Populiariausi internetu perkami vyriški apatiniai - stringai

,,Dažniausiai tokiomis dovanomis rūpinasi mamos, žmonos ir antrosios pusės. Prieš šventes pastebime aktyvesnį garsių prekinių ženklų vyriškų apatinių pirkimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 1:02 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:34 PM

Internetinės parduotuvės apatinukai.lt projekto vadovas Tadas Žukauskas teigė, kad apatinio trikotažo gamintojai apie stipriąją lytį galvoja taip pat kaip ir apie moteris, kuria naujus modelius bei pateikia įvairiausių inovatyvių sprendimų.

Vyriškų apatinių gamintojai kelnaites vyrams siūlo rinktis net iš keleto rūšių, priklausomai nuo skonio, gyvenimo būdo, dėvimų drabužių.

Šortukai, dar vadinami bokseriais, būna dviejų tipų: laisvi ,,šeimyniniai’’ arba įvairaus ilgio aptempti, pastarieji - populiariausi jaunimo tarpe.

Trikampės kelnaitės – tai klasikinis modelis su iškirpta šlaunų dalimi, puikiausiai tinkantis dėvint kostiumines kelnes. Šis modelis populiarus vyresnių vyrų tarpe.

Tanga kelnaitės panašios į klasikinį trikampį modelį, tik šlaunų dalyje vietoj medžiagos – guma. Pastebėta, jog šis modelis Lietuvos pirkėjų dar neatrastas.

Kelnaitės su juostele arba stringai – jiems pasiūti naudojama mažiausiai medžiagos, nes užpakalinėje kelnaičių dalyje vietoj medžiagos dedama juostelė. Šis modelis paprastai aktyviau perkamas vasaros sezono metu.

Kelnaitės su dviem juostelėm per sėdmenis arba džiokstrepai (angl.k. jockstrap) – pradėtos dėvėti sportininkų Amerikoje, pastaruoju dešimtmečiu išpopuliarėjusios visame pasaulyje, tačiau mūsų šalyje dar iki šių dienų tebėra naujiena.

Neseniai vyriško apatinio trikotažo rinkoje pasirodė vėsinantys apatiniai ,,Snowballs’’, kurie išsiskiria medicininėmis funkcijomis – skatina vaisingumą, padeda greičiau sveikti po operacijų ar traumų sporte.

,,Kaip žinia, šaltas dušas nuo senų laikų buvo sveikatingumo šaltinis, tad šie apatiniai paremti šia praktika, tokių privalumų sąrašas ilgas - sveika oda ir plaukai, energijos antplūdis, geresnis miegas, imuniteto stiprinimas, didesnis testosteronų kiekis organizme, o taip pat ir vaisingumo stiprinimas.

Juk kad „fabrikėlis“ nesustotų, vyro sėklidėms nuolat reikia vėsumos’’, - pasakojo Tadas.

Šių apatinių modelis – klasikinių aptemptų šortukų su dviem kišenėlėmis priekyje, į kurias dedasi užšaldytos medžiagos pagalvėlės, kurios neskiria drėgmės ir išlaiko komfortišką vėsumą ilgą laiką.

Kalbant apie populiariausių vyriškų apatinių modelį, Tadas atskleidė įdomų faktą:

,,Remiantis pirkimo internetu statistika, 40 procentų iš visų nuperkamų vyriškų apatinių sudaro kelnaitės su juostele, geriau žinomos kaip stringai. Pirkėjai renkasi klasikinį šių kelnaičių modelį, be drambliukų straublių, velniukų ir kitų juokingų imitacijų – klasikinių stringų pasirinkimas gan didelis, kaip ir bet kurio kito modelio.’’

Vyriškas apatinis trikotažas, kaip ir kojinės, jau seniai tapę klasikinėmis žiemos švenčių dovanomis vyrams, vaikinams, broliams ar sūnams.

,,Dažniausiai tokiomis dovanomis rūpinasi mamos, žmonos ir antrosios pusės. Prieš šventes pastebime aktyvesnį garsių prekinių ženklų vyriškų apatinių pirkimą.

Daugelis galvoja, kad per Kalėdas galima padovanoti brangius apatinius vyrui, tik gaila jog dovanojantys ir dovanojančios nesuvokia, jog ne visiems tokių dovanų gavėjams svarbu, koks prekinis ženklas bus išsiuvinėtas ant kelnaičių gumelės. Svarbiausia tai, kaip vyrai jausis su jais ten, kur komfortas turi būti maksimalus ištisus metus, ne tik per šventes’’, - šypsosi Tadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.