Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

10 karščiausių vyro erogeninių zonų. Išvardintumėte jas visas?

Kokia vyro kūno vieta erotiniu požiūriu jautriausia? Na žinoma, varpa – su tuo nesiginčija ir mokslininkai. Tačiau, priešingai vyraujantiems stereotipams, anaiptol ne ji vienintelė yra malonumo šaltinis stipriajai lyčiai. Egzistuoja daug kitų taškų ir sričių, kuriuos liesdamos ar stimuliuodamos suteiksite savo mylimajam nepakartojamų įspūdžių.

Vyrai ne mažiau dievina bučiavimąsi, nei moterys.<br>123rf nuotr.
Vyrai ne mažiau dievina bučiavimąsi, nei moterys.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2014, 9:00 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:00 PM

1. Sprandas.

Kad ir kaip toli būdamas nuo svarbiausios vyrų erotinės zonos, sprandas yra neabejotinai jautri kūno vieta. Pasak medicinos specialistų, stimuliuojant sprandą siunčiami signalai į kraujotakos sistemą, ir tai suintensyvina kraujo cirkuliaciją. Pabandykite švelniai glostyti ar bučiuoti šią jautrią zoną.

2. Burna/lūpos.

Vyrai ne mažiau dievina bučiavimąsi, nei moterys. Taip yra todėl, kad lūpos – vienos jautriausių kūno membranų.

3. Kapšelis.

Šis minkštas, jautrus audinys, supantis sėklides, yra pilnas nervų galūnių. Kapšelio lietimas, laikymas rankoje, labai švelnus glamonėjimas ir masažavimas vyrams suteikia didžiulį malonumą.

4. Vidinė šlaunų pusė.

Ši sritis gali atlaikyti stipresnį spaudimą, nei kitos gretimos. Vyro vidinę šlaunų pusę glostykite, masažuokite ar lengvai braukykite nagais.

5. Varpa.

Užuot susikoncentravus į varpos galiuką, patartina skirti dėmesio visam jos ilgiui. Ranka sukite ratus aplink varpos pagrindą ir švelniai slyskite tolyn, suteikdamos jam malonumą. Tai suaktyvins kraujotaką ir padidins jautrumą.

6. Speneliai.

Vieni vyrai turi labai jautrius spenelius, tuo tarpu kiti nemėgsta jų stimuliavimo, todėl specialistai pataria pradėti iš lėto. Jeigu vyrui patinka, galite bandyti lėtai vedžioti spenelio sritį pirštu ar bučiuoti.

7. Tarpvietė.

Šioje srityje, esančioje tarp gaktos kaulo ir išangės bei šlaunų, yra daugybė nervų galūnių. Vienas ypač jautrus taškas yra tiesiai po kapšeliu. Pabandykite labai švelniai spustelėti ar palaižyti liežuviu šį tašką.

8. Pilvo apačia.

Moterims sritis apie gaktos kaulą – svarbi erogeninė zona, tačiau ši zona svarbi ir vyrams. Kai vyras guli ant nugaros, pradėjusios nuo bambos sukite ratus po visą sritį. Ypač jautrus taškas – vieta, ties kuria būna vyrų diržo sagtis.

9. Kaklas iš nugaros pusės.

Panašiai, kaip ir sprandas, ši sritis pilna nervų galūnių, siunčiančių erotinius signalus į smegenis. Rodykite meilę, bučiuodamos, masažuodamos ar pūsdamos karštą orą į jo kaklą po sprandu.

10. Ausys.

Į ausis galima net tik šnibždėti gundančius dalykėlius – jas taip pat galima glamonėti, švelniai kandžioti ausų galiukus, taip dar labiau padidinant susijaudinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.