Erotinių šokių šokėja D.Pudžemytė nertų net į lesbietišką meilę

Skandalinga įvairių šou dalyvė, erotinių šokių šokėja Daiva Pudžemytė (24 m.) bet kokia kaina siekė dainininko Radžio Aleksandrovičiaus jausmų, aistringai bučiavosi su netradicinės orientacijos atlikėju Ruslanu Kirilkinu, susibičiuliavo su transvestitu Rauliu, prisistatančiu Agnes vardu. Bet dabar jau beveik metus Daiva artimai bendrauja su penkiolika metų vyresniu verslininku ir net pagalvoja apie vestuves.

Save simpatiška vadinanti D.Pudžemytė ne tik išsitatuiravo kūną, bet ir jau naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis – tiesino ir mažino nosį, taip pat koregavo dantis.<br>R.Danisevičiaus nuotr. Fotografuota viešbutyje „Shakespeare“
Save simpatiška vadinanti D.Pudžemytė ne tik išsitatuiravo kūną, bet ir jau naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis – tiesino ir mažino nosį, taip pat koregavo dantis.<br>R.Danisevičiaus nuotr. Fotografuota viešbutyje „Shakespeare“
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Jan 2, 2015, 5:09 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 4:43 AM

Atrodo, pašėlusi moters siela turėtų nurimti ir prigesinti ugningą charakterį. Tačiau dėl žinomumo ji pasiryžusi pozuoti apsinuoginusi ar įsivelti į lesbietiškus santykius.

Stulbinami poelgiai išgarsino iki tol niekam nežinomą žemaitę iš Šilalės rajono Visdžiaugų kaimo. Pirmiausia Daiva nusprendė dalyvauti televizijos realybės šou „Radžis ieško žmonos“.

Šio projekto metu D.Pudžemytė apsinuoginusi šoko parašiutu, vilkėdama vien maudymosi kostiumėlį maudėsi sniege, ant riešo išsitatuiravo raidę R ir tikino, kad dėl Radžio meilės padarys viską.

Kai šou ėjo į pabaigą, Daivos ir Radžio santuoka neabejojo visas Visdžiaugų kaimas.

Daiva pasakojo, kad jos artimieji pasiraitoję rankoves ruošėsi vestuvėms – kepė duoną ir pyragus, pureno patalus pirmai jaunavedžių nakčiai.

Tačiau kai realybės šou finale Daivai buvo pasiūlyta rinktis – Radžis ar galimybė dalyvauti realybės šou „Šlovė ir turtai“, jauna moteris nėrė į naujus vandenis.

Ten D.Pudžemytė susibičiuliavo su savo netradicinės lytinės orientacijos neslepiančiu atlikėju R.Kirilkinu. Jie kelias paras užsidarę praleido viename kambaryje. Daiva šoko Ruslanui viliotinį, pora viešai demonstravo aistringus bučinius.

Pastaruoju metu viename klube Daiva šoka erotinius šokius. Kai susitikome pokalbio vienoje Vilniaus kavinėje, D.Pudžemytė buvo neseniai grįžusi iš Egipto – pirmos bendros kelionės su mylimuoju.

– Sostinėje išgarsėjote skandalingu elgesiu. Kaip dabar jus sutinka gimtojo kaimo žmonės?

– Man nesvarbu, kas ką apie mane mano. Kaimo žmonės mane vertina, gražiai sutinka. Mes bendraujame, puotaujame. Turiu brolį ir seserį. Jie – ramesni. Mano brolis gali ir be pramogų pasaulio spindesio laimingai gyventi, sesuo gal ir nori išgarsėti, bet dar per jauna.

O aš noriu visko. Nuo vaikystės svajojau atsidurti garsenybės kailyje.

– Ar dėl populiarumo pasibučiuotumėte ir su mergina?

– Su gražia – taip. Dėl vertingos idėjos galėčiau suvaidinti lesbietišką meilę.

Kaip Daivos gyvenime atsirado erotika, tapusi pragyvenimo šaltiniu?

Ar šokant viliotinį klientai prašo nusirengti siūlydami daugiau pinigų?

Kiek vyras mylimai moteriai kas mėnesį turėtų duoti pinigų jos poreikiams?

Kaip ji susipažino su dabartiniu savo mylimuoju ir kodėl turtingas vyras nedraudžia Daivai šokti erotinius šokius? Ar jis nepavyduliauja?

Galų gale - kaip tėvai reaguoja į Daivos iššūkius?

Visą itin atvirą pokalbį su D.Pudžemyte skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto" priede „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.