Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

10 tikrovės neatitinkančių mitų apie seksą duše

O, kaip puikiai tai atrodo televizoriaus ekrane: trapi garų uždanga, erotiški lašeliai ant glotnios odos, jausmingi sulėtinti gestai, po vandens srovelėmis susipinantys kūnai... Ir fone – suprantama, atitinkamas, pilnas aistros ir ekspresijos garso takelis. Prisipažinkite – jums jau buvo šovę į galvą įgyvendinti šitą klasikinę meilės sceną? Jeigu dar nebandėte, pirmiau susipažinkite, su kuo, ją įgyvendinant, teks susidurti tikrovėje.

Preliminariai įvertinkite savo dušo gabaritus: smūgis alkūne į metalinį kraną ar plytelėmis išklijuotą sieną gali kaip reikiant pakoreguoti eksperimento rezultatus.<br>123rf nuotr.
Preliminariai įvertinkite savo dušo gabaritus: smūgis alkūne į metalinį kraną ar plytelėmis išklijuotą sieną gali kaip reikiant pakoreguoti eksperimento rezultatus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 7:30 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:29 AM

1. Visų pirma, garso takelio nebus. Žinoma, jeigu jūs nepasirūpinsite garsiau užleisti mėgstamą dainą, dar prieš žengdami į dušą ir atsukdami vandenį. Technika paprastai neskirta tam, kad būtų galima ją junginėti šlapiomis rankomis. Ir dar: ar esate įsitikinusi, kad būtent šią muziką jūsų partneris taip pat laiko jaudinančia ir erotiška?

2. Romantiniuose filmuose herojus išdygsta vonios tarpduryje, ištaria ką nors švelnaus, pavyzdžiui „Leisk, aš prie tavęs prisijungsiu!“ Tačiau paprastai duše mes maudomės rytais, tad artimesnė tikrovei būtų kitokia frazė: „Klausyk, aš irgi vėluoju į darbą, man irgi reikia nusiprausti!“

3. Galbūt jūs pasirinksite kitą variantą: ilgas, atpalaiduojantis dušas, kuris, kaip jūs tikitės, nuplaus nuo jūsų visą besibaigiančios dienos įtampą, o tuo pačiu leis suvilgyti odą kvapniomis priemonėmis ir prisotinti plaukus stebuklinguoju keratinu. Praktiškas patarimas: pasistenkite bent jau greičiau išsiplauti galvą, kad neužmigtumėte stovėdama. Kitaip po to iki sekso vargu ar iš viso prieisite.

4. Jūs įdėmiai skaitėte seksologų patarimus ir galiausiai ryžotės parodyti partneriui, kaip iš tiesų reikia „tyrinėti mylimo žmogaus kūno slapčiausias vieteles“. Preliminariai įvertinkite savo dušo gabaritus: smūgis alkūne į metalinį kraną ar plytelėmis išklijuotą sieną gali kaip reikiant pakoreguoti eksperimento rezultatus.

5. Dar viena svarbi detalė: nepamirškite pasitiesti poros guminių kilimėlių, kad netyčia nepaslystumėte. Galvos smegenų traumą – ne pati geriausia preliudija orgazmui. Žinoma, dar būtų galima prie sienų pritvirtinti įvairių rankenų, vamzdžių ir kitokių atramos taškų... Bet ar esate pasiryžę tokiam specifiniam dizainui, spręsti tiktai jums.

6. Nesuklysime spėdami, kad jums prieš akis stovi ši scena: jis prispaudžia jus prie sienos, galingai kilsteli stipriomis rankomis... ir „paima“ jus stovėdamas. Realybėje būkite pasirengusios, kad ilgiau poros minučių tokioje pozicijoje jūsų partneris neišsilaikys, paprasčiausiai todėl, kad pavargs.

7. Jeigu manote, kad duše jums neprireiks lubrikanto – juk aplink tiek vandens, viskas taip slidu! - jūs labai klystate. Geriau net nebandykite tikrinti, iš karto pasiimkite silkoninio ar aliejinio lubrikanto.

8. Tačiau atsiminkite, kad riebalai pažeidžia prezervatyvo lateksą. Karštas chloruotas vanduo lateksui taip pat gana pražūtingas. Galų gale, prezervatyvą vanduo gali tiesiog nuplauti. Todėl verčiau pagalvokite apie kitokį kontracepcijos būdą.

9. Jeigu abu esate sekso žaislų mėgėjai, būtina įsitikinti jų hermetiškumu ir atsparumu vandeniui. Dauguma intymių žaisliukų veikia su baterijomis arba kraunami iš tinklo – tai reiškia, kad į juos gali patekti vanduo. Naujos kartos sekso žaislų gamintojai paprastai pasirūpina, kad juos būtų saugu naudoti ir vandenyje.

10. Švelniai muiluoti ir glamonėti vienas kitą aromatingų putų debesyje – tai visai nebloga idėja. Blogiau, jeigu putų patenka į burną ar ant kitų gleivinių. Tad galbūt verta pasinaudoti dušu kaip parengiamųjų glamonių vieta, o po to, atsigaivinus, visgi persikelti į miegamąjį?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?