Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kuo skiriasi 20-mečių ir 30-mečių seksas?

20-mečių mintys apie savo kūną

Kai tau 20, kiekvienas išsiskyrimas su juo tampa tragedija, o kiekviena nauja sueitis - ryškių emocijų ir laimės audra.<br>123rf nuotr.
Kai tau 20, kiekvienas išsiskyrimas su juo tampa tragedija, o kiekviena nauja sueitis - ryškių emocijų ir laimės audra.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 6:42 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:01 PM

Mes patys pastebime, kaip keičiasi mūsų seksualumas per dešimtmetį. Ir tai lemia ne patirtis, kurią įgyjame metams bėgant - keičiasi mūsų prioritetai, įpročiai, požiūris į priešingą lytį. Žinoma, ir dėl to pagrindiniai klausimai seksą susilaukia skirtingų atsakymų 20 ir 30 metų amžiaus.

20-mečių mintys apie savo kūną

„Krūtinė - per maža, užpakalis - per didelis, ir dar šitas siaubingas apgamas ant pilvo: jis pagalvos kokia esu negraži“. Būdami 20-ies, dėl kūno turime daug kompleksų, jį laikome bjauriu, net jei partneris tvirtina priešingai. Lovoje jaučiamės sutrikę, o tai neleidžia mums atsipalaiduoti, todėl norime mylėtis išjungus šviesą.

30-mečių...

„Nesu pornografinės juostos filmavimo aikštelėje ir lovos vaizdelių neįkeliu į „Instagram“. Tai ko čia raudonuoti ir dailinti! Visi žmonės turi trūkumų, o lova - ne fotosesijos studija, vadinasi, čia nėra vietos drovumui ir pasipuikavimui“.

Kontraceptinės priemonės 20 metų

Jos - svarbiausios, net ir už seksą! Meilės žaidimai tik su prezervatyvu, o dar geriau - su tabletėmis nuo pastojimo. Neduok Dieve, kad...

... 30 metų

Praplėšti, baigusių galioti prezervatyvų pakuotė „proformai“ kaip anksčiau laikoma namų vaistinėlėje kažkur tarp analgino ir tepalų nuo patempimų. Nutrauktas lytinis aktas - absoliuti norma.

Seksualinės fantazijos 20 metų

„Tuomet pasirodau aš, picų išnešiotojo kostiumu. Aš paruošiau tau labai pikantišką staigmeną“... „Liaukis!“ Erotinės fantazijos verčia mus raudonuoti, blykšti ir slėptis po antklodėmis. Jei ir ryžtamės papasakoti apie savo troškimus, tai tik nedrąsiai, šnabždėdami, dažnai tik gestais.

... 30 metų

„Tuomet pasirodau aš, picų išnešiotojo kostiumu. Aš paruošiau tau labai pikantišką staigmeną“. „Nesustok! Tęsk! Tu net nežinai kokias duris tau atvėriau!“ Bet kokia seksualinė fantazija sveikintina, šio amžiaus būdami esame labiau atviri eksperimentams.

Ant viršaus ar apačioje... 20 metų

Jis rimtai ir nekantriai laukdamas atsakymo, lovoje paklausia, kas ir kaip tau labiau patinka. Tu pirmoji vargu ar išdrįsi pradėti šį pokalbį...

... 30 metų

Nelaukiate, kol jis apie tai paprašys ar užsinorės sužinoti jūsų nuomonę. Nė minutės nesvarstydama, paimsite iniciatyvą į savo rankas ir pasakysite jam kokiu būdu ir kada.

Lytinis geismas 20 metų

„Na, kiek galima? Kodėl jis visą laiką trokšta sekso! Nejau vakar jam buvo maža!“

... 30 metų

„Dabar suprantu jį, kai jam buvo 20!“

Įsimylėjimas 20 metų

Iki ausų įsimyli savo partnerį. Kiekvienas išsiskyrimas su juo tampa tragedija, o kiekviena nauja sueitis - ryškių emocijų ir laimės audra.

... 30 metų

Nuoširdžiai norite įsimylėti naująjį seksualinį partnerį, bet tai ne visada pavyksta. Beprotiškai ir iš visos širdies žavėtis vyrais, kaip būnant 20 metų, nebepavyksta. Jūs visada galite seksualinį potraukį atskirti nuo gilesnio jausmo.

Sekso vieta 20 metų

Jo namuose, automobilyje, parke ar net lifte, bet tik ne namuose. O jei netikėtai sugrįš tėvai iš sodo, nes jau pasibaigė spūstys ar oras subjuro? Ir kaip jiems paaiškinsi? Tokią situaciją net baisu įsivaizduoti.

... 30 metų

Mylėtis ne namuose sutiksite tik tuo atveju, jei tai romantiška išeiginė diena. Pavyzdžiui, kelionė į simpatišką užmiesčio viešbutį ant ežero kranto.

Seksas rytą 20 metų

Retai kada pasiliekame vienas kito namuose, todėl seksas anksti rytą veikiau maloni išimtis, nei įprotis.

... 30 metų

Kodėl ir ne? Mano nuomone, tai tiesiog puiki dienos pradžia. O paskui kartu išgerti po puodelį stiprios kavos, kad būtume dar žvalesni.

Analinis seksas 20 metų

Daugeliui merginų analinis seksas - draudžiama tema, be jokių kalbų. Ne viena girdėjo iš draugės, kad tai baisu, skausminga, siaubingai skausminga. Ir koks jau čia malonumas?

... 30 metų

Už ar prieš? Bent jau nesivaržome garsiai pasakyti šiuos du žodžius ir galime atvirai su partneriu apsvarstyti mūsų abiejų požiūrį į analinį seksą. Kas žino, gal jis sugebės mane perkalbėti?

Sekso maratonas 20 metų

Seksas nuo saulėlydžio iki aušros - ne problema. Per naktį lengvai atlaikai keturis, penkis, šešis lytinius aktus. Seksualinis formatas 24/7 niekam iš mudviejų neatrodo žygdarbis.

... 30 metų

Seksualinis tvarkaraštis - vienas kartas per kelias savaites visiškai tenkina. Juk jūs tiksliai žinote: svarbiausia lovoje ne kiekybė, o kokybė.

Lovoje ar ant stalo? 20 metų

Esate namuose dviese. Todėl seksu užsiimate kur tik įmanoma: dušo kabinoje, ant virtuvinio, besisukančio kompiuterinio stalo, tarp gėlių ant palangės ir net ant kilimėlio prieškambaryje.

... 30 metų

Išimties tvarka, galima, žinoma pradėti ir virtuvėje, bet pratęsite vis tiek lovoje - tai jau įprasta ir patogiau. O gulint ant gero čiužinio apskritai labai sunku vaikytis originalumo.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.