Intymologas: „Moters orgazmui užtenka ir 5 cm ilgio penio“

Vyriško pasididžiavimo ilgis, storis, forma... Ar tai labai svarbu geram seksui? Intymologas Andrius Kaluginas laidai „Vyrų akimis" pabrėžė, kad dauguma moterų patiria klitorinį orgazmą, todėl penis gali būti ir 5 cm ilgio. „Tikimybė pasiekti klitorinį orgazmą visada išlieka, kokio ilgio penis bebūtų", - tvirtino A.Kaluginas.

Dažniausiai kalbama apie per mažą varpą, tačiau pasitaiko atvejų, kai vyrai skundžiasi ir pernelyg dideliu peniu.<br>Stopkadras.
Dažniausiai kalbama apie per mažą varpą, tačiau pasitaiko atvejų, kai vyrai skundžiasi ir pernelyg dideliu peniu.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-27 16:09, atnaujinta 2018-01-24 12:44

Kitokios nuomonės laikosi moterų viliojimo specialistu prisistatantis Airinas. Jis sako, kad prieš ką nors darant viską reikia gerai pamatuoti. „Neseniai turėjau klientą, kuris skundėsi, kad jo varpos ilgis - tik 12 cm. Paaiškinau jam, kad vidutinis penio ilgis yra 13-14 cm ir jam nereikia kompleksuoti. Tačiau jeigu renkiesi moterį, turėdamas nedidelę varpą, turi rinktis savo ūgio, nedidelio sudėjimo antrąją pusę - tada tiksite vienas kitam. Bet jeigu išsirinksite aukštą moterį, tada bus negerai", - teigė Airinas.

Viliojimo ekspertui paprieštaravo pažinčių puslapio „Darni pora" vadovas. Anot jo, svarbiausia yra yra tarpusavio ryšys ir supratimas. „Yra tiek daug visokių straipsnių ir viešai prieinamų specialistų patarimų, kad poros tikrai gali surasti išeitį, net jei fiziologiniai dalykai ir yra labai problematiški. Svarbiausiai vyrui ir moteriai atrasti ryšį, domėtis ir kartu spręsti problemas", - mano P.Pinelis.

Dažniausiai kalbama apie per mažą varpą, tačiau pasitaiko atvejų, kai vyrai skundžiasi ir pernelyg dideliu peniu. „Turiu pacientų, kurie vargsta dėl to, kad jų penis erekcijos būsenoje yra 20 ir daugiau cm ilgio. Jie vargsta, nes jiems netinka moteris, su kuria jie norėtų pasimylėti - jai tiesiog skauda. Todėl vyrai priversti darytis plastinę operaciją ir susimažinti savo pasididžiavimą", - pasakojo A.Kaluginas.

Daugiau šia tema žiūrėkite naujoje „Vyrų akimis" laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.