10 melagingų vyro frazių, skirtų įsitempti jus į lovą

Moterys myli ausimis – tai seniai žinoma tiesa, ir dauguma vyrų moka meistriškai ja naudotis, kalbėdami moterims tai, ką jos nori girdėti. Banalios frazės, atitinkančios romantikos standartus, nesunkiai susuka moterų galvas. Tačiau vyrai primeluoja ir gudresnių dalykų. Pateikiame 10 melagingų frazių, kurias mėgsta pasitelkti vyrai, bandydami sugundyti moteris.

Banalios frazės, atitinkančios romantikos standartus, nesunkiai susuka moterų galvas.<br>123rf nuotr.
Banalios frazės, atitinkančios romantikos standartus, nesunkiai susuka moterų galvas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2014, 10:37 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 11:02 AM

1. „Gal užeisiu arbatos, dešimčiai minučių?“

Šis klausimas skamba kaip iš prasto kino filmo. Vyras puikiai suvokia, kad šiame pasiūlyme nėra visiškai jokios intrigos. Tačiau, tariant šituos žodžius, omenyje turima kitkas: „Na ką, gal pagaliau užsiimsim seksu?“ Žaisdamos pagal šio žaidimo taisykles, drąsiai kvieskite „arbatos“, žinoma, jeigu jaučiatės tam pasiruošusi. Tuo atveju, jeigu nenorite skubėti, mandagiai pasiūlykite išgerti arbatos kitą kartą. Tačiau jeigu pakviesite vyrą į svečius, bet mylėtis su juo atsisakysite, suteiksite jam (ir ko gero pagrįstai) pagrindą manyti, kad esate be galo naivi.

2. „Atvažiuok pas mane, pažiūrėsim filmą“.

Jeigu iki šiol dar nesate mylėjęsi, ši frazė reiškia būtent tai: jis rimtai tikisi, kad tai įvyks būtent šiandien. Jis, žinoma, įjungs jūsų mėgstamą filmą, ne savo – kad kontaktas su jumis būtų maksimalus. Vynas, žvakės ir jo apsimestinis susidomėjimas siužetine linija užmigdys jūsų budrumą. Ir tik iš pirmo žvilgsnio toks scenarijus primena vaikų darželį – pagal statistiką, juo pasitiki absoliuti dauguma vyrų visame pasaulyje.

3. „Gal tiesiog pagulėkim...“

Žinoma, šia klasta dažniau naudojasi paaugliai, nei suaugę žmonės, bet, pasirodo, ant panašaus kabliuko retkarčiais užkimba ir suaugusios merginos bei moterys. Tiesiog „pagulėti“ reiškia lytėjimo kontaktą su emocine sudedamąja – tai pats patikimiausias būdas užsiimti seksu, nes visi kiti barjerai jau pralaužti. Nė viena moteris negulės nenorėdama bent jau minimalaus artumo, todėl vyrui tiesiogine prasme atsiriša rankos. Sugundyti jus gulinčią – tai jau technikos reikalas.

4. „Niekam tavęs neatiduosiu!“

Tai tokia jaudinanti... ir tokia banali frazė. Dar vaikystėje šimtus kartų girdėta iš įsimylėjėlių meksikietiškuose ir braziliškuose serialuose. Bet kuri protinga mergina tokią akimirką pagalvotų: „Ar negali pasistengti būti bent kiek originalesnis?“

5. „Aš visada būsiu su tavim!“

„Tu ką, ekstrasensas?“ - galite drąsiai paklausti. Iš kur žmonės gali žinoti, kaip bus? Jeigu viskas būtų taip paprasta, nebūtų sudarinėjamos vedybinės sutartys ir frazė „nesutapo charakteriai“ nebūtų tokia populiari. Vienas iš dviejų – arba iš meilės jam iš tiesų ėmė trūkti žodžių, arba jo mėgstamas užsiėmimas – kabinti makaronus ant ausų patiklioms damoms.

6. „Tu – mano svajonių moteris!“

Ką, taip iš karto? Žinoma, tai balzamas moters širdžiai, bet ar ne per daug patoso? Jos turėtumėte būti absoliuti narcizė arba priešingai – moteris su labai žema saviverte, kad užkibtumėte ant šio masalo. Pabandykite sušvelninti tokį pareiškimą fraze „Ei, atsargiau!“ ar panašiais žodžiais. Jeigu jis nusijuoks, tuomet jam su saviironija viskas tvarkoje, vadinasi, ne viskas prarasta. Bet jeigu įsižeis – tuomet verčiau palikite šį egzempliorių toms, kurios dievina poilsį Turkijos pakrantėse.

7. „Aš svajoju apie vaikus. Aš pasirengęs rimtiems santykiams!“

Jeigu jam daugiau kaip 40 metų ir jis niekada nebuvo susituokęs, tuomet galima juo patikėti. Bet ar nekeistas jums atrodo vyras, kuris iki 40 metų taip ir nepasiryžo sukurti šeimos? Visais kitais atvejais skubotas pareiškimas moteriai apie norą susilaukti palikuonių yra negudrus triukas, kuriuo bandoma sukelti jos pasitikėjimą, parodyti ketinimų rimtumą ir pasiekti trokštamo artumo.

8. „Mes dar neišsiskyrėm, o aš jau tavęs pasiilgau“.

Neatmetame galimybės, kad retkarčiais tai gali būti ir tiesa, bet dažniausiai į tokius sentimentus vyrai leidžiasi, norėdami paskubinti įvykius. Geriausias būdas patikrinti, ar iš tiesų jūsų herojus jūsų taip ilgisi – pasižiūrėti į jo kančias per atstumą. Jeigu jis ilgisi tik būdamas arti, o pertraukose tarp susitikimų nerodo didelio aktyvumo – tai reiškia, kad šis triukas jam jau yra padėjęs sugundyti ne vieną moterį.

9. „Noriu susipažinti su tavo tėvais!“

Jūs rimtai manote, kad iki sekso vyras gali svajoti apie tai? Be komentarų.

10. „Tikiu draugyste tarp vyro ir moters!“

Genialu! Tai – pretenzija į originalumą. Atrodytų, kas gali būti gilaus šioje frazėje? Ogi tai, kad pagal statistiką 90 proc. vyrų jokia kita draugyste, išskyrus draugystę tarp vyrų, netiki. Ir beveik visi jie nesiliauja stebėtis, kodėl moterys tokią utopiją laiko santykių idealu. Tiktai subtiliai jaučiantis vyras žino, kad siekime draugauti su priešinga lytimi slepiasi pasąmoningas moters noras turėti slaptą gerbėją, legalios platoniškos sąjungos iliuzija. Juk po audringo vakarėlio draugystės ribos išplaukia. Ir tą akimirką, kai jis pasako frazę apie tikėjimą tokia draugyste, moters galvoje ima suktis tūkstančiai minčių: štai, pagaliau - nesugadintas žmogus, net jeigu nepavyks su juo romanas, draugystė su tokiu – tai pat puikus variantas... Tapti tokio vyro apžavų auka – ir pavojinga, ir malonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.