapyvardžiais – pavyzdžiui, „Earls Court metro arabas“, „Italų princas“, „Blondinas fotografas“ ar net „Iškrypėlis“.

Kai kurie iš tų vyrų kurį laiką buvo jos nuolatiniai partneriai, bet po to jai tekdavo važiuoti į kitą šalį. Tačiau nemažai buvo tokių, su kuriais S.Nardo apsiribojo tik vienos nakties nuotykiu, tik tam, kad įtrauktų į savo „mažą juodą knygelę“, ir visai nenorėjo jo pakartoti.

Iš visos gausybės S.Nardo buvo išsirinkusi misterį tobulybę, gavusį įvertinimą 10/10. Už jo ištekėjo ir susilaukė vaikų, tačiau santuoka ilgai netruko, nes jis, pasak išrankiosios ponios, buvo „psichologiškai netinkamas“.

S.Nardo sakosi iki šios tebeieškanti to vienintelio, tačiau kuo toliau, tuo labiau abejojanti, ar vyras, turintis visas jos trokštamas savybes, iš viso egzistuoja. „Neketinau apsistoti ties vienu asmeniu, kuris neturi visų savybių“, - sako ji.

Jos dienoraštis padeda jai atsekti daugelį jos gyvenimo vyrų ir įvertinti santykius. „Gali pažvelgti atgal ir pamatyti, ką tu gavai“, - aiškina S.Nardo.

Vyrų sąrašas, pasak moters, praverčia dar ir tuo, kad padeda pasirinkti reikalingą partnerį tam tikram atvejui.

„Sąrašo ir taškų prasmė tokia, kad tu gali būti nusiteikusi susitikti su tokiu, kuris turi gerą humoro jausmą, bet tas asmuo gali būti nepasiturintis ir neturėti gero automobilio, - aiškina S.Nardo. - Todėl jeigu tu nori, kad kažkas tave nuvežtų į renginį, tu eini pas tą asmenį“.

Apie savo vyrų sąrašą televizijos laidoje papasakojusi S.Nardo iš žiūrovų sulaukė priekaištų dėl seksizmo. Tačiau ji nesutriko. „Manau, jeigu vyras darytų tokį sąrašą, tai būtų seksizmas, o moters atveju – ne“, - atšovė ji.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.