Pagyvenusios europietės plūsta į Keniją ieškoti jaunų vaikinų

Danų fotografė Sofie Amalie Klougar su nesiekiančia pelno organizacija „ActionAid“ 2009 m. nuvyko į Keniją, Mombasos miestą. Jos darbas buvo dokumentuoti organizacijos pastangas, siekiant sumažinti skurdą šalyje. Tačiau S.A.Klougar prifotografavo ir kur kas pikantiškesnių dalykų, rašo „Business Insider“.

Pabendravusi su viena iš tokių moterų, S.A.Klougar sužinojo, kad tapo reiškinio, vadinamo „romantiniu turizmu“, liudininke.<br>S.A.Klougar nuotr.
Pabendravusi su viena iš tokių moterų, S.A.Klougar sužinojo, kad tapo reiškinio, vadinamo „romantiniu turizmu“, liudininke.<br>S.A.Klougar nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2014, 6:00 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 2:49 PM

Susižavėjusi šalies grožiu, fotografė leido naktis ir savaitgalius, ieškodama istorijų.

Lankydamasi paplūdimiuose, kurių Kenijoje gausybė, fotografė apstulbo pamačiusi, kiek daug juose vyresnio amžiaus europiečių moterų, leidžiančių laiką su jaunais Kenijos vyrais.

Pabendravusi su viena iš tokių moterų, S.A.Klougar sužinojo, kad tapo reiškinio, vadinamo „romantiniu turizmu“, liudininke.

Vieniši vyrai ir moterys keliauja į skurdesnes šalis, ieškodami vietos gyventojų, kurie savanoriškai taptų jų kompanionais mainais į dovanas, nemokamą maistą, o kartais ir pinigus.

S.A.Klougar pradėjo fotografuoti daugelio moterų, sutiktų Kenijos paplūdimiuose, romanus, ir sukaupė visai nemažą tokių nuotraukų kolekciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.