Ar esate nuobodi, jeigu nenorite sekso gamtoje?

„Mano naujasis partneris mėgsta mylėtis lauke, nes jo buvusi žmona buvo pernelyg senamadiška tokiems išdykavimams. Mes abu – prisiekę keliautojai, todėl aš porą kartų jam nusileidau atokiose vietovėse, bet buvau kur kas mažiau tuo sužavėta, nei tikėjausi. Esant 53 metų, man lovos reikaluose svarbu komfortas. Kaip jam apie tai prisipažinti ir nepasirodyti nuobodyla?“ - klausia moteris.

Seksas lauko sąlygomis – puiki idėja saulėtose, bet ne drėgnose ir šaltose klimato juostose.<br>123rf nuotr.
Seksas lauko sąlygomis – puiki idėja saulėtose, bet ne drėgnose ir šaltose klimato juostose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-02 14:04, atnaujinta 2018-01-28 21:00

Į šį klausimą portale „Daily Mail“ atsako britų žurnalistė, sekso klausimų ekspertė Rowan Pelling.

Pasak jos, gana juokinga, kai, sutikę naują partnerį, mes tvirtiname, kad jis turi visas savybes, kurių trūko buvusiajam. Tai yra stiprus, dažniausiai pasąmoningas troškimas lyg veidrodžiui atspindėti savo antrosios pusės interesus.

Visai nenuostabu, kad ši tendencija persikelia ir į miegamąjį. Partnerio pasakymas, kad jo buvusysis buvo nuobodyla, yra ne kas kita, kaip bandymas pakelti jūsų „reitingus“.

Pavojus kyla, jeigu jūs imate pernelyg apsimetinėti, kad išsilaikytumėte šiose pozicijose.

R.Pelling nuomone, moters nepasitenkinimas turi pagrindą. Seksas lauko sąlygomis – puiki idėja saulėtose, bet ne drėgnose ir šaltose klimato juostose. Ar kokia nors apranga gali labiau atšaldyti aistrą, nei neperšlampami lietpalčiai ir purvino guminiai batai? Nebūtina būti senamadiškam, kad nesižavėtum seksu apledėjusiame durpyne.

Todėl visiškai natūralu, kad dėl partnerio pageidavimų mylėtis neįprastose vietose moteriai kyla dvejonės. Ji gali jaustis rami įrodžiusi jam, kad nėra nuobodyla, nes įvykdė jo pageidavimus ankstesnius kartus. Todėl gali pasakyti, kad praėję kartai jai patiko, tačiau dabar ji teiktų pirmenybę komfortui.

Galbūt partneriui kaip kompromisas patiktų seksas savam sode, karšto vandens kubile po žvaigždėmis? O gal pavėsinėje, pilnoje minkštų pagalvėlių?

Derinkite komfortą ir gryną orą tokiais būdais, kokie priimtini jums abiem. Santykiai ilgai netruks, jeigu savo poreikius ir troškimus aukosite dėl partnerio – lygiai taip pat ir jeigu jis savuosius aukos dėl jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.