Pati patikimiausia kontracepcija - panašu į gumines sauskelnes

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 7:31 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 9:50 PM

Jeigu nemanote, kad prezervatyvai ir kitos kontraceptinės priemonės išties patikimai saugo nuo nepageidaujamo nėštumo ir lytiniu būdu plintančių ligų, tuomet vertėtų atkreipti dėmesį į naują vyrams skirtą išradimą, pavadintą „Scroguard“. Tai apatinių kelnaičių dydžio latekso gabalas, kuris skirtas sumažinti odos kontaktui gaktos srityje, kuri per seksą nebūna uždengta prezervatyvo.

Gamintojų internetiniame puslapyje rašoma, jog ši guminė kontraceptinė priemonė labai tinka atsitiktiniam seksui, o taip pat ilgalaikiams partneriams, „vyrams, kurie trokšta mėgautis seksualine įvairove“ ir svingeriams.

Tokią savotišką apsaugos priemonę įkvėpė liūdna statistika. Daugiau kaip 50-čiai proc. amerikiečių, užsikrėtusių lytinių organų pūsleline ar žmogaus papilomos virusu, tai nutiko per odos kontaktą.

„Scroguard“, naudojamas kartu su prezervatyvu, užtikrina, kad lytiškai plintančiomis ligomis tikrai neužsikrėsite. Kitas klausimas – ar tai patogu ir seksualu.

Tai nėra pirmoji keista idėja, susijusi su sekso saugumu. Jau anksčiau buvo sukurti prezervatyvai, žudantys ŽIV virusą, taip pat elektrinis prezervatyvas, suteikiantis vyrams papildomų pojūčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.