Penki flirto žinovės patarimai moterims

Flirtuoti reiškia kur kas daugiau, nei mirksėti reikiama kryptimi. Bet šiais laikais jau daug kas to nebežino. Specialistai teigia, kad šiandien moterys yra pernelyg priklausomos nuo internetinių pažinčių puslapių, jog nebemoka užmegzti ryšio su vyrais realiame gyvenime, rašo womenshealthmag.com.

Pernelyg daug žmonių žiūri į savo telefonus ir kompiuterius, užuot mezgę kontaktus su žmonėmis, esančiais aplink juos realiame pasaulyje.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Pernelyg daug žmonių žiūri į savo telefonus ir kompiuterius, užuot mezgę kontaktus su žmonėmis, esančiais aplink juos realiame pasaulyje.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2014, 1:32 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:52 AM

Taip, pažinčių puslapiai supaprastina visą procesą, o kartu kuria nesaugumą, tačiau jie padeda žmonėms jaustis užtikrinčiau, nei jie jaustųsi susidūrę su kitu žmogumi akis į akį.

„Galimybė pasislėpti už išmaniojo telefono suteikia žmonėms drąsos, - sako pažinčių organizatorė Dina Colada. - Droviems žmonėms tai suteikia galimybę užmegzti pokalbį su potencialia savo meile“.

Tai labai svarbu intravertams. Užmegzti asmeninį pokalbį su kuo nors kur kas paprasčiau per žinutes ar elektroninius laiškus.

„Internetinės pažintys yra puikus dalykas prieš susitinkant, jūs žinote, ar yra interesų, tad mažiau emociškai rizikuojate, - sako D.Colada. - Tačiau pernelyg daug žmonių žiūri į savo telefonus, užuot mezgę kontaktus su žmonėmis, esančiais aplink juos realiame pasaulyje. Kompiuterinė šypsenėlė nebetenka galios, jeigu sutinki meilę prekybos centro pakraštyje“.

Moterims, nebemokančioms flirtuoti tikrovėje, D.Colada pateikia penkis paprastus ir išbandytus patarimus.

Padėkite į šalį telefoną

Tai savaime suprantama. Pažvelkite į pasaulį – kartais jis būna toks nuostabus. „Akimirkai atitraukite žvilgsnį nuo planšetės, telefono ar kompiuterio, - sako ji. - Vyras saldumynų krautuvėlėje gali pasijusti neturintis šansų atitraukti jūsų žvilgsnio nuo to švytinčio ekrano“.

Kalbėkite

Nebijokite užmegzti pokalbio akis į akį. „Internetinių pažinčių aplikacijos – puikus būdas megzti ryšiams, kai nesate viešumoje. Pasitikrinkite savo žinutes, kai būnate tualete, o ne laukdamos eilėje prie kavos“, - pataria D.Colada.

Šypsokitės

„Realaus gyvenimo šypsena, ne dvitaškis ir skliaustelis, ilgam sudarys apie jus teigiamą įspūdį, - sako D.Colada. - Vieniši laimingi žmonės nori bendrauti su kitais vienišais laimingais žmonėmis. Vien tai, kad nusišypsojote kažkam, kas jau turi merginą, nereiškia, jog jūsų šypsena buvo veltui. Jūs kažkam praskaidrinote dieną“. Jūsų veidas atrodo patrauklesnis, kai šypsotės, patikėkite.

Žiūrėkite į akis

„Mėgstu žiūrėti žmonėms į akis, bet labai nesinori spoksoti – tai verčia žmones pasijusti nejaukiai ar sukuria klaidingą intymumo įspūdį. - sako ji. - Bet patikėkite, aš tai padariau, ir daugybė žmonių manęs paklausė: „Kodėl taip žiūri į mane?“ Mokykitės žvilgsnio meno. Jeigu norite kažkam duoti suprasti, kad juo susidomėjote, tai tris kartus padidina jūsų žavesį“.

Per praktiką – į tobulybę

Būk savimi pasitikinti, seksuali, šypsokis visiems aplink. „Aš raginu šypsotis ir bendrauti su visais, - sako D.Colada. - Bus paprasčiau išeiti iš savo komforto zonos su žmonėmis, kurie jūsų nedomina romantine prasme, po to bus lengviau flirtuoti sutikus tą, su kuriuo tikrai norėsis tai daryti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.